Şimdi Ara

Sony telefonlar hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir yeni bir telefon almak amacıyla Sony telefonları araştırıyorum. Özellikle su geçirmez olmaları ve yüksek kamera çözünürlükleri beni cezbediyor. Ama hangi modele baksam bir yığın olumsuz özellik görüp o modelden vazgeçiyorum. Haklı olarak diyeceksiniz ki bir markaya antipatisi olanlar da kötü yorum yazabilir ama ateş olmayan yerden de duman çıkmaz ve gerçekten çok fazla olumsuz yorum gördüm. Sony gibi dev bir markaya nasıl böyle yorumlar yapılıyor aklım almıyor.Bu durumu açıklamanızı ve tel. tavsiyesi istiyorum sizden.

NOT: En başından beri Z3 Compact almak istiyordum ama sonra gerek 2014 çıkışlı olduğu için, gerekse hafızasının yetersiz kalacağını düşündüğüm için vazgeçtim.

NOT2: Bütçem en fazla 1200-1300 lira.

NOT3: Kesinlikle büyük ekranlı telefon istemiyorum.

• kimse yok mu
  • 1200-1300 bandında uzun süre idare edecek bir telefon bulabilir misiniz bilmiyorum Xiaomi dışında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer markalarda da oluyor birçok kronik hata. Ben şahsen Sony markasına gereksiz bir şekilde fazla yüklenildiğini düşünüyorum bu konuda.

Benim sana şahsi tavsiyem compact ve ara modellerden uzak durman yönünde. Z3, z5, xz gibi amiral gemisi olmuş modellere yönelmen daha doğru olacaktır.

• Sony'nin ürünlerini daha önce kullanmadığım halde ürünlerini çok kullanışlı buluyorum. Xperia z5 modeli ise benim gözümde en iyi cihazı. Tasarımı, özellikleri çok iyi. Az ısınma var diyor kullanıcılar. Yine de yedek olarak durması için bir tane alacağım. Güncelleme alması takıntım yok.

Size de tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, tavsiye etmem. Sorun çıkarma potansiyelleri var, müşteri desteği yok denecek kadar berbat hatta kullanıcıyı zarara soktukları oluyor

• Merhaba, Sony telefonlar malzeme kalitesi ve verdiği hissiyat olarak çoğu markadan öndedir, Sony'nin handikapı tasarım konusunda, "yeniliğe" ayak uyduramadılar veya duruşlarını bozmak istemiyorlar. Sony markası bu konuda mimlidir esasında, malum memorystick inadı yüzünden geçmişte büyük kayıplar yaşadı. Değişime karşı direnmek saçma bir tutum, ayak uydurmak gerekli fakat kendi çizgisini bozmadan, örneğin araba modellerindeki durum gibi, kendi tasarım karakteristiğini yansıtan "modern" çizgilerle değişimlere ayak uydurma konuusnjda örnek gösterilebilir...

Bunun dışında, son yıllarda maalesef başta LG ve Sony olmak üzere akıllı telefon sektöründeki büyük markalar sürekli çeşitli sorunlarla ve kontrollü eskitme gibi ithamlarla anılır oldular, kullanıcıların güvenlerini kazanmaları zor görünüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Sony psp halen alınabilirmi
    geçen yıl açıldı
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Merhaba, Sony telefonlar malzeme kalitesi ve verdiği hissiyat olarak çoğu markadan öndedir, Sony'nin handikapı tasarım konusunda, "yeniliğe" ayak uyduramadılar veya duruşlarını bozmak istemiyorlar. Sony markası bu konuda mimlidir esasında, malum memorystick inadı yüzünden geçmişte büyük kayıplar yaşadı. Değişime karşı direnmek saçma bir tutum, ayak uydurmak gerekli fakat kendi çizgisini bozmadan, örneğin araba modellerindeki durum gibi, kendi tasarım karakteristiğini yansıtan "modern" çizgilerle değişimlere ayak uydurma konuusnjda örnek gösterilebilir...

Bunun dışında, son yıllarda maalesef başta LG ve Sony olmak üzere akıllı telefon sektöründeki büyük markalar sürekli çeşitli sorunlarla ve kontrollü eskitme gibi ithamlarla anılır oldular, kullanıcıların güvenlerini kazanmaları zor görünüyor...
    yani bana ne önerirsiniz hocam, ben küçük ekranlı performanslı ve su/toz geçirmeyen bir telefon istiyorum ama z3 compact dışında bulamıyorum o da 2 ram 16 hafıza yetersiz kalacaktır

• Sony aldık diyelim bunların türkiye'den çekilme haberleri vardı servisleri kalıyor mu peki? O olay nasıl olacak? Servis durumunu bilen var mı olumlu olumsuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

yani bana ne önerirsiniz hocam, ben küçük ekranlı performanslı ve su/toz geçirmeyen bir telefon istiyorum ama z3 compact dışında bulamıyorum o da 2 ram 16 hafıza yetersiz kalacaktır

Alıntıları Göster
    Şahsi fikrim Z3c ' ye girme. Onun yerine Xa al daha iyi.
  • Felis Catus F kullanıcısına yanıt
    Açıkçası, isteklerinizin hepsini karşılayacak bir telefon var mı bilemiyorum. Bahsettiğiniz özellikler genelde üst seviye telefonlarda bir arada bulunabiliyor ve onların da ekranları malum yarış halinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.