Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu f1 f2 f3 tuşlarının altındaki ses yükseltme alçaltma imgeleri var.. nasıl çalışıyor? fn muhabbeti bunu yoksa.. yeni aldım.. yardım:)
  • @ focus838

Aynen hocam fn muhabbeti o oluyor
    hem FN tuşuna hemde yukardan kullanmak istediğin f1 f2 f3 .. bunlardan birine basıcaksın mesela fn e basılı tut yukarda bilmem F kaçtaysa ses yükseltme sembolü var ona bas her basışında 1 kademe ses artar veya ekran parlaklığını ayarlarsın başka bir F ten :)
  • eyw hocam.. bi sorum daha olucak.. birsürü wireless var. çoğu şifreli. şifreli şifresiz olduğunu yanında kilit simgesi görünmüyor.. cep telefonumda bile wireles ararken şifreli olanların yanında kilit şekli oluyor??
  • O win 7 ye bağlı bir durum.
    Artık şifreli olanlar normal şifresiz olanlar yanında ikaz işaretiyle görünüyor. Bunun anlamı o ağa herkesin bağlanabileceği ve güvenli olmadığı oluyor. Mikrosoft böyle takdir etmiş.
    :)
  • Arkadaşlar Merhaba ben de vaio 3z1e modelini aldım.Yalnız bir kaç sorum olacak.
    Düşük çözünürlüklü filmlerde ekran çok koyu ve görüntü kalitesi çok kötü. Bunun bi çözümü var mı?
    Ayrıca touch pad i bir türlü kapatamadım. Nasıl kapatılıyor acaba.
  • eb3z1e modeli nerden ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?
    ben de almayı düşünüyorum.. yazdıklarının dışında seni rahatsız eden başka bir yönü var mı?
  • Türkiyede sadece vatan bilgisayar getirtiyor diye biliyorm. Anlayacağın sadece vatan bilgisayardan alabilirsin bu modeli. Word kartın varsa 2100 lira 10 taksit yapıyorlar.
    Yazdıklarımın dışında rahatsız eden bir yönü sadece ses kalitesi. Gerçekten ses kalitesi sony gibi markaya yakışmıyor. Bunun dışında gayet iyi bir cihaz kesinlikle tavsiye ederim.
  • Ses kalitesi konusundaki sıkıntıyıda bizler SRS ve benzeri programlarla gidermiş bulunmaktayız. Ancak kendi haporlorü çok kaliteli değil yüksek ses seviyelerinde başarısız. Onun haricinde gayet başarılı ve kaliteli bir seri genel anlamda bi problemi mevcut değil. Aradan nadiren ufak tefek sıkıntılar yaşayan arkadaşlar var ama bildiğim kadarıyla yazılımsal sorunlar hep.
    Korkmadan çekinmeden alabileceğiniz iyi bir seçenek. markanın servis ve garanti şartlarıda gayet güzel.

Ayrıca hepsisony.com dada bulabilirsin ancak şu an model stokta yok görünüyor. Takip edebilirsin orayıda.

https://www.hepsisony.com/
    SONY CENTER - Türkiye'nin İlk Sony Center Merkezi - Sony Premium Seller - Hepsisony.com
    http://www.hepsisony.com/?urun-detay_2496_Sony_VPC-EB3Z1E_BQ_Vaio_Notebook.html

Link bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTHYPATHY -- 28 Kasım 2010; 22:47:32 >

• Bugün Mafia 2 kurdum bilgisayarıma. Oyunu 1920x1080 çözünürlükte oynuyorum. Oyun oynarken herhangi bir sorun yok oyunu gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Ancak oyundan çıktığım zaman ekranın tamamında karartı oluyor.Sanki
    ekran parlaklığını düşürmüş gibi ama ekran parlaklığına baktığım zaman en yüksekte. Bilgisayarın çözünürlüğüyle oynayınca ekran düzeliyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mı acaba. Sizce sorun nedir?
  • Ati driver ayarlarını etkinleştirmeyi bi denersen belki sorun düzelir. Yada etkinse etkinliğini kaldır wündowstan da ayar yapabiliyorsun. Bu ayarlarda bir değişim yapmayı dene.
    Başka oyunlarda yapmıyorsa sorunun oyunla ilgili de olabilir.
  • vatan bilgisayara ilk ulaşabileceğim yer ve zamanda :) eb3z1e almayı düşünüyorum... bu da iki hafta kadar bir süre...
    arkadaşların önerilerine de açığım bu arada... belki başka bir vaio da olabilir ama gördüğüm kadarıyla bu model oldukça iyi.. var mı başka bir öneri?
  • bugün vatanda %25 indirim var. EB full Hd olmayan model 1680 TL ,full Hd olan 1770 TL. çok iyi fiyatlar.almayı düşünüyorum.yalnız full hd ile diğeri arasında fazla fark yok.hangisini almalıyım ? çok oyun oynyan ve film seyreden biriyim. iki modeli de kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz ?
  • hocam ben de yarım saat önce gördüm.. fiyat çok güzel ama bir günle sınırlı.... bu akşama bitiyor..
    her zaman derim bir insanda ilgi, bilgi ve şans olmazsa olmaz şeylerdir.. kahretsin ki bende de en az olanı şans bu fırsatı da kaçırmış bulunuyorum :(
    hem worldcard yok hem de yurtdışındayım (çok absürd bi yerdeyim)...
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce %25 lik indirimden faydalanarak 1680 TL 'ye vatanın sitesinden ;

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-eb3s1ebq-eb3s1ebq-core-i5-460m--2.53ghz-4gb-500gb-dvdrw-1024mb-hd5650-15.5cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=48716

linkteki ürünü aldım biraz acelecimi davrandım bilmiyorum ama aynı modelin fullhd'li modeli vardı onu oyunlar yüksek çözünürlükte kasar diye tercih etmedim , ama özelliklerine baktığımda blueray okuyucuda olduğunu farkettim arada 90 lira gibi bir fark vardı hatamı ettim sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 30 Kasım 2010; 11:18:53 >

• keşke onu alsaymışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

keşke onu alsaymışın.

valla dediğim gibi oyunları full çözünürlükte oynayamayacağımı anladığım için standart çözünürlük tercih ettim
  • Arkadaslar EB3M1E kullanıyorum ama 2 program acıkken bilgisayar cok kasıyor sizce normalmi bu durum i3 2.40hz ve ati 1 GB HD 5650 ekran kartı var
  • @ helsloot

Hayırlı olsun.Çok iyi fiyat.

90 TL için tabiki Full HD ve Bluray okuyucu tercih edilebilirdi.

Ama bunu bir eksik olarak görmeyin bence.Sonuçta 15.5'' ekranda bariz fark oluşmayacaktır.Arşivinizde kaç Bluray film var ki zaten?

@ kadyoss

Mafia2'de oyundan kaynaklı böyle bir sorun var.Oyundan çıktıktan sonra Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basarak ekranı normal haline döndürebilirsiniz.
  • 90 TL fark var.hangisini tercih etmeliyim.Full Hd güzel de hangi oyunları full hd yükesk detayda kasmadan oynayabilirim.Siz oyunlarda hangi çözünürlükleri tercih ediyorsunuz ? Full hd de internet ve masaüstünde simgeler ve yazılar çok küçük görünüyor. bu problemi nasıl aştınız.cevaplarınızı bekliyorum.gerçekten kaçırılmayacak fiyatlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

@ helsloot

Hayırlı olsun.Çok iyi fiyat.

90 TL için tabiki Full HD ve Bluray okuyucu tercih edilebilirdi.

Ama bunu bir eksik olarak görmeyin bence.Sonuçta 15.5'' ekranda bariz fark oluşmayacaktır.Arşivinizde kaç Bluray film var ki zaten?

@ kadyoss

Mafia2'de oyundan kaynaklı böyle bir sorun var.Oyundan çıktıktan sonra Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basarak ekranı normal haline döndürebilirsiniz.

Hocam 90 TL parasında değildim zaten ama oyunları 5650 kart ile 1920x1080 çözünürlükte kasacağını bildiğim için tercih etmedim hadi diyelim oyun içinden çözünürlüğü düşürdünüz diyelim bu seferde native bir çözünürlük olmadığı için görüntü kötü gözükecekti o yüzden .. birde 15.5" ekran full çözünürlük çok küçük kalıyor bence + blueray okuyucu önemli değil benim için nedenmi ? elimde zaten blueray film yok paso 720p ve 1080p mkv film arşivim var onları izliyorum +zaten cd'den dvd'den bıkmışım tüm arşivimi hddlerde saklıyorum ben aldığım laptopun optik sürücüsünü sadece win7 yüklerken kullanırım başka zaman kullanmam kendimi biliyorum çünki , ha eğer ki blueray-writer olsaydı , gözüm kapalı alırdım orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 30 Kasım 2010; 15:53:39 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.