Şimdi Ara

Sony Vaio Duo 11 'İkisi bir arada melez ultrabook' video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony'nin yeni nesil dizüstü bilgisayarlarından Vaio Duo 11 test masamızda. Hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen bu ultrabook, tasarımı ve performansıyla da dikkat çekiyor. Detaylar video incelememizde.

• geçende sony euroasia da bir kaç dkk kullandım kaydırak sistemi gerçekten çok sağlam.

3200 tl fiyat etiketi gerçekten çok ama sony'nin de fiyat politikası ortada. Haswell mimarisi olsa alınır ama hd 4000 gpusuna 3200tl fiyat verilmez

• Oldukça detaylı ve doyurucu bir inceleme olmuş, ağzınıza sağlık. Ancak ben böyle bir cihaz alacak olsam yine de Samsung ATIV Smart PC Pro'yu tercih ederdim.

• Güzel bir inceleme olmuş şık bir cihaz fiyat olarak pahalı şu surface pro lar çıksın ondan sonra karar vermek lazım ayrıca samsung esnek ekranlarıyla bir tablet ultrabook birleşimi birşey yapsa ilginç olabilir.
  • güzel inceleme olmuş pil süresi biraz kısageldi yani samsung incelemesinden sonra ama laptop olarak baktığımıda kabul edlibilir birsüre...

dirt 3 oynanabilir bir hızdaydı bence tabi bu yorumu iyi bir ekran kartım olmadığı içinde yapıyor olabilirim :)

video için teşekkürler

• Erdi bey elinize sağlık ancak özellikle smart pc pro ile ekran teknolojisinin pratikteki farklarını vurgulamanızı beklerdim nihayetinde pls ekran ile ıps arasındaki fark özellikle cihaz alımında çok önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat haric her acidan alinasi bir melez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak gene bir tasarım açısından fark oluşturmuş Sony. Ancak böyle bir cihaza bu fiyat en azından benim için uçuk. Hani o fiyata Xperia Z , güzel bir oyuncu masaüstü alırım.

• Nedense ucube ve melez cihazları hiç sevmiyorum.
  • ya şu testlerde kullandıgınız o kuşların oldugu videoyu nerden bulablirim...

• 45 derecelik açı bence çok kötü 80-85 dereceye alıştığım için olabilir...

• teşekkürler DH ben de bunun incelemesi yapsalar diyordum:) emeğinize sağlık

• 3200 liramı?. Sony dalga geçiyor olmalı. 1500 liraya dizüstü bilgisayar, 1100 liraya tablet alıp 500-600 lirayada telefon alıp paşa paşa kullanırım. iyice saçmalamış sony.

• amd işlemcili tabletler piyasaya çıkmadıkça bu meledlerin fiyatı düşmez!
    Aynı işi daha ucuz fiyata yapan amad'li ultrabook sınıfındaki Ultrathin modelleri yurt dışında intelli rakiplerine göre daha alınası fiyattalar. AYrıca her alan oyun mevzusunu da göz önünde bulundurduğu için amd'li Ultrathin zamazingolar birkaç adım daha önce çıkıyor.
    Yani son tahlilde; Sony'de olsa bir Alex değil yani! O parayı HD4000 ekran kartına gömmek de iş değil. Sadece ofisdi falandı diyerek alınası bir fiyat değil. Ama kaliteli.

• O cihaz video boyunca batarya ile çalıştıysa iyi gidiyor demektir.Özellikleride diğer video incelemelerde gördüğümüz özelliklerden pekde farkı yok.

• lenovo yoga 13'ün incelemesi ne zman yapılcak?

• IRON MAN 3'ÜN TRAILER'I ÇIKMIŞ YA LA !

• Oyun performansı olması gerektiği gibi yerlerde sürünüyor amd işlemci ve grafik kullanan cihazlar benim önceliğimdir çünkü bir cihaz oyun oynatabiliyorsa geresi onun için çocuk oyuncağıdır.

• cook degişik bir konuya parmak basacagım siteniz cook güzel severek her gün takip ediyorum ama bu video bulunamadı hataları olmasa daha güzel olacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.