Şimdi Ara

Sony Vaio Ekran kartı güncelleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Benim problemim başlıktada belirttiğim gibi ekran kartımı güncelleyememem.Ben Battlefield 3 sahibiyim ve bu oyunda zemin vs siyah gözüküyor her yerde belirtmişler bu sorunun çözümü ekran kartını güncellemekte diye fakat benim leptop um sony vaio olduğu için dışarıdan driverları kabul etmiyor sadece sony'nin kendi yayınladığı driverı kabul ediyor.Sony nin en son yayınladığı driver 2010 yılında çıkmış eski bi driver olduğu için ben ekran kartımı daha yeni bir sürüme güncelleyemiyorum.Ekran kartım ATI Mobility Radeon 5650.Yardımcı olursanız sevinirim.

• up
  • Amd leptopların ekran kartı sürücülerini üreticilere atmış görünüyor üretici güncellerse iyi yoksa amd'nin sitesindekiyle uyum sağlamıyor,sadece sende yok busorun farkla markalarda da var.
  • Çok uğraştım güncelleme için yabancı forumlardada sürücü olmamasından yakınıyor herkes..
    Bir keresinde editli bi driver yükledim fakat oyunlarda sorun çıkarmaya başlayınca orjinale dönüş yapmak zorunda kaldım..
  • bende diablo oynayacaktım driver istedi

ama sonyde yok yeni driver 2011 yılını driverı yüklü

hd6470m model kart
  • sony ekran kartı driverını ne günceller ne güncelletir. yıllardır bu aynı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.