Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dorukduruberk

Merhaba ben foruma yeni üye oldum. Bende sve14a1s1eb modeli var. Bilgisayarımdan çok fan sesi geliyor.daha sessiz bir fan taktırabilirmiyim

Taktırma şansın yok maalesef, zaten orjinalğini bozma bence . Soğutucu pad alabilirsin.
  • peki ssd taksam etkisi olur mu?
  • Arkadaşlar yeniden konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Vaio serisinin en iyisi hangisidir? Bilen cevaplarsa teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gizli Ajan

Arkadaşlar yeniden konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Vaio serisinin en iyisi hangisidir? Bilen cevaplarsa teşekkür ederim.

En iyi derken eğer en pahalısı en lüks olanı dersen Z serisidir. Ama eğer oyun laptopu alacaksan S serisi..

Ama şunu da hatırlatayım artık Sony vaio üretilmeyecek bu sezon son kez raflarda yerini aldı, artık yazın sony olmıyacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Arkadaşlar yeniden konu açmak istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Vaio serisinin en iyisi hangisidir? Bilen cevaplarsa teşekkür ederim.

En iyi derken eğer en pahalısı en lüks olanı dersen Z serisidir. Ama eğer oyun laptopu alacaksan S serisi..

Ama şunu da hatırlatayım artık Sony vaio üretilmeyecek bu sezon son kez raflarda yerini aldı, artık yazın sony olmıyacak.

Hocam ne Z serisi ne S serisi bulamıyoruz, bulabileceğimiz bir yer belirtirsen seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Hocam ne Z serisi ne S serisi bulamıyoruz, bulabileceğimiz bir yer belirtirsen seviniriz

Neden sony almak istiyorsun anlamadım. Haberin var mı bilmeme ama sony bilgisayar kısmını sattı. Bundasn sonra hangi isim altında (Türkiyeye gelip gelmeyeceği bile belirsiz) nasıl yoluna devam edeceğini kimse bilmiyor. Servis sıkıntısı yaşayabilrisin. Ve tabii klasik sony kazığınıda unutmamak lazım. Bence git gül gibi HP al rahatına bak. Bu arada Hatılatıyım Sony nin ses kalitesi çok kötüdür,bilgin olsun.
    Ama genede sony alacam diyorsan şu adresten ben defalarca alışveriş yaptım güvenilir ve hesaplıdır, tavsiye ederim:
    www.pcdepo.com
    www.notebookadresi.com

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorum Vaio'nun devredildiğini de özel bir sebep ile sony vaio peşindeyiz lakin illa beyaz olacak ve metalik veya alüminyum olacak ve bu da şu an ki serilerde mevcut değil.

Hiç bir şekilde bulamıyoruz haliyle..
  • Arkadaşlar.
    Sony Vaio fit SVF152A29W almak istiyorum fakat özelliklerini bilmiyorum. Bir satıcıdan alacağım fakat doğrusu kandırılır mıyım diye korkuyorum. Zira anlamıyorum.

Bu ürün iyi midir? ekran kartı kaçtır acaba?

satıcı bana i5, 4 ram, 500 hdd ve 2gb gt740m olduğunu söyledi. bunlar doğru mu acaba?
  • Arkadaşlar Merhaba,

EB4X1E modeli kullanıyorum. Bilgisayarımda 4 ayda yaşanan sorunları aktarım yavaşlayan bilgisayarıma format attım daha önce Crysis 3 ü çok rahat çalıştıran bilgisayar formattan sonra oyunu yüklemedi bile birden bire ekran kartının olduğu kısım ateş topuna dönüyro fan acayip çalışıyor hata verip yüklenmiyor. Ekran kartının driverı ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama ne yaptıysam olmadı.

-Pili öldü pili takıyorum bilgisayar uyarı verip kapanıyor. Pili çıkarmadan bilgisayarı kullanamıyorum. Pil çok pahalı ne yapabilirim ?
    -Mavi ekran vermeyen bilgisayar mavi ekran hatası veriri oldu. Formatı yanlış attım desem direk Recovery Cdlerinden format attım.
    -Son 1 aydır D ve W harfleri çalışmıyor tuşları söküyorum biraz kurcalama sonucunda çalışıyorlar 1 2 gün sonra yine çalışmıyorlar.
    -Dün gece içini açıp temizliyeyim dedim. Fanın etrafında sökmediğim vida kalmamasına rağmen fanı çıkaramadım nedenini çözemedim.

Bu konularda bana yardımcı olacak arkadaşa hazır 3 aylar gelmişken bol bol dua edicem. HELP ME!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: refref27

Arkadaşlar Merhaba,

EB4X1E modeli kullanıyorum. Bilgisayarımda 4 ayda yaşanan sorunları aktarım yavaşlayan bilgisayarıma format attım daha önce Crysis 3 ü çok rahat çalıştıran bilgisayar formattan sonra oyunu yüklemedi bile birden bire ekran kartının olduğu kısım ateş topuna dönüyro fan acayip çalışıyor hata verip yüklenmiyor. Ekran kartının driverı ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum ama ne yaptıysam olmadı.

-Pili öldü pili takıyorum bilgisayar uyarı verip kapanıyor. Pili çıkarmadan bilgisayarı kullanamıyorum. Pil çok pahalı ne yapabilirim ?
    -Mavi ekran vermeyen bilgisayar mavi ekran hatası veriri oldu. Formatı yanlış attım desem direk Recovery Cdlerinden format attım.
    -Son 1 aydır D ve W harfleri çalışmıyor tuşları söküyorum biraz kurcalama sonucunda çalışıyorlar 1 2 gün sonra yine çalışmıyorlar.
    -Dün gece içini açıp temizliyeyim dedim. Fanın etrafında sökmediğim vida kalmamasına rağmen fanı çıkaramadım nedenini çözemedim.

Bu konularda bana yardımcı olacak arkadaşa hazır 3 aylar gelmişken bol bol dua edicem. HELP ME!!!!

Öncelikle 4 aylık bilgisayarı keşke açmasaydınız diyerek belkide sizi pişman eden bir cümle kullanacağım. Çünkü "pil sorunu" hariç diğer sorunları geçicide olsa servis tanımlayıp çözebilirdi.

Mavi ekran hatasının çok fazla çeşidi vardır, hdd kaynaklı olan, ram kaynaklı olan veya işletim sisteminde hata meydana gelmesinden dolayı. Mavi ekrandaki 0x00... ile başlayan kodu google' a yazarsanız sıkıntının nerede olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz veya hiç uğraşmadan temiz bir format atmanız daha fazla işinize yarayabilir.
    Bence recovery cd' lerinden format atmak iyi bir format sayılmaz çünkü bilgisayarınız ile gelen ve kullanmadığınız çok fazla gereksiz 3.parti sony yazılımları bilgisayarınıza yüklenecektir. Herhangi biyerden veya mamundadan Windows' un kurmak istediğiniz sürümünü elde edip temiz bir format atmanız öncelikle ilk sorununuzu çözümleyecektir. VAIO' larda fan sesinin önüne geçebilmek çok zor fan maalesef çok sesli çalışıyor ama ısınma sorunu tehlikeli bir sorun ve 4 aylık bir bilgisayarın "kumun üzerinde" kullanmadıysanız fanını temizleme işleminin çok fayda getireceğini sanmıyorum, genede ben bunu sökmek istiyorum derseniz özelden yardımcı olabilirim ama tabikide şahsi fikrim bu konuyuda servisle halledin. Cihan elektronik gerçekten kullanıcı tarafında olan bir servis sorununuzu halletmeye çabalayacaktır.
    En son pil sorununa değinmemde gerekirse bunuda servise gösterin büyük ihtimalle size "pil garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası" diye bir cevap gelecektir. Şansınızı denemekte fayda var. Eğer yeni pil edinemezseniz, laptopunuz artık desktop olmuş demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: postgres

quote:

Orijinalden alıntı: refref27

Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle 4 aylık bilgisayarı keşke açmasaydınız diyerek belkide sizi pişman eden bir cümle kullanacağım. Çünkü "pil sorunu" hariç diğer sorunları geçicide olsa servis tanımlayıp çözebilirdi.

Mavi ekran hatasının çok fazla çeşidi vardır, hdd kaynaklı olan, ram kaynaklı olan veya işletim sisteminde hata meydana gelmesinden dolayı. Mavi ekrandaki 0x00... ile başlayan kodu google' a yazarsanız sıkıntının nerede olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz veya hiç uğraşmadan temiz bir format atmanız daha fazla işinize yarayabilir.
    Bence recovery cd' lerinden format atmak iyi bir format sayılmaz çünkü bilgisayarınız ile gelen ve kullanmadığınız çok fazla gereksiz 3.parti sony yazılımları bilgisayarınıza yüklenecektir. Herhangi biyerden veya mamundadan Windows' un kurmak istediğiniz sürümünü elde edip temiz bir format atmanız öncelikle ilk sorununuzu çözümleyecektir. VAIO' larda fan sesinin önüne geçebilmek çok zor fan maalesef çok sesli çalışıyor ama ısınma sorunu tehlikeli bir sorun ve 4 aylık bir bilgisayarın "kumun üzerinde" kullanmadıysanız fanını temizleme işleminin çok fayda getireceğini sanmıyorum, genede ben bunu sökmek istiyorum derseniz özelden yardımcı olabilirim ama tabikide şahsi fikrim bu konuyuda servisle halledin. Cihan elektronik gerçekten kullanıcı tarafında olan bir servis sorununuzu halletmeye çabalayacaktır.
    En son pil sorununa değinmemde gerekirse bunuda servise gösterin büyük ihtimalle size "pil garanti kapsamına girmez kullanıcı hatası" diye bir cevap gelecektir. Şansınızı denemekte fayda var. Eğer yeni pil edinemezseniz, laptopunuz artık desktop olmuş demektir.

Cevaplar için teşekkürler bilgisayarım 4 aylık değil 3 yıllık son 4 ayda olan sorunları yazdım. Yanlış ifade ettim galiba :)

• sony vaio svf1521n1ew kullanıyorum gayet performanslı bir pc
  • Bu ne ya gold,vatan,teknosa,bimeks nereye sony notebook baktıysam 4200u -3317u her tarafta ultrobook işlemci. 3210m 3230m bu işlemcilere noldu yenilerde ne görsellik var nede sağlamlık ekranlar kırılacak gibi çok ince

• Arkadaşlar Win8 yüklüydü Win7'ye geçtim driverları bulana kadar canım çıktı sonunda hallettim. Ancak sorun şu ki Win7 için olan control center'ı indirdim ne klavye aydınlatmasını kapatma var ne de ses ayarı bölümü nasıl yapacağım ben bunu?

Edit: Her şeyi yaptım ancak ses bölümü gelmedi control centerda onu nasıl yapabilirim bir bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simos35 -- 8 Haziran 2014; 18:52:15 >
  • Herkese selamlar, Sony Vaio VPCEB1M1/E laptop kullanıyorum uzun zamandır. Bilgisayarımı aldığımdan beri recovery uygulamasını kullanarak format atiyordum hiçbir problem yaşamadım driver vs konusunda. Fakat artık fanın rahatsız edici ısınmasından dolayı bilgisayarcı olan arkadaşıma götürdüm ve birlikte fanı güzelce temizledik bilgisayar açıldığında temizleme işlemini gerçekleştirdi ( Virüs programları, Combofix ) şeklinde. Eve geldiğimde ise bilgisayarımda ciddi anlamda performans artışı gözlemledim. Oyunlarda kasma problemi kalmamıştı ancak mikrofonu kullanmaya calıştıgımda birkaç problemini farkettim. Touchpad,Mikrofon,Webcam çalışmıyor bilgisayarımda şuan. Mikrofon için sony nin sitesinden driverlar çektim aynı şekilde touchpad içinde defalarca yükledim nafile olmuyor.. Webcam ve mikrofon aynı yerde olduğu için hadi bir şekilde 1 gün içinde hiçbir temas olmadan bozuldu diyelim, peki ya touchpad ? Alpspoint yani touchpad dosyasından uninstall yaptım tekrar sony sitesinden modelimi arattırıp driverini yükledim yeniden başlattım yine çalışmıyor lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim..

• hala kullanan varmı bu aleti
  • Merhaba arkadaşlar bende SONY VAIO SVF1521JSTB var Win8 ile geldi ben beğenmediğim için Win7'ye geçtim bir süre sonra orjinal kullanayım diye tekrar Win8'e geçtim ancak kurtarma DVD oluşturmadığım için temiz bir format attım ancak sorun şu ki sitesindeki tüm driverları ve programları yüklememe rağmen hâlâ daha aygıt yöneticisinde 2 tane ünlem ve control centerda clear audio ses ayarı ve klavye aydınlatması kapatma bölümü yok ne yapmalıyım ?
  • Arkadaşlar bu model hakkında bilgisi olan kullanan varsa bilgi verebilirler mi.TOSHIBA QOSMIO F60-13K

• simos35 kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sorun bende de mevcut ilk aldığımda win 8 sl vardı sonra win7 ye geçtim ardından 8.1 proya geçtim tüm driverları yüklediğimi düşünüyorum fakat clearaudio özelliğini kullanamıyorum control centerda da ses kısmı yok sorunu çözdüyseniz yardımcı lur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormic

hocam aynı sorun bende de mevcut ilk aldığımda win 8 sl vardı sonra win7 ye geçtim ardından 8.1 proya geçtim tüm driverları yüklediğimi düşünüyorum fakat clearaudio özelliğini kullanamıyorum control centerda da ses kısmı yok sorunu çözdüyseniz yardımcı lur musunuz?

Maalesef hocam Clear Audio+ özelliğini ne yaptıysam geri getiremedim. Eğer elinde kurtarma DVD'si var ise onu kur yok ise maalesef böyle devam edeceğiz gibi.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.