Şimdi Ara

sony vaio anakartı satan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bnım sony vaio 71-811m laptopumun aakartı yandı ama bı turlu yenı anakart satan yer bulamıyorum lutfen bıldgınız böle yedek parça satan yerler vrsa söleyebilirmisiniz

• liogly L kullanıcısına yanıt
    sony'nin kendi teknik servisi yokmu bulunduğun bölgede
  • var ama o nerdeyse pc nin parasını istiyo okadar değildir ana kart 1000 tl ana kartmı olur
  • Istanbul cihan elektronike mi sordunuz. Servislerin elinde çıkma parçalar oluyor sormadiysaniz o şekilde şansınızı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet aynı sorun bendede var. Sony Vaio SVE1512 j1ew modeli var. anakart ta yanıklar varmış. pc çalışıyor ama ekrana görüntüyü az veriyor falan, birde girişlerde problem var.
    cihan elektronik anakart değişcek dedi arkadaş 800 tl para istiyor . kullanıcı hatası diyor. biraz insaflı olsalar ........ ben cihazı zaten almışım 1500 verilirmi o para .

başka türlü nerden bulabilirim yardımcı olabilirseniz çok makbul olur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

Istanbul cihan elektronike mi sordunuz. Servislerin elinde çıkma parçalar oluyor sormadiysaniz o şekilde şansınızı deneyin

sordum ama yokmuş hiçbiyerdede bulamazsınız fılan bı sürüde artislik yaptılar dısarda biyerde 560 tlye buldum ama yıne fazla dahaucuzu ne bılım sırf bu işlerle ugraşan bi yer varmı onu sorcaktım anlıcağınız arastırma yapıyorum su anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.