Şimdi Ara

Sony Vaio EJ1M1E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle forumun az yazan ama çok okuyan kullanıcılarındanım, bu yüzden mesaj sayımın düşüklüğü adına özür dilerim :)

Bu hafta içerisinde laptop almayı düşünüyorum, izmir Media Markt ' a gidip fiyat araştırmasında bulundum. Alabileceğim laptop olarak Sony Vaio EJ1M1E modelini belirledim. Sizden dileğim bu laptop'u kullanan arkadaşlar ya da almayı düşünen arkadaşlar varsa ya da bu laptop hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa benimle paylaşabilirler mi?

Ayrıca bu model kafamda beliren model 17 inch sevdalısı olduğum için tercih ettim. Önerilere açığım :)

Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• bir iki markada aradığımı bulamayınca ben de bu modelle ilgilenmeye başladım. özelikkle ben de 17 inç olmasını istiyorum. yalnız 17 inç olmasına rağmen full hd değil, işlemcisi i5, ekran kartı da öyle çok güzel değil. bu saydığım özellikler olmasa da olur, ben yüksek kalitede bir ekran, iyi bir tasarım, düşük sıcaklık değerleri, ve kesinlikle az ses yapan bir makine istiyorum. yalnız bu modelle ilgili inceleme bulamadım. eğer sen bulabilirsen paylaş mutlaka.
  • Sony VAIO VPC - F13L8E/H modelini öneririm.
  • Merhaba arkadaşlar,
    yaklaşık 5 gün önce Sony Vaio EJ1M1E model laptop için sizden bilgi istemiştim, biraz araştırma yaptıktan sonra bu modelden vazgeçtim. Bundan sonra bu konuyu okuyacak arkadaşları bilgilendirmek adına söyleyeceğim şu ki; EJ1M1E modeli sony nin çin de ürettiği bir model ve parçalarının bir çoğu sony kalitesi taşımasına rağmen çin malı. En azından sony yetkili servisinin türkiye'ye gelen laptoplar için söylediği bu, kötü olduğunu söylemiyorlar fakat söyledikleri bu.

Bundan sonra sizden beklentim varsa bilginiz Toshiba L675-119 model 17" ekran laptop için önerileriniz. Dediğim gibi 17 inch bağımlısıyım o yüzden bu tarz laptoplara yöneliyorum bildiklerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anubis7 -- 15 Temmuz 2011; 17:40:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.