Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam hallettim usbden attim formati.Evet isikta okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Tamam hallettim usbden attim formati.Evet isikta okuyorum

uefi boot format ayarlarsan daha hızlı açılır. bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Tamam hallettim usbden attim formati.Evet isikta okuyorum

uefi boot format ayarlarsan daha hızlı açılır. bilgin olsun

Teşekkürler
  • hakan285 H kullanıcısına yanıt
    Sony lerin tochpadi iyi değil.

İşte daha önce Dell şimdi Lenova kullanıyorum evde diğer laptop packard bell yani anlayacağın sorun bende mi diyorum ama yok sony lerde bir gariplik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gz

Sony lerin tochpadi iyi değil.

İşte daha önce Dell şimdi Lenova kullanıyorum evde diğer laptop packard bell yani anlayacağın sorun bende mi diyorum ama yok sony lerde bir gariplik var

Banada öyle geliyor her ne kadar inanmak istemesemde.
  • merhaba arkadaşlar sve modeli i5 3.nesil leptobum var ve numerik tuş kısdmı sorunlu alalı iki ay oldu w8 ile gelmişti w7 ye geçtiş yaptım numerik sadece basılı tutunca çalışıyor. basılı tutmayınca yön tuşu olarak çalışıyorlar numlock kapalı iken zaten çalışmıyor açıkken de yön tuşu oluyorlar acil yardım... şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre5355

merhaba arkadaşlar sve modeli i5 3.nesil leptobum var ve numerik tuş kısdmı sorunlu alalı iki ay oldu w8 ile gelmişti w7 ye geçtiş yaptım numerik sadece basılı tutunca çalışıyor. basılı tutmayınca yön tuşu olarak çalışıyorlar numlock kapalı iken zaten çalışmıyor açıkken de yön tuşu oluyorlar acil yardım... şimdiden teşekkürler

servise götürsene garantisi varsa hallederler.
  • gidip gelmesi bir ayı bulur yazılımsal olacağını düşünüyorum fakat ne tür bir yazılım onu kestirebilmiş değilim klavye ile ilgili ne gibi birşey olabilir.
  • quote:

gidip gelmesi bir ayı bulur yazılımsal olacağını düşünüyorum fakat ne tür bir yazılım onu kestirebilmiş değilim klavye ile ilgili ne gibi birşey olabilir.

Klavye iile ilgili olarak notebook utilites yazılımı var. Bir daha yuklemeyi dene istersen.
  • kendini bana kırdırmak için elinden geleni yapıyor sanırım takılan pil düzgün takılmamış falan uyarı veriyor ve ben kapattıkça o geliyor şimdide böyle bir sorun başladı. ve klavyeyi henüz çözmüş değilim. dediğiniz yazılımı kendi ürün kodumda arattığımda çıkmıyor nereden bulabilitrim yardımcı olursanız çek memnun olurum.
  • quote:

kendini bana kırdırmak için elinden geleni yapıyor sanırım takılan pil düzgün takılmamış falan uyarı veriyor ve ben kapattıkça o geliyor şimdide böyle bir sorun başladı. ve klavyeyi henüz çözmüş değilim. dediğiniz yazılımı kendi ürün kodumda arattığımda çıkmıyor nereden bulabilitrim yardımcı olursanız çek memnun olurum.

onları dikkate alma. Diğer bütün driverları yüklemeye devam et en sonunda düzelicektir batarya uyarısı. Bende de olmuştu.
  • Emre laptopun tam modelini yazar mısın?
  • quote:

Emre laptopun tam modelini yazar mısın?

SVE1512J1EW
  • vaio fit 15E SVF1521XSTW MODELİNİ ALDIM....DOKUNMATİK EKRAN..ışıklı klavye....i53337u işlemci...gt740 ekran kartı....cok süper ve şık bir alet...beyaz renk cok yakışıyor...ses kalitesi muhteşem...black ops 2 ve cod ghost yükledim full ayarlarda hic sıkıntısız oynuyorum
  • quote:

quote:

SVE1512J1EW

www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVE1512J1EW/updates

Sony Firmware Extension Parser Driver
    Sony Shared Library
    VAIO Power Management
    bu sayfada bunları yukledinmi?

• quote:

quote:

quote:

SVE1512J1EW

http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVE1512J1EW/updates
    Sony Firmware Extension Parser Driver
    Sony Shared Library
    VAIO Power Management
    bu sayfada bunları yukledinmi?

hepsini yükledim hocam olmuyor... sony ve microsoft u aradım fakat ikiside çözüm bulamıyor sony win7 desteğimiz kıstılı vs diyor olmaz diyor microsoft ise sony ara sistemsel sorun yok diyor. kırdıracak bana kendini o olacak. recovery de yok formatı atan kişi silmiş sürücüyü tekrar bana gel diye yaptı sanırım. win 8 yükledim ondada aynı oldu kısaca garantiden başka çare kalmadı sanırım... yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• Bir yol daha var:
    Msconfigten ISBMgr işlemini disable et. Ve hatta bu dosyayı gorev yoneticisinden sonlandırıp silmeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Merhaba arkadaşlar şu modeli kullanan var mı?http://www.mormani.com/sony-vaio-fit-e-svf1521wstb-intel-core-i53337u-8gb-1tb-2gb-155-inc-notebook/p_211920/ Bu mu yoksa z500 mü (i7 li) sizce? Benim için önemli olan 4-5 sene sorun çıkartmadan çalışması?

Bellek miktarı insanların beynine işlenmemeli artık. GT 740m grafik işlemcili bir bilgisayarın 8 gb bellekli modelini oyun için seçmek büyük hata olur.
    Verilen paraya yazık. Çünkü gt740m ile nereye kadar hangi oyunları oynayabilecek bu adamlar? Eğer grafik tasarım vb yazılımlar için ise olabilir.
    Bende tam yüksek tanımlı 1080p çözünürlüklü vaio var ancak tam yüksek tanımlı (full hd) çözünürlük görüntü kalitesini artırmıyor.
    Önemli olan ekran kalitesi. Çözünürlük değil. Bazıları bunu anlamıyor. Kesinlikle 1366x768 çözünürlük dizüstü için en uygunu.
    Bazı simgeler 1080p çözünürlüğe uyum sağlayamayıp bozuk görünüyor. Ve de en önemlisi gözleri çok yoruyor.
    Bu nedenle 1080p çözünürlük masaüstü ekranlara oranla, dizüstü bilgisayar ekranları için uygun değil.
    Hemde bu zaman da eski filmlerin çözünürlükleri düşük iken, var olan düşük çözünürlük te hepten bozuluyor.
    1080p (full hd) ekran İSTEMEYENLERİN hali ne olacak?
    1080p çözünürlük isteyenler harici ekrana bağlar bu kadar açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 8 Ocak 2014; 0:56:16 >

• arkadaşlar bende sony swf1521jstb alarak aranıza katıldım
    wireless kalitesinin kötü olması dışında izlenimlerim olumlu yönde
    içinde nvidia gt740m var ama oyunların başlangıcında ekran kartı intelhd400 olarak gözüküyor.
    kendi ekran kartını nasıl aktive edebilirim?
    yardımınız için teşekkürler
  • biosumu nasıl güncellerim vpc4bx1e var elimde deli gibi fan sesi çıkıyor ve sol üst köşesi çok sıcak sanırım işlemci.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.