Şimdi Ara

Sony Vaio Cızırtı Yapıyor LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum sebebi ise Teknosa dan yeni aldığım sony vaio fit e15(svf1512sstw) notebook umdan cızırtı sesi gelmesi ses tam olarak işlemci logosunun olduğu yerden yani sağ alt köşeden geliyor dediğim gibi cızırtı sesi.Alalı 1 hafta oldu izmirde sony teknik servise verdik az önce arayıp sorun bulunmadığını söylediler ne yapacağımı bilmiyorum.Teknosadaki görevlilerede sordum sorun olmasa burdaki bilgisayarlar gibi ses çıkartmaz diyorlar bencede haklılar orada sergilenen vaio benimkinin aynısı fakat benimkisi gibi cızırtı sesi çıkartmıyor sony center larada gidip sordum bizimkilerde öyle bir ses yok dediler.Donanımsal bir sorun olmasa dahi ses olması hiçte iyi bir durum değil.Sizce ne yapmalıyım?Sorun olmasın diye gittim sony aldım ama gene bi sorun çıktı .Sizin önerileriniz nedir LÜTFEN YARDIM EDİN.Geceleri uyku girmez oldu gözüme .Yardım edeceklere şimdiden çok teşekkür ederim.
    Edit : 2 yıl oldu hala sapasağlam pc ses sorunu da hepsinde varmış zaten çok çok zor duyuluyor zaten artık duymuyorum alıştım artık

Edit 2: 4 yıl oldu ve şuan tek sorun kapak kısmının biraz çatlamış olması ama yine de sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 24 Temmuz 2017; 20:41:38 >

• Alalı kaç gün oldu?? 15 günü geçmediyse arızalı ürünü iade etme ya da yenisi ile değiştirme hakkın var..
    Cızırtı muhtemelen hard diskin dönüş sesi. Bazı HDD ler sesli çalışır.
    Ancak çok rahatsız ediyorsa servise itirazını yap hakkını ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinde de var aynı sorun acaba halledebildin mi
  • Cızırtı sesi bu modellerin hepsinden geliyormuş ama az. Zaten odada hiçbir ses yoksa duyuluyor sesi. Bu laptop un aynısını abime de aldık aynı ses gene var teknik servise verdim hepsinde olan bişey dediler gerçektende öyle şuan içim çok rahat ...
  • aynı sıkıntı bendede var okuma sesi gibi ince tiz bi ses servise götürcem bugun benimkini alalı 2 gün oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeee

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum sebebi ise Teknosa dan yeni aldığım sony vaio fit e15(svf1512sstw) notebook umdan cızırtı sesi gelmesi ses tam olarak işlemci logosunun olduğu yerden yani sağ alt köşeden geliyor dediğim gibi cızırtı sesi.Alalı 1 hafta oldu izmirde sony teknik servise verdik az önce arayıp sorun bulunmadığını söylediler ne yapacağımı bilmiyorum.Teknosadaki görevlilerede sordum sorun olmasa burdaki bilgisayarlar gibi ses çıkartmaz diyorlar bencede haklılar orada sergilenen vaio benimkinin aynısı fakat benimkisi gibi cızırtı sesi çıkartmıyor sony center larada gidip sordum bizimkilerde öyle bir ses yok dediler.Donanımsal bir sorun olmasa dahi ses olması hiçte iyi bir durum değil.Sizce ne yapmalıyım?Sorun olmasın diye gittim sony aldım ama gene bi sorun çıktı .Sizin önerileriniz nedir LÜTFEN YARDIM EDİN.Geceleri uyku girmez oldu gözüme .Yardım edeceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

Sorun cozuldunu? Eger cozulmediyse sana tavsiyem hdd yerine ssd al farki gor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mzfroztrk kullanıcısına yanıt
    Alali 2 gun diiyorsun bence degisim iste. parana yazik etme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • servisleri bilirsiniz osu busu bir sürü zaman kaybı direk değişim vermezler sanırım telefon vermiştim 1 ay sonra teslim ettiler
  • Bende de aynı sorun var. Arada bir sinirlerim bozuluyor ama yapacak bişey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.