Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar meraba. yaklaşık 7 ay önce sony vaio sve1512w1eb pcyi aldım. Dün pc yi açtım. vaio yazısından sonra şifre ekranı gelecekken pc öylece kalıyor. herşey açık num lock ışıgı bile yanıyor ama şifre ekranı gelmiyor. Bilgisayar öylece kalıyor. Bende tekrar asist dügmesiyle pc yi sıfırladım. Sıfırladıktan sonra açıldı. Yalnız bugün baktıgımda yine aynı durumda kaldı. Sizce problemi nedir pcnin. Bu konuda yardım edecek arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden..
  • Merhaba arkadaşlar şu modeli kullanan var mı?http://www.mormani.com/sony-vaio-fit-e-svf1521wstb-intel-core-i53337u-8gb-1tb-2gb-155-inc-notebook/p_211920/ Bu mu yoksa z500 mü (i7 li) sizce? Benim için önemli olan 4-5 sene sorun çıkartmadan çalışması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 1 Kasım 2013; 22:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Merhaba arkadaşlar şu modeli kullanan var mı?http://www.mormani.com/sony-vaio-fit-e-svf1521wstb-intel-core-i53337u-8gb-1tb-2gb-155-inc-notebook/p_211920/ Bu mu yoksa z500 mü (i7 li) sizce? Benim için önemli olan 4-5 sene sorun çıkartmadan çalışması?

Dostum Sony' nin her modeli iyidir. Ama bu fiyata sony i7 belki bulursun biraz araştırma yapmanı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: meryem_54

ati 5650 ekran kartı i5 işlemci..

Sizdeki grafik işlemci iyi. Üstelik istediğiniz grafik işlemciyi istediğiniz gibi çalıştırabiliyorsunuz. Bende 7670 vardı. Sorunsuzdu ancak başbelası core i5 3230m işlemcisinin yazılımı 7670'i tanımakta güçlük çıkartıyor artı intel'i kurunca masaüstüne sağ tıklayınca üç saniye bekleme yaptıktan sonra yenile kutusu açılıyor. Kurulum yapmadan oynanan oyunları açamıyor.
    Sırf intel yüzünden. Kabahati boşuna AMD Radeon 7670m'de aramamak lazım. Kabahat intel'de. AMD tarafındaki eksi yönler, şimdiki 7000 serisinde grafik seçenekleri kısıtlı.
    5000 serisindeki gibi istediğiniz grafik işlemciyi seçme özelliği yok. Uygulama seçme zorunluluğu koymuşlar. Satışlara darbe vurmak için AMD firmasına casus karışmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 8 Ocak 2014; 0:11:31 >

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    i7 modelleri var ama bu sefer full hd değil. Tabii linkte verdiğim fiyat aralığında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 2 Kasım 2013; 3:27:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

i7 modelleri var ama bu sefer full hd değil. Tabii linkte verdiğim fiyat aralığında.

Bende geçen sene yurtdışına gittiğimde fiyat orda biraz daha ucuz olduğu için vaio almaya karar verdim ama senin de dediğin gibi full hd yoktu. Ben genede aldım memnunum şimdilik ama şunuda söylemek isterim vaionun ekranı diğerlerine göre daha iyi.
  • 2 gün önce svf152a29w aldım.

notebooktan genel olarak memnunum ama touchpad te arasıra algılamama oluyor. Daha çokta sayfadan sayfaya geçiş yaptığımda ilk birkaç saniye touchpad donuyor(hareket ediyor ama tıklama algılamıyor). Benzer problemi olan veya çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan285 -- 9 Kasım 2013; 0:36:34 >

• arkadaşlar laptopunda fan sesi ve ısınma sorunu yaşayan var mı? 6 aylık laptop ses yapmaya başladı bunu önlemenin bir yöntemi var mı?

2.5 yıllık bir E serisi laptopumuz daha var onda 1-1.5 senedir son hızda deli gibi ses çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

arkadaşlar laptopunda fan sesi ve ısınma sorunu yaşayan var mı? 6 aylık laptop ses yapmaya başladı bunu önlemenin bir yöntemi var mı?

2.5 yıllık bir E serisi laptopumuz daha var onda 1-1.5 senedir son hızda deli gibi ses çıkarıyor.

maalesef fan sesi hiç susmuyor bende de. yok mu çözümü?
  • yabancı bir forum sitesinde iç bakımı (termal macun, temizlik) ile canned air ile fanı temizledikten sonra fanı susturabildğini okudum. artık bu canned air edinmek lazım, nereden bulabiliriz?
  • bugün eski laptop'u (uçak gibi öteni) açtım ve fanın her parçasına kadar temizledim, şu anda sessiz bir şekilde çalışıyor devir 5000den 2500 küsür'e düştü sıcaklık ise 40 derece.

size tavsiyem temizlerken fanın her parçasını ayırın birbirinden. bende 2 parça birbirine kumaş tarız bir şeyle ve 4 tane vidayla bağlı idi. kumaşı maket bıçağı ile kesim, sonra da fırçayla temizledim.

laptopunuza verebileceğiniz zarar için ben sorumlu değilim
  • quote:

bugün eski laptop'u (uçak gibi öteni) açtım ve fanın her parçasına kadar temizledim, şu anda sessiz bir şekilde çalışıyor devir 5000den 2500 küsür'e düştü sıcaklık ise 40 derece.

size tavsiyem temizlerken fanın her parçasını ayırın birbirinden. bende 2 parça birbirine kumaş tarız bir şeyle ve 4 tane vidayla bağlı idi. kumaşı maket bıçağı ile kesim, sonra da fırçayla temizledim.

laptopunuza verebileceğiniz zarar için ben sorumlu değilim

fan hızını nasıl gordunuz hocam?
    aida64 programı
  • arkadaşlar bazı sony vaio uygulamalarını sildim şimdi kısa yollar çalışmıyor, ses açma kapama, ekran parlaklığı gibi. hangi programı tekrar yüklemem gerekiyor?
  • 6 ay önce aldığım sony vaio sve1712w1eb format atmayı denedim.Windows 8.1 kurulu sistemde fakat sıfırla dediğimde '' Kişisel bilgisayarınız sıfırlanamıyor.Gereken bir sürücü bölümü eksik.'' hatası alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

arkadaşlar bazı sony vaio uygulamalarını sildim şimdi kısa yollar çalışmıyor, ses açma kapama, ekran parlaklığı gibi. hangi programı tekrar yüklemem gerekiyor?

notebook utilities
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

6 ay önce aldığım sony vaio sve1712w1eb format atmayı denedim.Windows 8.1 kurulu sistemde fakat sıfırla dediğimde '' Kişisel bilgisayarınız sıfırlanamıyor.Gereken bir sürücü bölümü eksik.'' hatası alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

recovery bölümü silinmiş gibi. Ya da en azından zarar görmüş. Bu arada win 7 mi kurmaya çaışıyorsun?
    Windows 8.1 kurmaya calisiyorum daha once hic recovery yapmadim yapmam mi lazim acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Windows 8.1 kurmaya calisiyorum daha once hic recovery yapmadim yapmam mi lazim acaba

normal recovery yapmaya mı çalışıyorsunuz yoksa windowsa ayrı 8.1 mi yükleyeceksiniz?

bu arada ışıkta mı okuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 14 Aralık 2013; 18:46:33 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.