Şimdi Ara

SONY VAIO DRIVER NE OLUR YARDIM YARIN SABAHA LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SONY VAIA PCG-81212M MODEL LAPTOBUM VAR. LAPTOBA FORMAT ATTIM RECOVERYSI YOK. WINDOWS 7 ICIN DRIVER FELAN BULAMADIM LÜTFEN YARDIM. ORJINAL SONYININ SITESINDE BU MODELE AİT YOK KAFAYI YICEM

• bulmamanız normal
    http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=PCG812&LOC=3#/downloadTab
    sadece windows 2000 ve 98 sürücüleri var. çok eski bir model.
    ancak win 7 kurduysanız. 3dp driver finder adlı bir program var onu bulup deneyin belki birkaç sürücü bulabilirsiniz ama çok ümitlenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

bulmamanız normal
    http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=PCG812&LOC=3#/downloadTab
    sadece windows 2000 ve 98 sürücüleri var. çok eski bir model.
    ancak win 7 kurduysanız. 3dp driver finder adlı bir program var onu bulup deneyin belki birkaç sürücü bulabilirsiniz ama çok ümitlenmeyin.

AMA LAPTOBUN WIN 7 HOME ORJINAL OLARAK VERILDI BIZE
  • 1. Büyük harflerle yazmayın lütfen bağırıyorsunuz gibi oluyor. ve Forum kurallarına aykırıdır. boşu boşuna uyarı alabilirsiniz.
    2. Bilgisayarınızın donanım özelliklerini yazabilirseniz kontrol edelim. model adı ile pek fazla bir bilgiye ulaşılamıyor.
    3. İşlemci, Ekran kartı model ve özellikleri nelerdir?
    4. Bilgisayarınıza Windows 7 yüklenmiş olabilir bu durumda daha önce size bu işletim sistemini yükleyen kişi ile veya cihazı aldığınız yer ile görüşerek bilgi almanızda yarar var.
    Yukarıda paylaştığım linkte bilgisayarınız Windows 98 ve 2000 işletim sistemlerine ait sürücü desteğine sahip.
    Bu durumda sony firma olarak size yazılım desteği sunmayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.