Arkadaşlar lap top'un ramı 2 gb. Vista kurulu ve çok yavaş açılıp kapanıyor. Gerçi açıldıktan sonra kendine gelince iyi ama baya bi yavaş açlılyo. çalışırkende XP' ye göre yavaş 2 gb ram i 4 gb yapmayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok ram yükseltme konusunda.Acaba yükseltipte tecrübe edenler varmı ? varsa hızında ne gibi bir artış oluyo artılarını yazarlarsa sevinirim.
özellikler: sony vaio fe 890 special
Ram : 2 Gb Ekran kartı: geforce go 7600 128Mb Hdd : 100 GB sata işlemci : intel pentium 2 ghz duo
açılısında fazla birsey degişecegini dusunmuyorum 4 gb ram fazlalık gibi...açılışta bazı programlarını kapatsan problemin çözülmüüş olur bence...
şimdi sen bunu 4gb yükseltecen ama , 1. si bilgisayarın destek veriyomu 2. si işletim sistemin destek veriyormu?
bunlar önemli eğer vermiyosa almanın bir analamı yok model ne?
3. yüde ben yazayım bari
Destek versede vista 64 bit olması lazım 4 gb ram için 32 bitler 3gb ram desteklemekte fazlası olsada görmez Tabi bir çıkar yolunu bulmamışlarsa
quote:
Orjinalden alıntı: ali coşkun
açılısında fazla birsey degişecegini dusunmuyorum 4 gb ram fazlalık gibi...açılışta bazı programlarını kapatsan problemin çözülmüüş olur bence...
evet başlat>çalıştırdan msconfig e gel ve başlangıc altında işaretlilerin hemen hemen hepsini kaldır. önemli olduugnu dusunduugn varsa bırak. biraz rahatlatır.
beyler çok teşekkür ederim kıymetli vaktinizi ayırdığınız için..ama inanın çok yararlı oldu... piyasaya ön bilgi alarak çıktıkmı kazık yeme olasılığımız yüzde 90 azalıyo ( gerçi bizim forumda ön bilgiden çok fazlası var resmen uzman oluyoruz)
ccleaner adlı ucretsiz ve Turkçe desteği olan programla bilgisayarını temizlemeni tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme