Şimdi Ara

SONY VAIO ARIZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 eylülde aldığım sony vaio laptopta kapanma sorunu başladı. Açıldıktan bir süre sonra bir anda kapanıyordu. Bir kaç denemeden sonra hiç açılmıyordu. Servise vermeden önce içindeki dosyalarımı almak istedim, sorunun fanın çalışmamasından kaynaklandığını düşündüğüm için fan çıkışına elektirik süpürgesiyle sürekli olarak vakum yaptım ve uzun süre çalıştırmayı başardım dosyalarımıda aldım. Vatan bilgisayardan aldığım için oranın müşteri hizmetlerine teslim ettim. Bir hafta sonra geri döndüler ve 1497 lira fiyat çektiler. Niye böyle olduğunu sorduğumda bütün parçaların değişeceğini söylediler. Çok şaşırdım çünkü laptopu 1100 liraya almıştım ve özellikleride gayet düşük. Sizce ne yapmalıyım. Servisten geri isticem ürünü. Başka bi yol bakıcam. Öneri bekliyorum sizden sorun ne olabilir neden bu kadar fiyat çektiler. Şimdiden teşekkürler.

• Senin fan kirlenmiş, servisten ürünü al, youtube dan laptop modelin fan temizliği videosunu bulup bismillah de giriş, günah para kaptırma servise. Zorluğu yok, kendin yapamazsan da yakın bir bilgisayarcıya git, 50 liraya falan hallederler. Zaten normalde her sene fan temizlenmesi gerekiyordu, tabii alt kapağı söküp, süpürgeyle dışardan temizlenmez! Macunları da yenilemeyi unutma. Kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim ilginiz için. Vatan'a gidip neler olduğunu sordum ve ayrıntılı bilgi istedim onlarda bi servis ismi verdiler orayla görüştüm usb boardta darbe kaynaklı kırılma olduğunu ve fanın çalışmasını engellediğini söylediler o parçanın yerine daha yeni olan usb 3.0 takmak istemişler ve bu yüzden böyle bir fiyat çıkmış sanırım o boardla birlikte anakartında değişmesi gerekmiş. normalde o parçayı 200 liraya değiştiriyorlarmış öyle bir bildirimde bulundum bakalım geri dönmelerini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.