Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bu laptop ta PES oynanamıyor hocam en önemli kriter bu benim için unutmadan onuda altyazı geçeyim
  • Çok da önemli değil ya 15 liraya kol alır oynarsın yada o paraya bi kalwye al derim ben.
    USB klawyede bir sıkıntı olmuyor. Tek derdin o olsun.
  • hocam haklısında alışan adama kol zor geliyor yahu.Hadi onu geçtim guitar hero oynarkende zımbırtısındanmı alayım.
  • Futbol oyunu oynarken klavyeden nasıl zevk alıyorsun hocam?

Al bir logitech chillstream.Vay be ben kendime eziyet ediyormuşum dersin.
  • Açıkçası ben zaten pes oynamadığım için pek sorun olmadı. Ama bi klawye almayı düşünüyorum belkide kablosuz alırım. Yatakta koltukta kullanması güzel oluyor.
    :)
    Birde sorum olacak MKV yani hd videolar için hangi programı önerirsiniz. Ben KM player yükledim genel anlamda memnunum ama bir öneriniz varsa deneyebilirim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 21 Eylül 2010; 22:28:42 >
  • MKV konusunda piyasadaki bütün playerları denemiş birisi olarak konuşuyorum.

K-lite mega codec pack yüklüyorsun.

Sonrada Neuview Professional Edition yüklüyorsun.(küreklisi heryerde mevcut)

Neuview ayarları ; Enhancement - on , PixelFusion - manual - high , iq lighting - off , ve preset sekmesinden - dynamic yapıyoruz.

Sonra Ati CCC'dan Grafikler sekmesinden en alttaki Avivo Videoyu seçip Canlı yapıyoruz.

En keskin ve canlı renkler bu şekilde alınıyor denemelerim sonucu.

Klavye olarak Logitech KB340 önerebilirim.Nano alıcılı harika bir klavye.
  • Sayın bu topiğe bi nimet gibi düşmüşsün abicim Allah senden razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

EB1S1E olarak bir başlığımız vardı gerçi buda e serisi genel olarak olsun.

Bende EB1S1E modeline sahibim.

Güzel bir imza iyi olacaktır öncelikle.

Lcdnin arkası mat.Touchpad kısmı piano black.Arkası iyikide mat.

bendekide aynısı
  • Bu arada cihazın Touchpad inin multi touch özelliğine sahip olması iyimi kötü bişeymi?İnternette gezinirken seri bi şekilde istemedik şeyler olup canınızı sıkabiliyor bazen
  • selamlar herkese
    benVPC-EB2S1E/BQ kullanıyorum
    genel olarak inceledim yazdıklarınızı öncelikli olarak şunu söyleyebilirim sony vaio bi başka kim ne derse desin yani bunun arkasındayım kalite olarak +
    vaio programlar size fazla iş bırakmıyor size kullanmak kalıyor bilgisayarı
    klavyesine değinmiyorum bile
    ekran kalitesine gelince evet ilk açtığınız anda -bu ne abiiciim ulen sonyy...- gibi tepkiler vermeniz normal ama gerekli ayarları yapınca ekran tam kıvamına oturuyor ve bence led ekran dan bi farkı kalmıyor.(biraz abartı oldu ama hakaten beni tatmin etti ama 15 dk ayar la uğraştım ve ilk anki ekranla arasında dağlaaar kadar fark oluştu renk doygunlugu-kontrast vs)
    fan seside benim oda kütüphane gibi sessiz ve duymanz zorr anca dikkatnizi verirseniz
    şarj 2 saat 10 dk maks gitti bende
    şu kapatnca şarj düşme olayı evet var ama ben anlayamadm vede cok takmıyorum abartılacak konu değil
    oyun performansı mükemmel
    genel olarak hız-performans çok iyi

ben 13.3 ekrana sahip bilgisayar almayı düşünüyordum 15 ve üstü ekranlardan bıkmıştm artık laptopta fakat bu sony i görünce kararm değişti kesinlikle kaba durmuyor,

şık ve zarif.

eksilerine gelince
    ekranı kesinlikle led olmalıydı
    ve yanında sony çanta vermelilerdi veya en azından bilgsayarn boyutuna uygun bi çanta olmalıydı
    ve şu kapatnca şarj düşme meselesi olmamalydı

• Merhaba ben de amerikadan laptop alcagim blu ray alip almama konusunda terdutlerim var. full hd ekrani olacak
  • Ben 50 liraya çantasını buldum hemde orjinal Denizli'de FORUM ÇAMLIK'ta SONY CENTER'da var. Yani açıkçası ucuz sayılmaz ama orjinal çanta için güzel bir fiyat. Belki biraz daha pazalığa gelebilirler. AMA ben almadım nedeni ise gri renk ben siyah olsun istiyorum.
    Hoş kaliteli güzel bir çanta ancak onu kabul ediyorum.
  • Beyler laptopumu bugün elime aldığımda ekrandan çıt çıt diye sesler geliyodu soruna bakmaya çalıştığımdaysa kasanın altıyla klavyenin birleşme yerinde ayrılma olduğunu gördüm tahminen klipslidir klipsler ayrılmıştır diye düşündüm..düzelceğini umarak vidasını söküp klipsi oturtup tekrar vidaladım fakat sorunun düzelmediğini görünce başımdan resmen ateşler fışkırdı

7 ay önce aldığım gözüm gibi baktığım laptopum bırakın düşmeyi bi kere bile sarsılmadı ama kasada gevşeme yada vidasında sıyırma meydana geldi..Batarya kaybım ise artık %21 lere çıkmaya başladı. ve artık benim bu laptopa tahammülüm yok!

Şimdi bilen bi arkadaşa sorum;

Ben artık bu ürünümden ve vaiodan soğudum acaba paramı geri talep etsem verirlermi?Yada servise verdiğim zaman direkt olarak ürünün başka üst bi modelle değişimini isteyebilir miyim?

Saygılar..

• Vaio Gate Son versiyon...........
    Olur olmaz explorer da chromoda gezinirken.... mouse u gezdirirken lank diye çıkmıyo ... iki kere masa üstüne tıklayınca kaybolmasını biliyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: 00726

selamlar herkese
    genel olarak inceledim yazdıklarınızı öncelikli olarak şunu söyleyebilirim sony vaio bi başka kim ne derse desin yani bunun arkasındayım kalite olarak +
    ekran kalitesine gelince evet ilk açtığınız anda -bu ne abiiciim ulen sonyy...- gibi tepkiler vermeniz normal ama gerekli ayarları yapınca ekran tam kıvamına oturuyor ve bence led ekran dan bi farkı kalmıyor.(biraz abartı oldu ama hakaten beni tatmin etti ama 15 dk ayar la uğraştım ve ilk anki ekranla arasında dağlaaar kadar fark oluştu renk doygunlugu-kontrast vs)
    fan seside benim oda kütüphane gibi sessiz ve duymanz zorr anca dikkatnizi verirseniz
    şu kapatnca şarj düşme olayı evet var ama ben anlayamadm vede cok takmıyorum abartılacak konu değil

ben 13.3 ekrana sahip bilgisayar almayı düşünüyordum 15 ve üstü ekranlardan bıkmıştm artık laptopta fakat bu sony i görünce kararm değişti kesinlikle kaba durmuyor,

şık ve zarif.

eksilerine gelince
    ve yanında sony çanta vermelilerdi veya en azından bilgsayarn boyutuna uygun bi çanta olmalıydı

ekran ayarlarını nasıl değiştiricez acaba ? en iyi değerleri aldığınız ayarları yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 00726

selamlar herkese

şık ve zarif.

eksilerine gelince

Ekran ayarları ne müdür...? Catalyst Control Center mı ?

• Çantasını ben buldum 50 liraya ancak gri renkte. Denizli forum çamlıkta SONY CENTERda var.
    Catalyst controlden ayar yKeyfine göre biraz kurcala bulursun birşeyler zamanlar. Ben kurcalayarak güzel bir ayar buldum ancak biraz daha kurcalamaya gerek var.
  • Renk ayarlarını yukarıda vermiştim daha önce.

Çanta güzel ise 50 TL gayet uygun denilbilir Sony için aslında.Görmek lazım tabiki.
  • Yok çok güzel bir çanta işin aslı almak içimden geldi demesem yalan olur.
    Ama renk gri ben siyah manyağıyım. Zaten daha önce resimleri ekledim benim makine full siyah oldu mutlu mesut oldum.
    Bu arada SAYIN bana oc yapma zamanı geldi...
    Müsait olunca haber etsen süper olur.
    Arkadaşlar tanımayan varsa SAyın arkadaşımız konularınıza en güzel cevabı verebilecek kişi.
    Buranın bilir kişisi demek doğru olur yani.
  • Selamlar benide listeye ekleyebilirsiniz. VPCEB36GM/BJ böyle bir model aldım Usa'dan.
    İngilizce kurulu gelicek.İlk yapmam gereken temel şeyler nelerdir? kısaca belirtirseniz o işleri anlayan birrine yaptırayım bende :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.