Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: görkem_123

arkadaşlar bende vaio kullanıcısıyım.sistemim çok yavaşladı.fabrika ayarlarına dönmek istiyoru.pc kapalıyken assist tuşuna basıyorum.pc açılıyor ama ekran karanlık oluyor.ne yapabilirim

biosa girmeyi denedin mi?

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    biosa girip nasıl yapabilirim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: görkem_123

biosa girip nasıl yapabilirim ki ?

Bir kaç sorum olacak:

Assist moduna girdiğinizde hdd ışığı yanıyor mu? yani bir işlem yapıyor mu pc?
    Assit modunda başka monitor deneyebilir misiniz?
    Recovery cdniz var mı? eğer yoksa hemen oluşturmalısınız daha sonra buradan da recover edebilriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MovesLikeJagger

quote:

Orijinalden alıntı: rtnkara

Sony Vaio SVE1513Y1ESI Intel Core i7 3632QM 2.2GHz 8GB 750GB 15.5

bu bilgisayarı bugun aldım arkadaşlar ama. bi bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum..

Arkadaşlar ben de aynısından bugün aldım. Cihazı beğendim ancak windows 8 olmasına henüz alışamadım.

Ayrıca sevmediğim bir yanı var. O da; kamera kalitesi kötü değil mi? Bunu düzeltebilir miyiz, benim cihazımda mı bir sorun var acaba, akşam aydınlatmalı odada sanki siyah beyaz gibi gösteriyor.

kardeş kamera berbat hatta ona kamera diyen nasıl bir gözü var bilemiyorum.

cihaz iyi stabil sorunsuz çalışıyor ısınma kesinlikle yok. şarjı çok gitmiyor.

klavye güzel. kamera kaldır at çöpe.

• rtnkara kullanıcısına yanıt
    kamerası daha iyi hocam ayar yapmanız lazım ama. üstte anlattım.
  • SVE1512M1EW model sony vaio laptop kullanıyorum. şu 90 tl dedikleri recovery dvd'si olan yok mu? hayrına yüklese de biz de istifade etsek:)) (win 8 yüklü cihazda)
  • cahid öz C kullanıcısına yanıt
    Zamanında bana da lazım oldu ama bulamadım maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atikselimZ

quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

quote:

Selam arkadaşlar bnde vaio fit e serisi kullanıyorum yeni aldım bilgisayarı modeli svf1521zst bilgisayarımın benim sorunum şu
    Bilgisayar internete bağlanırken çok yavaş iki tane sekme alamıyorum ya diğer eski bilgisayar bişe bundan hızlı hareket ediyor açılışı kapanışı çok hızlı sadece internete yavaş bağlanıyor chrome explorer vs hepsinde denedim böyle bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
    Birde chrome da yazılar biraz bulanık gösteriyor benim bugünkü sorununa yardımcı olur musunuz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan olursa memnun kalırım

Merhaba
    Wireless Ile baglaniyorsaniz wireless driverini kaldirip en guncelini update edin

Bağlantı problemi böyle çözülüyor. Detay için Google da biraz araştırın.
    Ethernet ile baglaniyorsaniz antivirus internet baglantisini bazen etkilyebiliyor direk kaldırın.
    İyi şanslar.

Cevap için teşekkür ler hocam wireless ile bağlanıyordum o zmn odriveri sıfırlayıp denemeliyim teşekkür ederim

Sorununuz çözüldü mü selim bey?Ben de svf1521zst almayı düşünüyorum..Notebook un sizce artıları ve eksileri neler?Parlak ekran sanırım bu modeller,bu konuda da bilgi verebilirseniz ii olur.Şarj ne kadar gidiyor?ısınma problemi var mı?fan sesi nasıl?i7 3537u işlemci tatmin edici mi?Ve tabiki eklemek istediğiniz,bize yardımcı olacak her turlü yorum ve bilgi??

• quote:

Orijinalden alıntı: bursamustafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

quote:

Selam arkadaşlar bnde vaio fit e serisi kullanıyorum yeni aldım bilgisayarı modeli svf1521zst bilgisayarımın benim sorunum şu
    Bilgisayar internete bağlanırken çok yavaş iki tane sekme alamıyorum ya diğer eski bilgisayar bişe bundan hızlı hareket ediyor açılışı kapanışı çok hızlı sadece internete yavaş bağlanıyor chrome explorer vs hepsinde denedim böyle bana yardımcı olur musunuz bu konuda?
    Birde chrome da yazılar biraz bulanık gösteriyor benim bugünkü sorununa yardımcı olur musunuz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan olursa memnun kalırım

Merhaba
    Wireless Ile baglaniyorsaniz wireless driverini kaldirip en guncelini update edin

Bağlantı problemi böyle çözülüyor. Detay için Google da biraz araştırın.
    Ethernet ile baglaniyorsaniz antivirus internet baglantisini bazen etkilyebiliyor direk kaldırın.
    İyi şanslar.

Cevap için teşekkür ler hocam wireless ile bağlanıyordum o zmn odriveri sıfırlayıp denemeliyim teşekkür ederim

Sorununuz çözüldü mü selim bey?Ben de svf1521zst almayı düşünüyorum..Notebook un sizce artıları ve eksileri neler?Parlak ekran sanırım bu modeller,bu konuda da bilgi verebilirseniz ii olur.Şarj ne kadar gidiyor?ısınma problemi var mı?fan sesi nasıl?i7 3537u işlemci tatmin edici mi?Ve tabiki eklemek istediğiniz,bize yardımcı olacak her turlü yorum ve bilgi??

sorunum çözlmedi sanırım bnm modemle alakalı çünkü diğer modemlerde yada başka yerde kendi wifisi canavar sadece evde böle önemli deil neyse bana sorarsanız ürün kusursuz denebilecek kadar harika sesi tatmin edici üründe ses sistemi gibi bişe var hoparlör takmaya gerek yok yani sinema seti gibi canlı ve dolgun ses verio bu en önemli artısı webcami net ekran güzel hocam tatmin edici sniper ghost warior iki kurulu pc de bazan 1 saat kadar oynuyorum çok az denecek kadar ısınma var belli olmuyo fan sesinde artık yok ses yok yani bu bakımdanda tatmin edici gece hiç bişe hareket etmezken bile fan sesi anlaşılmayacak kadar az seviyede ekran iyi işlemci gücü gayet tatmin edici ram kullanımı iyi bide win 8 i çok iyi kullanıyo sony nin şu kendi albüm walkman vs uygulamalarıda tatmin edici nfc özelliği olması bnm için iyi mesela :)

• Hayirli ugurlu olsun. Birsey sormak istiyorum : ses yazilimi var mi? Biraz aciklar misiniz ses ozelliklerini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 5 gündür uğraşıyorum. Sony sitesinde modelim olan VPCEB4L1E nın driverleri yok onun yerine VPCEB4L1E / WI , VPCEB4L1E / BQ driverleri var. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı ?
  • Sizden ricam Allah için çok ihtiyacım var. Vaio VPCEB4L1E modelinin driverleri lazım. çok acil.
  • şu adrese
    yasaryasar0505@hotmail.com
    Vaio VPCEB4L1E modelinin driverleri lazım. çok acil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasar0505

şu adrese

Yarin aksam ilgilenicem olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: yasaryasar0505

şu adrese

Yarin aksam ilgilenicem olur mu?

kıymetli ustam çok acil ihtiyacım var yaa.. sony sitesinde de yok bulamıyorum.
  • 3dp chip programini indirip kur. Gerisini halledersin. Kolay gelsin.

• bilgisayarın tüm driverleri silinmiş. internete hiç bir şekilde bağlanmıyor. 3dp chip işe yarar mı ?
  • bilgisayarım internete bağlanamadığından 3dp chip işe yaramaz.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım...bundan 3-4 ay önce sve1513y1esı vaio' mu aldım.
    fakat benim bir problemim var.performans bakımından çok memnunum.fakat en büyük problemim ekranın yanındaki siyah bölmedeki çizikler.yani şöyle düşünün kapağı kapatmak için tuttuğum yerdeki parmak izim bile kalıcı bir iz bıraktı.nereye dokunsa iz kalıp çiziliyor.ayrıca Mouse padin yan tarafındaki kasada bir renk değişimi oldu.kapağı kapatınca ekran Mouse padin yanında iz bıraktı...
    bana biz çözüm önerir misiniz ne yapmalıyım?
  • herkese merhaba ben de dün sve1513r1eb modelini aldım.benide ekleyin.bu sıcaklıkları gösteren programın adı neydi onu hatırlayamadım yazarmısınız ismini çok detaylı bi programdı monitorun filan kodunuda gösteriyodu adı dilimin ucunda ama gelmiyo işte aklıma
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.