Şimdi Ara

SONY TR ve KVK SKANDALI (Sonuca bağlandı tüketici haklı bulundu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
13.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KVK'nın Sony'nin resmi garanti kurumu olmadığını hatırlatayım. Sorun olunca Teleservice'e gitmen lazım. Maltepe'dekine.

KVK dandik bir kuruluş. Garantiler telefon tamir etmezler bozarlar. Geçmiş olsun bundan sonra işlerini sağlam bir telefoncuya yaptır. Parana minnet :D
  • arkadaşlar bu konuda en iyi bilgiyi alabileceğim yer burası heralde. Sony xperia xz1 almak istiyorum vatan bilgisayardan aldıgımda kvk garantisi kapsamında mı oluyor telefon ? bilgisi olan varmı
  • Tam da xz1 mi alsam acaba diye düşündüğüm şu günlerde; şu konuyu ve özellikle sony temsilcisi ile olan ses kayıtlarını hatırladıkça sony'den bir kez daha soğuyorum. KVK veya Teleservice sözde garantisinden ne kadar uzak o kadar mutlu.
  • hocam ben vatandan sony z5 compact aldım garantiye verdim teleservice gitti
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    teleservice tam olarak ne oluyor hocam yani sony kendisimi garanti kapsamında tamir veya inceleme yapıyor yoksa kvk gibi bir servismi
  • sony'nin türkiyede tek resmi servisi
  • Middle Frame Corner koseler baska malzeme yere sert dusmede koselerden basinci geri tepmesi icin.

Sizi hakli bulurlarsa. Sony arar davanizi geri cekin anlasalim diye. Davanizi kesinlikle geri cekmeyin. Isterseniz avukat tutun. Avukat masrafinida karsi taraf oder kazanirsaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.