Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikir vermesi açısından faydası olduysa memnun oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

Arkadaşlar dartyden aşağıdaki linkteki notebooku alacam ama googleda arattım heryerde hard disk kapasitesi 320 gb olarak geçiyor ama dartyde 500 gb yazıyor anlamadım yardım eder misiniz?

Linki :http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/SONY-VAIO/EB3J1E-p-46777-c-24.htm

3 ay sonra notebook performasının kötülüğünün harddisk den olduğunu anlayınca ( like me) SSD ye yönelirsin onun için mekanik disk ha 320 ha 500 ha 85210035441 olmuş.... Bu arada 320 gb dediğin laptop mekanik diski...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEDUSAL -- 5 Aralık 2010; 0:10:45 >

• Aslında Medusal a katılmamak elde değil.
    DDR3 ramler i serisi işlemciler vs vs performans güzel ama hdd kullandığımız müddetçe sistemlerimiz performanslarını pek zorlayamıyor. Yani bizimkisi kısıtlı yakıtla tam gaz yol gitmeye kalkmak oluyor.
    Açıkçası ssdler git gide ucuzluyor. Bu durumda bugün yarın edinebileceğimiz fiyatlara düşecekleri gerçek.
    Daha önce bu konuda yanılmıyorsam meseleyi tartışmıştık. Ancak o zamanlar hen fiyatları çok yüksekti hemde boyutları düşüktü. Ancak bu dez avantajları gün geçtikçe azalıyor.
    Birde neticede 320 gb da düşük bir miktar değil. ZAten 32 gb düşük gelirse sana 500 gb da çok yüksek gelmeyecektir. Aradaki miktar rakamsal olarak çok gibi görünsede günümüz oyun ve mkv yani blueray filmlerinde elbette fark edicektir ama senin harici bir disk alma zorunluluğunu en fazla eğer arşivciysen 2 ay değiştirecektir.
    Zaten arşiv tutmak gibi bir hevesin yoksa hiç fark etmez.
    :)

• arkadaşlar bende üç hafta kadar önce eb3z1e alarak aranıza katıldım.. pcnin genel olarak performansından çok memnunum fakat fifa 2011 oynarken oyunda zamn zaman donma oluyor.. özellikle karlı veya yağmrlu havalarda oyun belirgin şekilde kasılıyor.. fifa 2011 genel olarak ait ekran kartı ile sorunu varmış ve oyun bunun için yamada çıkarmış onuda yükledim fakat bendeki sorun hla geçmedi.. driver güncellemelerini ilk pc aldığımda yaptım.. acaba orjinal driverla oyun performansı hakkında bilgi verebilecek bi arkadaş varmı.. driverı silip orjinalini yüklesem sorun çözülürmü.. yardımcı olursanız sevinirimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: arciles333

arkadaşlar bende üç hafta kadar önce eb3z1e alarak aranıza katıldım.. pcnin genel olarak performansından çok memnunum fakat fifa 2011 oynarken oyunda zamn zaman donma oluyor.. özellikle karlı veya yağmrlu havalarda oyun belirgin şekilde kasılıyor.. fifa 2011 genel olarak ait ekran kartı ile sorunu varmış ve oyun bunun için yamada çıkarmış onuda yükledim fakat bendeki sorun hla geçmedi.. driver güncellemelerini ilk pc aldığımda yaptım.. acaba orjinal driverla oyun performansı hakkında bilgi verebilecek bi arkadaş varmı.. driverı silip orjinalini yüklesem sorun çözülürmü.. yardımcı olursanız sevinirimm

iLGİNÇTİR.... Şu 232küsür MB lık ati 5650 vaio update güncellemesini yapmadan önce medal of honor ı full de oynuyordum... Güncellemeden sonra hangi ayarda oynasam bug yapmaya başladı... BU arada Bence directx 9c yi yükle zannedersem ilk laptop geldiğinde yüklü olmuyor... Yeni oyunlar hala directx 9 lu...

• selamlar,

z serisi olan (1920x1080) makina sadece vatan'da var. başka bir yerde var mı acep?
  • Arkadaşlar bu serinin Z olanınında ekranı iyi değil maalesef , renkler soluk ben sırf ekranı iyi olsun diye F13 sersini aldım renklerin canlılığı açısından bayağı fark var
  • Arkadaşlar Recovery Dvd si oluşturmak istiyorum ama bilgisayarımda vaio recovery center programını bulamıyorm..
  • Başlat-arama vaio recovery center yazmayı denedin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEDUSAL -- 6 Aralık 2010; 17:35:36 >
  • direct 9x i denicem en kısa zamanda :) ben dün ati driverı silip eski orjinali yükledim.. önceden ekranı 1600x900 de kullanıyordum artık o çöz gözükmüyor.. arkadaşlar sizde ne durumda.. orjinal driverda yokmu o çöz. yoksa ben mi bişeyleri eksik yaptımm
  • arkadaşlar hem oyunda donuyor hemde çözünürlük değerlerimi kaybettim acilll yardımlarınızı bekliyorum
  • Hocam driver güncellemesini tekrar yap sonra catalyst control center dan sayfa yenileme hızımı o tarz birşey olucaktı o 50 Hz olarak gözüküyor o yüzden oyunlarda donma yapıyor onu 60 Hz yap düzelir diye tahmin ediyorum. Ben de ilk başta güncellemeyi yaptım baktım oyunlarda donma oluyor sonra farkettimki ccc ile bilgisayarın sayfa yenileme hızı farklı biri 60 biri 50, 2 sinide 60 yaptım sorunum geçti bi dene sende..
  • hocam dedğiniz ayarlara baktım ikiside 60 da.. benim bi sorum olacak.. eski drivera dönmeden önce 1600*900 ekran çözünürlüğü ayarı vardı artık gözükmüyor.. sizde durumlar nedir? orjinal driverda bu çözünürlük yokmu??
  • Bende çözünürlük ayarlarında 1600*900 mevcut , sizde neden gitmiş o ayar acaba :S
  • Evet onu da denedim . Hatta C içinde arama yaptım yok.
  • Vaioların biosunda ahci modu nasıl etkinleştirebiliriz...
    Corsairin firmware nereden güncellenir...
  • kullanılabılır ram miktarım 4gbzerınden 3.86 gozukuyor dogrumudur bı terslık varmıdır
  • wİN7 32 BİT KULLANIYORSAN NORMALDİR... En fazla o kadar görür...
  • VPCEB3S1E/BQ serisi laptop hediye geldi banada, fakat şöyle bir sorunum var ki son ses verdiğimden hoparlörler cızırtı yapıyor. Bu durum acaba sony'nin kullandığı ses arttırıcı programlar sebebiyle mi böyledir, yoksa herkes için mi böyle?
  • @ maxi_rocker
    SRS audio kurup biraz ayarlama yaparak bunun üstesinden geliyoruz biz.
    @ MEDUSAL, utku191
    Bende de aynı olay mevcut yani 64 bit olmasına rağmen 3,86 gb ram kullanılabilir diyor. Ama tahminim ekran kartı için ya bir kısmını ayırıyor yada ses kartı için. Bu bahsi geçen yazıyı bilgisayarın özelliklerine baktığınızda görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.