Şimdi Ara

SONY VAIO F13S8E Mİ? HP PAVİLİON DV7-4190US Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony vaio f13s8e mi? hp pavilion dv7 4190us mi? 3100 tl civarı ekonomime uygun performanslı bir laptop arıyorum. Bu iki laptopu araştırdım. sony ısınma problemi var deniliyor. hp ninde cok arıza yaptıgına şahit olmuştum dv7 serisi hakkında bilgimyok. Aslında dell kıllanıcısıyım ve çok memnun kaldım dellin bu meblaya uygun tavsiye edebileceginiz modeli varmı? tavsiyekerinizi bekliyorum.

• Dostum ben 3 ay önce dell studio 1747 multi touch yanı dokunmatik ekranlı laptop aldım ve çok memnunum ısınma problemı kesınlıkle yok oyunda oynuyorum fan çalışıyor ama hiç sesını duymuyorum o kadar sessız bır makıne daha öncekı laptopum yıne dell di dell studio xps 1645 çok sorun çıkardı ve dell ürünümü gerı alıp paramı iade ettı bende en üstte belırttıgım modelı aldım 2900 tl ye aldım ama dolar yükselmeden önceydi şimdi 3000 tl yı geçmiştir özelliklerıde son sistem zaten araştır bence bu modelı al pişman olmassın....
  • arkadaşım bunların ikiside dell değilkine o konuda bence kendi sayfalarında aç orda daha çok yardımcı olabilirler
  • bence biraz bekle dell xps serisinin sandy bridge işlemcili modelleri gelir.
  • Arkadaşlar bende Sony VAİO F13S0E/B Modeli var. Ürünü alalı yaklaşık 3 ay oldu. Z serisi almak istedğim için satmak istiyorum. Ürünü vatan bilgisayardan 2640 tl ye (%25 indirimden dolayı) aldım. Ürünün kutusu garanti belgesi vs. herşeyi mevcuttur.

Ürünü vatan bilgisayarın sitesinden inceleyebilirsiniz.
  • arkadaşlar konuyu yanlışş yere eklediğim için öncelikle özür dilerim. bugün biraz daha araştırma yaptım dell in 501-S74P45 XPS DELL LAPTOP bu aleti dikkatimi cekti. tavsiye edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_sakal13

arkadaşlar konuyu yanlışş yere eklediğim için öncelikle özür dilerim. bugün biraz daha araştırma yaptım dell in 501-S74P45 XPS DELL LAPTOP bu aleti dikkatimi cekti. tavsiye edermisiniz

Ben L501x kullanıyorum şuana kadar memnunum ama bence biraz daha bekleyip XPS sandy bridge işlemcili ve nvidia gt540 ekran kartlı model gelince almalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 540 ekran kartı beklemeye degel çok şahane bi kart ya ben asus alcaktım 540 vardı üzerinde manyak makinaydı ama stok bitince ve devamı gelmeyince alamadım
  • bu sendy islemci nezaman gelecek ne kadar bekleyeyim?
  • Gt540m li bilgisayar modelleri daha yeni gelmek üzere,biraz bekle ya da amozon.com'dan efsana asus republic of gamers serisi bilgisayarlardan seç.
    Adamlar Gtx460m ekran kartı koymu içine :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.