Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ds4

arkadaşlar bende sony swf1521jstb alarak aranıza katıldım
    wireless kalitesinin kötü olması dışında izlenimlerim olumlu yönde
    içinde nvidia gt740m var ama oyunların başlangıcında ekran kartı intelhd400 olarak gözüküyor.
    kendi ekran kartını nasıl aktive edebilirim?
    yardımınız için teşekkürler

Güç isteyen grafik uygulamalarında kendisi devreye girer. Sen bişey yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muract26

biosumu nasıl güncellerim vpc4bx1e var elimde deli gibi fan sesi çıkıyor ve sol üst köşesi çok sıcak sanırım işlemci.

Böyle bir model yok herhalde hatalı yazdın. Kontrol edip tekrar yazarsan yardımcı olurum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

biosumu nasıl güncellerim vpc4bx1e var elimde deli gibi fan sesi çıkıyor ve sol üst köşesi çok sıcak sanırım işlemci.

Böyle bir model yok herhalde hatalı yazdın. Kontrol edip tekrar yazarsan yardımcı olurum sana.

vaio e serisi vpceb4x1e hocam.
  • quote:

quote:

quote:

vaio e serisi vpceb4x1e hocam.

Bu model için bios update bulunamadı diyor maalesef.
  • Cihazın oyun performansi çok vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

içinde nvidia gt740m var ama oyunların başlangıcında ekran kartı intelhd400 olarak gözüküyor.

devreye girdiğini anlayabiliyormuyuz peki?
    intel hd 4000'i aygıt yöneticisinden kapadığınızda ne oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

devreye girdiğini anlayabiliyormuyuz peki?
    intel hd 4000'i aygıt yöneticisinden kapadığınızda ne oluyor?

devreye girip girmediğini gpu-z dan bakabilirsin. Ama aygıt yöneticisnden kaldırmak diye bieşy yok. Yalnızca driverini kaldırırsın, donanım olarak gene önceliklidir o.

• quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

vaio fit serisinde bulunan broadcom wifi adaptörü tam bir fiyasko....tum dünyadaki kullanıcılar sıkayetci....evin içinde 5 metreden zor cekıyor.....aynı problemi olan varmı?

aynı probleme sahiptim, oldukça sık bağlantım kesiliyordu
    başka bir nedenden laptopu servise verdim
    windows falan baştan kurulmuş,ne yaptılar bilmiyorum ama söylemediğim halde benim bağlantı düzelmiş
    dünden beri modemden oldukça uzun mesafeden kullansamda düşmem olmuyor.bağlantı seviyeside bir nebze düzelmiş geldi gözüme.
    servise uğramanızı öneririm
  • merhaba arkadaşlar.
    Sony destek hattının Recovery medyalarına yaklaşımı hakkında bilgisi olan varmı?
    Diğer markalarda ücretsiz 1 kere recovery gönderimi oluyor ama sony ye yeni geçtim ve ne derler bilmiyorum. recovery yedeği usb ye alıcam ultrabook çünkü ancak birşey olursa zarar görürse dosyalar ücretsiz yükleme usb si yollarlar mı acaba?
    Forumda daha aktif bir konu bulamadığım için sizlere soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

merhaba arkadaşlar.
    Sony destek hattının Recovery medyalarına yaklaşımı hakkında bilgisi olan varmı?
    Diğer markalarda ücretsiz 1 kere recovery gönderimi oluyor ama sony ye yeni geçtim ve ne derler bilmiyorum. recovery yedeği usb ye alıcam ultrabook çünkü ancak birşey olursa zarar görürse dosyalar ücretsiz yükleme usb si yollarlar mı acaba?
    Forumda daha aktif bir konu bulamadığım için sizlere soruyorum.

Selam,

Bilgisyarı ilk aldığında vaio care menüsünden recovery dvd yi kendin oluşturmalısın.
    Eğer oluşturmazsan ve harddiski tamamıyle silersen (ki aynısı başıma geldi) 90 tl karşılığında orjinal recovery dvdyi temin ediyorlar.

BEn çok uğraştım bu mesele ile umarım seninki de çözülür.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    o zaman yedek almak şart.
    destek sıfır demek sony vaiolar için
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Evet ne yazık ki öyle. Ama dediğim gibi Kendi recovery tool unu kullanmak gerek.
  • quote:

quote:

vaio fit serisinde bulunan broadcom wifi adaptörü tam bir fiyasko....tum dünyadaki kullanıcılar sıkayetci....evin içinde 5 metreden zor cekıyor.....aynı problemi olan varmı?

windows falan baştan kurulmuş,ne yaptılar bilmiyorum ama söylemediğim halde benim bağlantı düzelmiş
    dünden beri modemden oldukça uzun mesafeden kullansamda düşmem olmuyor.bağlantı seviyeside bir nebze düzelmiş geldi gözüme.

wireless adaptor sıkıntılı almayın svf1521jstb modelini.Servisede verdim,yazılımsal sorun var diyorlar microsoft ve sony çözmeye çalışıyorlar diyorlar.her windows update yaptıgında yine bozuluyor diyorlar! gereksiz bir alet ,gereksiz bir firma bir daha da bulasmam,iade de almıyorlar,tüketici hakem heyetiyle konustum 4.servis fişiyle gidip mahkemeye vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruelty11

quote:

quote:

wireless adaptor sıkıntılı almayın svf1521jstb modelini.Servisede verdim,yazılımsal sorun var diyorlar microsoft ve sony çözmeye çalışıyorlar diyorlar.her windows update yaptıgında yine bozuluyor diyorlar! gereksiz bir alet ,gereksiz bir firma bir daha da bulasmam,iade de almıyorlar,tüketici hakem heyetiyle konustum 4.servis fişiyle gidip mahkemeye vericem.

hocam benim anakart arıza yaptı, iade kararı çıktı laptopa
    yerine lenovo z500 aldım mutlu mesut geçiniyoruz

• ds4 D kullanıcısına yanıt
    touchpad soyuluyormuş diyolar z500 de doğrumu?
  • quote:

touchpad soyuluyormuş diyolar z500 de doğrumu?

öyle diyorlar
    1,5 ayda herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar
  • sve1513y1e kullanıyorum 8 aydır . muazzem bi alet . çok az yerde bulunuyo ama fiyatı hala 1950civarı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitri6

sve1513y1e kullanıyorum 8 aydır . muazzem bi alet . çok az yerde bulunuyo ama fiyatı hala 1950civarı .

Ama ne yazıkki artık sony olmayacak.
  • Merhaba

VPCEB3Z1E model Sony Vaio dizüstü bilgisayar kullanıyorum. 2x2GB belleği 2x4GB iledeğiştirmek istiyorum ancak bilgisayar açılmıuor.
    BIOS ta 8 GB olarak görmesine rağmen windows (windows 7 64 bit) başlamıyor. Nedenleri hakkında tecrübesi bilgisi olan var mı acaba?
  • Merhaba ben foruma yeni üye oldum. Bende sve14a1s1eb modeli var. Bilgisayarımdan çok fan sesi geliyor.daha sessiz bir fan taktırabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.