Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeynep366

sony VPCEH2Q1E marka notebookum var ve yanlislikla camera programimi sildim ve programi bulamiyorum yardim edebilecek biri varsa cok onemli benim icin

Cyberlink youcam free editionu indirebilirsin. Bulamazsan sana link gonderebilirim. Zaten ucretsiz program.
    Ama eger vaio nun orijinal yazilimdan bahsediyorsan recovery yapmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p çözünürlüğe, Blu ray Disc okuyucu ve ortalamanın üstünde bir ekran kartına sahip olan Laptop bakıyorum. Maksimum 2000 lira verebilirim, daha çok film izleyeceğim. Ama arada oyunda oynarım. Tavsiyeleriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

1080p çözünürlüğe, Blu ray Disc okuyucu ve ortalamanın üstünde bir ekran kartına sahip olan Laptop bakıyorum. Maksimum 2000 lira verebilirim, daha çok film izleyeceğim. Ama arada oyunda oynarım. Tavsiyeleriniz nedir?

Tavsiyem sony marka bakma bosuna bulamazsin o kadar ucuz sony

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

1080p çözünürlüğe, Blu ray Disc okuyucu ve ortalamanın üstünde bir ekran kartına sahip olan Laptop bakıyorum. Maksimum 2000 lira verebilirim, daha çok film izleyeceğim. Ama arada oyunda oynarım. Tavsiyeleriniz nedir?

Tavsiyem sony marka bakma bosuna bulamazsin o kadar ucuz sony

2000 lira pek ucuz sayılmaz. Ama neyse bakmaya devam edeyim ben.

• Ama bahsettiginiz ozelliklerde baska marka bile bulmak zor kaldi ki sony ucar gider fiyatta. Ama sana tavsiyem markaya cok takilma ozelliklere bak. Butun laptoplar ayni fabrikadan cikar. (Bkz. Quanta computer)

• bendehttp://www.gold.com.tr/sony-sve1513u1e-notebook_u bu linkteki ürünü aldım. fiyatı ve özellikleri kıyaslayınca güzel geldi gözüme diğer alternatiflere bakınca en ucuzu bu geldi. Oyunla pek işim yok o açıdan yeter diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

bendehttp://www.gold.com.tr/sony-sve1513u1e-notebook_u bu linkteki ürünü aldım. fiyatı ve özellikleri kıyaslayınca güzel geldi gözüme diğer alternatiflere bakınca en ucuzu bu geldi. Oyunla pek işim yok o açıdan yeter diye düşünüyorum.

hayırlı olsun . Her oyunu olmasada biçoğunu genede oynayabilirsin. Bişey sorucam ses kalitesi nasıl? beğendinmi? Ses yazlımı olarak yükle gelen bişey var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

bendehttp://www.gold.com.tr/sony-sve1513u1e-notebook_u bu linkteki ürünü aldım. fiyatı ve özellikleri kıyaslayınca güzel geldi gözüme diğer alternatiflere bakınca en ucuzu bu geldi. Oyunla pek işim yok o açıdan yeter diye düşünüyorum.

hayırlı olsun . Her oyunu olmasada biçoğunu genede oynayabilirsin. Bişey sorucam ses kalitesi nasıl? beğendinmi? Ses yazlımı olarak yükle gelen bişey var mı?

fena değil sesi ama biraz tiz çıkıyor içinde ses uygulaması yoktu sanırım.

win8 çok yavaş çalışıyor win7 kurmaya çalışıyorum şimdi. win7 yükleme ekranına kadar geldik disk biçimlendirmelerini falan yapıyoruz.. sistemin kurulu olduğu yeri sildim sonra biçimlendirdim 2 parçaya ayırdım ancak windows 0 diski 5 bölümüne yüklenemez yazıyor.

• Hocam naaptin bende ayni hataya dusmustum. Once recovery cdsi yapman gerekirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 17 Ağustos 2013; 14:02:38 >
  • geçti artık tüm diskleri sildim win7 kurdum sıkıntı yok win8 i sevmedim zaten :)
  • nikefootball N kullanıcısına yanıt
    Ama bütün orijinal yazılımları kaybettin bidaha hiçbi yerde bulamazsın ki onları. Play memories, xperia link falan filan.. bide şunu farkediceksin yakında, wirelessi hiçbi zaman disable edemiyceksin. sürekli ışığı yanık durumda olacak. Pil tasarrufu açısından önemli bi ayrıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 17 Ağustos 2013; 16:15:28 >
  • win8 kurulu haldeyken full backupını almıştım ama diğer fiziksel part'ların yedeklerni almaya çalışırken sildik zaten ama elimde mevcut o yedek. o yazılımlar ne işe yarar bilmiyorum ben zaten sadece yazılım-web tasarım için kullanacağım bu notebooku. vip sigortaa yaptırmıştım 150 tl ye 1 sene dolmadan %70 geri iade yapıp üzerine para koyup daha iyi bir pc alma imkanım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtnkara

Sony Vaio SVE1513Y1ESI Intel Core i7 3632QM 2.2GHz 8GB 750GB 15.5

bu bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar ama. bi bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum..

Arkadaşlar ben de aynısından bugün aldım. Cihazı beğendim ancak windows 8 olmasına henüz alışamadım.

Ayrıca sevmediğim bir yanı var. O da; kamera kalitesi kötü değil mi? Bunu düzeltebilir miyiz, benim cihazımda mı bir sorun var acaba, akşam aydınlatmalı odada sanki siyah beyaz gibi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovesLikeJagger

quote:

Orijinalden alıntı: rtnkara

Sony Vaio SVE1513Y1ESI Intel Core i7 3632QM 2.2GHz 8GB 750GB 15.5

bu bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar ama. bi bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum..

Arkadaşlar ben de aynısından bugün aldım. Cihazı beğendim ancak windows 8 olmasına henüz alışamadım.

Ayrıca sevmediğim bir yanı var. O da; kamera kalitesi kötü değil mi? Bunu düzeltebilir miyiz, benim cihazımda mı bir sorun var acaba, akşam aydınlatmalı odada sanki siyah beyaz gibi gösteriyor.

Kamerası diğerlerine göre daha iyi! Exmor kamera kullanıyor bildiğim kadarıyla. Ve karanlıkta daha iyi kalite veriyor.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Anladım, o zaman benim cihazda bir problem olabilir. :/
  • quote:

Problem degilde ayar yapmak gerekir bence

• quote:

quote:

Peki kamera ayarlarını nereden yapabilirim biliyor musunuz, ben bulamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Cyberlink youcam diye bir programla gelmişti benim pc. Onu açtıktan sonra ayarlar vardı orada auto contrastı aktif yaptım oldu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cyberlink youcam diye bir programla gelmişti benim pc. Onu açtıktan sonra ayarlar vardı orada auto contrastı aktif yaptım oldu.

Tamam ben de yükleyip bir deneyim, çok teşekkür ederim. :)

• arkadaşlar bende vaio kullanıcısıyım.sistemim çok yavaşladı.fabrika ayarlarına dönmek istiyoru.pc kapalıyken assist tuşuna basıyorum.pc açılıyor ama ekran karanlık oluyor.ne yapabilirim

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.