Şimdi Ara

Sony vaio da ram yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lap top'un ramı 2 gb. Vista kurulu ve çok yavaş açılıp kapanıyor. Gerçi açıldıktan sonra kendine gelince iyi ama baya bi yavaş açlılyo. çalışırkende XP' ye göre yavaş 2 gb ram i 4 gb yapmayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok ram yükseltme konusunda.Acaba yükseltipte tecrübe edenler varmı ? varsa hızında ne gibi bir artış oluyo artılarını yazarlarsa sevinirim.

özellikler:
    sony vaio fe 890 special

Ram : 2 Gb
    Ekran kartı: geforce go 7600 128Mb
    Hdd : 100 GB sata
    işlemci : intel pentium 2 ghz duo

• açılısında fazla birsey degişecegini dusunmuyorum 4 gb ram fazlalık gibi...açılışta bazı programlarını kapatsan problemin çözülmüüş olur bence...
  • şimdi sen bunu 4gb yükseltecen ama ,
    1. si bilgisayarın destek veriyomu
    2. si işletim sistemin destek veriyormu?

bunlar önemli eğer vermiyosa almanın bir analamı yok
    model ne?
  • 3. yüde ben yazayım bari

Destek versede vista 64 bit olması lazım 4 gb ram için 32 bitler 3gb ram desteklemekte fazlası olsada görmez
    Tabi bir çıkar yolunu bulmamışlarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali coşkun

açılısında fazla birsey degişecegini dusunmuyorum 4 gb ram fazlalık gibi...açılışta bazı programlarını kapatsan problemin çözülmüüş olur bence...

evet başlat>çalıştırdan msconfig e gel ve başlangıc altında işaretlilerin hemen hemen hepsini kaldır. önemli olduugnu dusunduugn varsa bırak. biraz rahatlatır.
  • beyler çok teşekkür ederim kıymetli vaktinizi ayırdığınız için..ama inanın çok yararlı oldu... piyasaya ön bilgi alarak çıktıkmı kazık yeme olasılığımız yüzde 90 azalıyo ( gerçi bizim forumda ön bilgiden çok fazlası var resmen uzman oluyoruz)
  • ccleaner adlı ucretsiz ve Turkçe desteği olan programla bilgisayarını temizlemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.