Şimdi Ara

// \\ SONY VAIO E SERİSİ // \\ Kullananlar Kulübü... ( GÜNCEL ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
10
Favori
192.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncelleştirmeler yapıldı arkadaşım , ekran maalesef iyi değil soluk , sayın teşekkrüler evet kapattım düzeldi o özellikte güzel aslında bataryayı koruyor
  • Playstation zımbırtısı PS3 ile bağlantı kurmak içindir.Uzaktan oynama , klavye kullanma gibi.Kullanmadım detay veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayın

Oh oh Vatan sağolsun konu şenlendi

Yeni alan herkese hayırlı olsun bilgisayarları.

Touchpad 1-2 haftaya düzen tutar.Yüzeyi ister istemez kaykanlaşıyor.Merak etmeyin.

@ helsloot

15.5'' ekran zaten altı üstü.Sürekli ekrana dik bakış açımız zaten.Ben ekran açısı ile problem hissetmiyorum.

ben geçende vatan'da bir hp laptopa bakarken onun da touchpad'i biraz hissiz gelmişti, stand görevlisi "kullandıkça açılır" demişti. o zaman bana mantıklı gelmedi bu. yani kullandıkça açılacak bir kullanımı yok ki.

sony'nin touchpadinde de aynı hissizlik durum vardı, kullandıkça nasıl açılıyor anlatır mısınız? :)

• Hissislikten bahsetmiyorum yüzeyin kaygan olmadığı söylenmişti.

Kullandığınız zaman yüzey kayganlaşıyor.Nasıl anlatayım bilemiyorum
  • Ya arkadaşlar kasmayın 5 liraya bi targus mause alın rahatlayın.
    Ben zaten oldum olası o zımbırtıyı sevemedim sadece mecbur kalınca kullanıyorum. Bana kalsa gereksiz.
    :)
  • Yok bende evde olduğumda Logitech Vx Nano kullanıyorum.

Gereksiz olur mu yahu naptın
  • walla uygun oldukça ben kullanmıyorum.
    ZAtende elim alışamadı bir türlü.
    Denk getirene kadar bi işi canım çıkıyo.
  • mouse ile kullanılır onda sorun yok, mobil haldeyken mouse kullanmak zor o zaman touchpad giriyor devreye (:
  • kullandıkca acılır kelımesı dogru yalnız yanı kayganlaşma olayı artıyo gittikçe .
    quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

mouse ile kullanılır onda sorun yok, mobil haldeyken mouse kullanmak zor o zaman touchpad giriyor devreye (:
  • Bende mecbur kalmadıkça kullanmıyorum touchpadi ama bi sıkıntı farketmedim kayganlığı hassasiyeti fln iyi gibi.

Ya siz şu ekran kartı meselesine ne diyorsunuz çok farkedermi 450mhz ile 550mhz sizce OC yapmaya gerek varmıdır? Ben bu haliyle COD black ops u full hd oynuyorum en ufak bi kasma olmadan.
  • Arkadaşlar vatan bilgisayarın internetten 2 gün önce almış olduğum laptop'u , bulunduğum şehirdeki ( Ankara ) şubesine gidip elden iade edebilirmiyim ? yoksa yine onlara kargo ile yollamam mı gerekiyor ? bu konuda bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim
  • Arkadaşlar ben iade edecem laptopu şimdi iade etmeden önce sorum şu size laptopu ilk aldığımdaki konuma nasıl getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim direk format atabilirmiyim ?
  • Format atmana gerek yok diye düşünüyorum, bir problem varsa laptopta değiştirirler ama iade alırlar mı onu bilemiyorum.
  • helsloot, neden iade etmek istemediğini bilmiyorum ama koşulsuz alıyorlar, sözleşmeni oku, orada da 7 gün içerisinde iade hakkının olduğunu göreceksin.

Bu arada neden geri vermek istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rMurdoc

helsloot, neden iade etmek istemediğini bilmiyorum ama koşulsuz alıyorlar, sözleşmeni oku, orada da 7 gün içerisinde iade hakkının olduğunu göreceksin.

Bu arada neden geri vermek istiyorsun ?

Bildiğim kadarıyla 7 gün içerisinde iade edebilmesi için internet üzerinden alışveriş yapmış olması gerekiyor. En azından ben izmit vatan pc den laptopu alırken bana söylenen buydu.
  • bu arada şu çın sesine bi cozum varmı acıba??
  • @ utku191
    Var elbette ancak bu kezde işlemciler sürekli devrede oluyor
    Fan çok düşük seviye değil normal devirde çalışıyor. Ses fan vs. kaynaklı değil işlemcilerin birinin kapalı tutulması esnasında gelen bir ses. İstersen bios menüsünden işlemciyi devre dışı bırakma gibi bir seçenek var onu değiştirince düzeliyor. Deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar dartyden aşağıdaki linkteki notebooku alacam ama googleda arattım heryerde hard disk kapasitesi 320 gb olarak geçiyor ama dartyde 500 gb yazıyor anlamadım yardım eder misiniz?

Linki :http://www.darty.com.tr/e_commerce/Notebook/SONY-VAIO/EB3J1E-p-46777-c-24.htm
  • Renk çok güzel. paylaşımlı bir ekran kartı mevcut. Oyun hevesin varsa tercih etme derim ama onun dışında bir kullanıcıysan tercih edebilirsin.
    HDD meselesine gelirse 500 gb dır ama bunu darty yi arayıo teyit ettirsende alsan daha iyi olur. Bazen bilgiler yanlış aktarılmış olabiliyor.
    Tavsiyem müşteri hizmetlerini arayıp iletişim kurduktan sonra yada herhangi bir şubede cıhazı görüp kendin teyit ettikten sonra spariş vermendir.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTHYPATHY

Renk çok güzel. paylaşımlı bir ekran kartı mevcut. Oyun hevesin varsa tercih etme derim ama onun dışında bir kullanıcıysan tercih edebilirsin.
    HDD meselesine gelirse 500 gb dır ama bunu darty yi arayıo teyit ettirsende alsan daha iyi olur. Bazen bilgiler yanlış aktarılmış olabiliyor.
    Tavsiyem müşteri hizmetlerini arayıp iletişim kurduktan sonra yada herhangi bir şubede cıhazı görüp kendin teyit ettikten sonra spariş vermendir.
    Şimdiden hayırlı olsun.

sağol kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.