Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tmetalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Vaio control center kurulmuyor. ayrıca amd 'nin cc control center detaylı değil windows 7 de. daha doğrusu sürücüler windows 7 de sorunlu. windows 8 istemiyorum. hdmi kullanamıyorum. ille de windows 8 diyor. nasıl çözebiliriz sorunu? fikir var mı?

Ben de windows 8 kullanmak istemediğim için 7 kurdum, ama driver sorunu yaşamadım. Ancak, sadece sony' ye has bir dirver var: SFFP. Bu sonynin kullandığı özel bir I/O. Bunu yüklediniz mi?

hayır. onu nereden bulabilirim ve ne işe yaramakta söyler misiniz?

Sony Firmware Extension Parser Device demek. Ama bunu unutun şimdilik çünkü anladığım kadarıyla siz doğru driverları indirmemişsiniz. Bu sebeple size link gönderiyorum aynı sırayla kurmaya çalışırsanız daha iyi olur:

www.sony-mea.com
    Support for Sony products | Sony Middle East
    http://www.sony-mea.com/support/download/561332

Kolaylıklar.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Sony Firmware Extension Parser Device kurdum bir sonuç olmadı. Verdiğiniz siteyi şimdi hatırladım. Arkadaşımın Sony bilgisayarına sürücüleri oradan indirmiştim. Hatırladım. Teşekkürler ederim. Şimdi denemeye başlıyorum. Sonucu haber veririm.
  • dostlar bende sony fit 15 e notebook aldım şimdi sizin klübe mi üye oluyorum?
  • selam arkadaşlar

2 yıldır kullandığım vaio e serisi bilgisayarım var. bundan 1 yıl evvel autocad ve bazı programlar kuramadığım için orjinal win 7 home format atıldı ve win 7 ultimate yükledik. daha sonra autocad 2011 yükledik.

sorunum şu: biliyorum program yüksek işlemci ve ram kullanıyor ama programda çalışırken mouse takılma yapıyor. bilgisayarda 4 gb ram var. bunu yapmaması lazım.

yardımcı olabileceğiniz herhangi bir şey olur mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airman_mg

selam arkadaşlar

2 yıldır kullandığım vaio e serisi bilgisayarım var. bundan 1 yıl evvel autocad ve bazı programlar kuramadığım için orjinal win 7 home format atıldı ve win 7 ultimate yükledik. daha sonra autocad 2011 yükledik.

sorunum şu: biliyorum program yüksek işlemci ve ram kullanıyor ama programda çalışırken mouse takılma yapıyor. bilgisayarda 4 gb ram var. bunu yapmaması lazım.

Önce görev yöneticisinden bakman lazım % kaç işlemci kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

selam arkadaşlar

Önce görev yöneticisinden bakman lazım % kaç işlemci kullanılıyor?

cevap için teşekkürler

Görev yöneticisi % 25 işlemci kullanımı diyor. Ram kullanımı % 40 diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

dostlar bende sony fit 15 e notebook aldım şimdi sizin klübe mi üye oluyorum?

merhaba, sizin Fit 15E serisi bilgisayarınızda gt740m grafik işlemci mi var?
  • evet zaten bilgisayar almamdaki en büyük tercih sebebim :)
  • quote:

evet zaten bilgisayar almamdaki en büyük tercih sebebim :)

O zaman aramıza hoşgeldin:)
  • airman_mg kullanıcısına yanıt
    Bide toucpadle kullanincada ayni sekilde kasiyor mu? Eger oyleyse Synapticse ait herseyi kaldir yeniden baslat ve pc kendisi mousei tanisin. Sonra tekrar konusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler dediklerinizi yapıp bilgi veririm.

ekleme: başka kablosuz mouse ile denedim aynı şeyi yaptı. kendi touchpad ile autocad kullanmak zaten zor ama takılma olmadı. kablolu bir mouse bulabilirsem onunla deneme yapmam lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airman_mg -- 9 Ekim 2013; 2:25:00 >
  • quote:

evet zaten bilgisayar almamdaki en büyük tercih sebebim :)

şu bilgisayar mı?

kardeşim win 7 ultimate yüklemenizin sebebi nedir söylermisin? ne gereği var bilgisayarı zorlamaya? kurumsal ağ mı işleteceksiniz? home premium ya da en fazla pro kurmalısın. gereksiz bileşenlere sahiptir ultimate sürümü. sanma ki daha fazla performans alırsın.
  • quote:

kardeşim win 7 ultimate yüklemenizin sebebi nedir söylermisin? ne gereği var bilgisayarı zorlamaya? kurumsal ağ mı işleteceksiniz? home premium ya da en fazla pro kurmalısın. gereksiz bileşenlere sahiptir ultimate sürümü. sanma ki daha fazla performans alırsın.

ultimate yüklememizin sebebi format atan bilgisayarcının elinde ultimate vardı. aslında orijinal olarak home yüklüydü ama sony vaio programları da bir home kadar yer tutuyordu. home yükledik sonra autocad yüklemeye kalkınca program yüklenmedi. tekrar format atıp ultimate yükledikten sonra autocad yükleyebildik.

ilginiz için teşekkür.

• hayır benimki i7 işlemci tam model ismi; SVF1521YSTB
  • quote:

quote:

ultimate yüklememizin sebebi format atan bilgisayarcının elinde ultimate vardı. aslında orijinal olarak home yüklüydü ama sony vaio programları da bir home kadar yer tutuyordu. home yükledik sonra autocad yüklemeye kalkınca program yüklenmedi. tekrar format atıp ultimate yükledikten sonra autocad yükleyebildik.

ilginiz için teşekkür.

Rica ederiz. Ancak windows 7 nin her sürümüne otoket yüklenebilir. Hiçbir sorun da çıkmaz. Tavsiyem home premium. ultimate gereksiz yere işlem yığını çıkarır. bir artısı yoktur kurumsal işler dışında. günümü<de çoğu insan her ne varsa en son çıkan, en üst sürüm diye kendini kandırıyor da ondan merak ettim. sizde böyle bir durum yok anlaşılan. elde o varmış. saygılar.

• ilgin için teşekkürler. sanırım bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

iyi bayramlar diliyorum.
    Rica ederim. Tavsiyem, 'Windows 7 gereksiz hizmetleri devredışı bırakmak' diye arama motorundan bakarak gereksiz hizmetleri devredışı bırakarak hız kazanabilirsiniz.
    Hayırlı bayramlar.
  • arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar

bu klavyedeki ışıklandırmayı kapatabiliyo muyuz ?
  • arkdaşlar windows 8.1 e geçen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.