Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captan_Price

herkese merhaba ben de dün sve1513r1eb modelini aldım.benide ekleyin.bu sıcaklıkları gösteren programın adı neydi onu hatırlayamadım yazarmısınız ismini çok detaylı bi programdı monitorun filan kodunuda gösteriyodu adı dilimin ucunda ama gelmiyo işte aklıma

Hw monitor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

quote:

Orijinalden alıntı: Captan_Price

herkese merhaba ben de dün sve1513r1eb modelini aldım.benide ekleyin.bu sıcaklıkları gösteren programın adı neydi onu hatırlayamadım yazarmısınız ismini çok detaylı bi programdı monitorun filan kodunuda gösteriyodu adı dilimin ucunda ama gelmiyo işte aklıma

Hw monitor

teşekkür ederim :)
  • bana yardım yok mu :(((
  • SVF1521WST
    SVF1521YST
    arasında kaldım fiyatları birbirine yakın sayılır ve kullanım amacı oyun odaklı olacak. biri hd çözünürlüklü ekran ama i7 işlemcili diğeri full hd çözünürlüklü ama i5 işlemcili onun haricinde birçok şey aynı gibi yarın almak zorundayım acaba hangisini önerirsiniz?
  • merhaba sony ailesi...
    sony leptopta önereceğiniz bir model rica ediyorum İ7 işlemcili. Pek araştırma fırsatım olmadı fakat gelecek bir model vs bilgisi var ise bekleyebilirim.
  • ploto kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu programın ücretsiz versiyonunu ben kendim yükledim. (cyberlink youcam) Akamera normalncak ayar yapmalısınız. Ayar yaptıktan sonra görüntü netleşiyor, hatta karanlıkta diğer kameralara fark atıyor. Yukarıda da belirttim, Bu kamera normal kameralardan daha kaliteli, çünkü exmor teknolojisine sahip.

Kolaylıklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deti

merhaba sony ailesi...
    sony leptopta önereceğiniz bir model rica ediyorum İ7 işlemcili. Pek araştırma fırsatım olmadı fakat gelecek bir model vs bilgisi var ise bekleyebilirim.

Merhaba,

SVF1521 modeline göz atmanızı tavsiye ederim.

Kolaylıklar.

• Kendilerine sorsan daha iyi olur ama unutma hepsiburada' dan piyasadaki en pahalı fiyattan alırsın.
  • quote:

Kendilerine sorsan daha iyi olur ama unutma hepsiburada' dan piyasadaki en pahalı fiyattan alırsın.

Hocam telefon açtım ama telefondaki bayan buradan bilgi veremiyoruz, siteden mesaj yollayın dedi. Gönderdim ben de hala cevap yok.
    Mormani dışında hiçbir teknoloji mağazasında yok bu ürün.http://www.mormani.com/sony-vaio-svf1521qstb-intel-core-i332237u-4gb-500gb-155-inc-notebook/p_213469/
    Burada Eurasia garantili ve fiyatı 1.515,85. Hepsiburada 300 lira daha ucuz. Bi de 150 lira world puanı var. Tam aradığım özelliklere sahip ve fiyatı da uygun.
    Garanti işi kafama takıldı.

• Ben şahsen hb 'nın paralel ithalat yapacağını sanmıyorum. Profesyonel çalışırlar genelde. Zaten elinde fatura olduktan sonra senin başın ağrımaz merak etme. Ki zaten sorun da çıkmayacaktır Sony alıyorsun sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: mehmeto89

Beyler şu ürün nasıl? Bi de bu ürün Sony TR garantisi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Hepsiburada paralel ithalat satıyor mu?
    Sony.com.tr'den ürüne baktım
    www.sony.com.tr
    Sony: Hata 404 : Bulunamadı | Sony TR
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVF1521QSTB

Bu ürün ülkenizde bulunmuyor olabilir. yazıyor kıllandım o yüzden.

ürün çok uygun gerçekten(sony olarak).. Parelel de olsa alınır diyorum.. gt740 harici ve hd4000 dahili ekran kartı var..

Yorum için sağol usta. Düşünüyorum bakalım.

quote:

Ben şahsen hb 'nın paralel ithalat yapacağını sanmıyorum. Profesyonel çalışırlar genelde. Zaten elinde fatura olduktan sonra senin başın ağrımaz merak etme. Ki zaten sorun da çıkmayacaktır Sony alıyorsun sonuçta

Ben de paralel olduğunu düşünmüyorum ama Sony'nin sitesindeki bu ürün ülkenizde bulunmuyor olabilir yazısı aklımda soru işareti yarattı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-vaio-svf1521qstb-intel-core-i3-3227u-19ghz-4gb-500gb-155-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600489&categoryId=98&navq=categoryid%3d3000500%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-max_createddate_pl%26fh_secondid%3dbd600489%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsony%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3000500%257d%26fh_refview%3dlisterBu%20%C3%BCr%C3%BCn%20Sony%20T%C3%BCrkiye%20garantisi%20alt%C4%B1nda%20m%C4%B1%20acaba?%20Yoksa%20paralel%20ithalat%20m%C4%B1?22.09.2013%2015:20:35Sorunum%20%C3%A7%C3%B6z%C3%BCld%C3%BC.Yeni%20soru%20sormak%20istiyorum.Sonland%C4%B1r

Beyler şu ürün nasıl? Bi de bu ürün Sony TR garantisi olup olmadığını nasıl anlayacağız? Hepsiburada paralel ithalat satıyor mu?
    Sony.com.tr'den ürüne baktımhttp://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVF1521QSTB
    Bu ürün ülkenizde bulunmuyor olabilir. yazıyor kıllandım o yüzden.

ürün çok uygun gerçekten(sony olarak).. Parelel de olsa alınır diyorum.. gt740 harici ve hd4000 dahili ekran kartı var..

Yorum için sağol usta. Düşünüyorum bakalım.

quote:

Ben şahsen hb 'nın paralel ithalat yapacağını sanmıyorum. Profesyonel çalışırlar genelde. Zaten elinde fatura olduktan sonra senin başın ağrımaz merak etme. Ki zaten sorun da çıkmayacaktır Sony alıyorsun sonuçta

Ben de paralel olduğunu düşünmüyorum ama Sony'nin sitesindeki bu ürün ülkenizde bulunmuyor olabilir yazısı aklımda soru işareti yarattı.

Belki yeni model çıkmıştır, bu da üretimden kalmış olabilir.

• Arkadaşlar elimde sve14a3v1e modeli var. ancak windows 7 de intel hd 4000 sürücüsünü kurunca ters tıklayınca yavaşlama sorunu var. sürücülere girerken bile yavaşlama olmakta. her sürücüyü ve formattan sonra tekrar tekrar denedim olmadı. sanal ortamda aradım bulabildiğim yolları denedim olmadı. intel yine amd'yi taklit ederken işi eline yüzüne bulaştırdı. üçüncü nesil core i5 işlemcilerde tümleşik grafik sorunu var. çözüm odaklı bir fikri olan birileri var ise yardımlarını beklerim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmetalkaya

Arkadaşlar elimde sve14a3v1e modeli var. ancak windows 7 de intel hd 4000 sürücüsünü kurunca ters tıklayınca yavaşlama sorunu var. sürücülere girerken bile yavaşlama olmakta. her sürücüyü ve formattan sonra tekrar tekrar denedim olmadı. sanal ortamda aradım bulabildiğim yolları denedim olmadı. intel yine amd'yi taklit ederken işi eline yüzüne bulaştırdı. üçüncü nesil core i5 işlemcilerde tümleşik grafik sorunu var. çözüm odaklı bir fikri olan birileri var ise yardımlarını beklerim. teşekkürler.

Tam olarak anlayamadim ama 3dchip programindan bakabilir misin drivera?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    lenovo sitesinden z500'ün eski sürüm intel hd 4000 sürücüsünü indirip kurdum yavaşlama biraz gitti. arayüzde eski tip. lenovodan yongaseti, usb3.0, yerel ağ gibi sürücüleri de indirdim. hep oldu. ancak windows 7 sürücüleri yine eksik bilgisayarın. vaio control center yüklenmiyor mesela. satışa çıkardım. SVE14A3V1EB bilgisayarı 1500 tl'ye zararına satıyorum. windows 7'li i3 işlemcili modeli var onu alacağım eğer kaçırmazsam.
  • quote:

lenovo sitesinden z500'ün eski sürüm intel hd 4000 sürücüsünü indirip kurdum yavaşlama biraz gitti. arayüzde eski tip. lenovodan yongaseti, usb3.0, yerel ağ gibi sürücüleri de indirdim. hep oldu. ancak windows 7 sürücüleri yine eksik bilgisayarın. vaio control center yüklenmiyor mesela. satışa çıkardım. SVE14A3V1EB bilgisayarı 1500 tl'ye zararına satıyorum. windows 7'li i3 işlemcili modeli var onu alacağım eğer kaçırmazsam.

Bu sebepten dolayı satışa çıkarmamalısın. Sonradan pişman olursun. Ben aynı özelliklere sahip Sony ve bir başka markayı kıyasladım, bariz fark var. Sorunu çözeriz diye düşünüyorum.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Vaio control center kurulmuyor. ayrıca amd 'nin cc control center detaylı değil windows 7 de. daha doğrusu sürücüler windows 7 de sorunlu. windows 8 istemiyorum. hdmi kullanamıyorum. ille de windows 8 diyor. nasıl çözebiliriz sorunu? fikir var mı?
  • quote:

Vaio control center kurulmuyor. ayrıca amd 'nin cc control center detaylı değil windows 7 de. daha doğrusu sürücüler windows 7 de sorunlu. windows 8 istemiyorum. hdmi kullanamıyorum. ille de windows 8 diyor. nasıl çözebiliriz sorunu? fikir var mı?

Ben de windows 8 kullanmak istemediğim için 7 kurdum, ama driver sorunu yaşamadım. Ancak, sadece sony' ye has bir dirver var: SFFP. Bu sonynin kullandığı özel bir I/O. Bunu yüklediniz mi?
  • quote:

quote:

Ben de windows 8 kullanmak istemediğim için 7 kurdum, ama driver sorunu yaşamadım. Ancak, sadece sony' ye has bir dirver var: SFFP. Bu sonynin kullandığı özel bir I/O. Bunu yüklediniz mi?

hayır. onu nereden bulabilirim ve ne işe yaramakta söyler misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.