Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: utku191

Z serisi bugun elıme ulaştı ekran cok soluk tam olarak nasıl bunu duzeltebılırım acıba?

Benim de elime Z serisi 2 saat önce ulaştı. ALLAH'a şükürler olsun şuan hiçbir sorun yok gözüküyor. Sadece batarya kısmında bir kaç milimlik bir oynama payı var. Bu sizdede var mı Utku ? Ayrıca ekran çözünürlüğünden ayarlayabilirsin. Hadi bakalım, ikimizede hayırlı uğurlu olsun...

• o ufak oynama bendede var:).Karşıtlık ayarlarını fılan ayarlayamıyorum nedense bole gomleklı bi abimiz cıkıyo ama ayar yerı yok:)
    Ses iyi değilmiş cidden yuksek seste kotu tiz sesler filan titrek cıkıyo
    edit:2 touchpad de hayal kırıklıgı oldu bana:)daha kaygan bişi beklerdım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 2 Aralık 2010; 19:49:14 >
  • touchpad hassasiyeti kötü değil mi.. peki takılma sorunu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

o ufak oynama bendede var:).Karşıtlık ayarlarını fılan ayarlayamıyorum nedense bole gomleklı bi abimiz cıkıyo ama ayar yerı yok:)
    Ses iyi değilmiş cidden yuksek seste kotu tiz sesler filan titrek cıkıyo

Neyse o kadar kusuru olsun artık ama yinede diğer arkadaşlarada sormak gerek... Ekran solukluğu için Fn+F kombinasyonunu dener misin güzel kardeşim ? Bu arada klavye çok hoşuma gitti... Ayrıca touch pad'e kötü diyorlardı ama ben çok sevdim ve hemen alıştım... Ayrıca ekranı harika, hemen Windows'un üzerinde gelen Hd videoyu aç, sende gör...
  • hassasıyet takılma konusu degıl takıma yasamadım hiç su anda sadece elımın kayma hissi yok .Tabi tam deneyemedim şarjı bıttı şarja taktım kullanmıyorum su anda.Ama daha iyi yapılabılırdı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

touchpad hassasiyeti kötü değil mi.. peki takılma sorunu var mı ?

Sorunuzu görmeden bir önceki mesajımdada belirtmiştim, ben çok sevdim ve kullanımı çok rahat. Bugün 3 yada 4 farklı notebook kullandım, diğerleri işkence gibiydi, aldım diye söylemiyorum gerçekten çok rahat.. Bilmiyorum, birde Utku arkadaşımız cevap versin buna.. Tabi siz almadan önce uygun ayarlarıyla bir deneme yapın..
  • ben vatanda bakmıştım. pütürlü yüzey pek kaygan gelmedi. ergonomik değildi yani, o yüzden soruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

ben vatanda bakmıştım. pütürlü yüzey pek kaygan gelmedi. ergonomik değildi yani, o yüzden soruyorum :)

O konuda haklı olabilirsiniz, yüzey pütürlü evet, küçük karecikler var... Bilmiyorum belkide parmaktan parmağa bu kayma hissi değişiyor olabilir... Daha iyi yapılabilirdi, bunada katılıyorum.. E serisi kullanan arkadaşlar olarak artık ne yapıyoruz ? İşaret parmağımızı günde 3 defa kremliyoruz...
  • Bende yazın İstanbul bilişimden vaio e almıştım ,dur gece evde yazarım modeli :D
  • ben hak verıyorum sana haklısın bu konuda ,daha iyisi yapılabılırdı fakat birazda alışkanlıkla ilgili diye düşünüyorum zamanla sıkıntı yaratmaz.
  • arkadaşlar touchpadi iyide ekranını pek beğenmedim ben görüntü açısı cok dar görüntü bozuluyor hemen
  • aksine bakış acısı az etkılıyor dıger laptoplara gore ki notebookchecktede bundan arti ozellık olarak bahsetmıslerdi
  • Oh oh Vatan sağolsun konu şenlendi

Yeni alan herkese hayırlı olsun bilgisayarları.

Touchpad 1-2 haftaya düzen tutar.Yüzeyi ister istemez kaykanlaşıyor.Merak etmeyin.

@ helsloot

15.5'' ekran zaten altı üstü.Sürekli ekrana dik bakış açımız zaten.Ben ekran açısı ile problem hissetmiyorum.
  • Ekran ayarları konusunda tavsiyeniz nedir aciba?
    quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Oh oh Vatan sağolsun konu şenlendi

Yeni alan herkese hayırlı olsun bilgisayarları.

Touchpad 1-2 haftaya düzen tutar.Yüzeyi ister istemez kaykanlaşıyor.Merak etmeyin.

@ helsloot

15.5'' ekran zaten altı üstü.Sürekli ekrana dik bakış açımız zaten.Ben ekran açısı ile problem hissetmiyorum.

• yok abi acayip geldi bana ekran anlaşıldı 3 bin tl üstüne cıkacağız
  • Denetim masası - vaio control centerı açıyoruz.

Display sekmesine gelip - Color mode setting - Do not Apply Color Mode diyoruz.

CCCden grafikler- canlıyı seçiyoruz.

Tabi ilk önce vaio update ile bütün güncellemeleri yapın.
  • hocasm bu arada pil %80 e kadar doldu daha fazla dolmuyor neden ?
  • Makinayı yeni alan arkadaşlarım, windows ve vaio güncellemelerini tamamlayın, bir çok güncelleme mevcut, yaklaşık olarak internet bağlantınıza göre 1 saatinizi alacak.. Bende bilgisayarı yeni açtım ama görüntü vb. canavar gibi çalışıyor. Tüm güncellemeleri yaptım, birazdan kurtarma ortamını oluşturup kişileştirmeye başlayacağım. Ki mutlaka sizde güncellemelerinizi yaptıktan sonra kurtarma dvd'lerini oluşturun, kafanız rahat olsun. Ekran ayarlarında mutlaka bir probleminiz vardır, o ayarları iyice kurcalayın. Fn+F6 gibi kombinasyonlardan başlayabilirsiniz en basitinden..

Ayrıca pil dolmadı diyen arkadaşım, bende o sorun gözükmüyor, doldu ve şuan %100'de şarjda çalışıyor... Güncelleştirmelerden sonra normal seyrine dönecektir belkide, mutlaka yapın güncelleştirmelerinizi...

Daha sonrasında ise McAfee vb. programları kaldırabilirsiniz.. Ama dediğim gibi işinizi sağlama alıp kurtarma Dvd'lerini oluşturun.. 4 tane Dvd'ye sığıyor, benimde bitmiş almaya çıkacağım şimdi dışarı.. Ondan sonra istediğiniz gibi zorlayın...

• Battery Care açıktır.

Vaio control centerdan kapatabilirsin.

Pil ömrünü uzatmak için güzel birşey ama aklında olsun.
  • Sevgili Sayin kardeşim, peki bu PlayStation zımbırtısı tam olarak nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.