Şimdi Ara

Sony, VAIO Fit isimli yeni dizüstü bilgisayar serisini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sony, VAIO Fit isimli yeni dizüstü bilgisayar serisini duyurdu

Uzun yıllardır VAIO dizüstü bilgisayarları ile piyasada yer alan Sony, giriş seviyesine yönelik geliştirdiği yeni modellerini duyurdu.

VAIO Fit ismine sahip olan yeni seri, uygun fiyatlı dizüstü bilgisayar sahibi olmak isteyen öğrenciler ve iş yerleri için oldukça şık alüminyum malzeme kalitesi ile hazırlanmışlar. 1600x900 piksel 14-inç ve 1920x1080 piksel 15.6-inç dokunmatik ekran boyutlarına sahip olarak geliştirilen Fit serisi dizüstü bilgisayarlar üzerinde, üçüncü jenerasyon Intel Core işlemci ve harici Nvidia grafik çözümleri yer alıyor.

Depolama tarafında kullanıcılara SSD, HDD ya da hibrit çözümler sunan VAIO Fit serisinin en dikkat çekici özelliği ise, NFC (Near Field Communication) teknolojisi ile bilgisayarların birbirleri arasında ya da Xperia akıllı telefonlar ile kablosuz olarak veri aktarımı sağlayabiliyor olmaları. Windows 8 işletim sistemi üzerinde kurulmuş olan modeller ayrıca, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarına da sahipler.

Sony, VAIO Fit isimli yeni dizüstü bilgisayar serisini duyurdu

Sony tarafından siyah, gümüş ve pembe renk seçenekleriyle hazırlanan yeni seriden, VAIO Fit 14 649$, VAIO Fit 15 modeli ise 699$'dan başlayan fiyat etiketleriyle Mayıs ayı içerisinde piyasaya çıkacak.

• Umarım ülkemizde fiyatları şişirmeden satarlar.

• quote:

VAIO Fit 14 649$, VAIO Fit 15 modeli ise 699$ fiyat etiketine sahip olarak

Burada yanlışlık olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bin civarı gelirse alabilirim

• Videoyu sırf Annie Gaus için izledim.

• bunun neresi giriş seviye. 1600x900 ve 1920x1080 pikselli çözünürlük ne zamandır giriş seviyeli olmuş? artı bir de subwooferı var ve nfc özelliğine sahipmiş. ekranları dokunmatikmiş ve harici nvidia ekran kartına sahipmiş. böyle giriş seviyeli laptop mu olur? VAIO Fit 14 modeli 1800 liranın altında giriş yapsın direk alırım.

• Sony nin kullandığı en yüksek ekran kartı ; gt550m den biraz daha randımanlı olan gt640m LE. En son serilerinde bile amd 7650m kullanmışlar ve hala da kullanıyorlar. Fiyatları da bir o kadar gereksiz, abartı oluyor. Kalite , soğutma vs. gibi özellikler iyi olabilir, fakat orta segmentin biraz üstüne çıksalar çok iyi olacak ama maalesef çok vasat ekran kartları kullanıyor sony.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 7 Mayıs 2013; 22:36:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkemizde vaio fat olarak satilacakmis.

• Videoda iki farkli kasa var. Aliminyum olan ultrabook gibI muhtemelen pahalıdır. Digerler E serisinin yenisi gibi onlar ucuz olur. 1500 liraya i5 li Vaio candir.

• sony kalitesi eskisi gibi değil...

• Bence çok güzel bir bilgisayar.Fazla teknik özellikten anlayan biri değilim o yüzden size sorucam:Sizce toshiba satelite mı sony vaio mu

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bence çok güzel bir bilgisayar.Fazla teknik özellikten anlayan biri değilim o yüzden size sorucam:Sizce toshiba satelite mı sony vaio mu

Toshiba Halen 5 yillik kasalari satmaya çalışıyor hemde fahiş fiyatla. Kesinlikle vaio fit ve PRO serileriyle vaio yeniden doğdu ve bu isin en iyisi olduğunu bir kez daha gosterdI. Ha fiyatlari biraz yuksek mi yüksek ama toshibadan herzaman yüzde 20 pahali olmayı hakediyor. Şu an aynı fiyatta olmaları toshiba için sonun baslangicI desek yalan olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

VAIO Fit 14 649$, VAIO Fit 15 modeli ise 699$ fiyat etiketine sahip olarak

Burada yanlışlık olmuş.

Bende öyle sandım ve fiyatı görünce yuhh dedim sonradan jeton düştü 14' modelini kastetmiş.
  • fit 14 modelini iyice inceledim.. gördüğüm kadarıyla çözünürlük dokunmatik ekran ve iyi ekran kartını kombine eden bir başka model yok.
    aybaşında ya gümüşünü ya da siyahını alacağım..
    tek üzüntüm ssd opsiyonu yok ama içnide 8 gb lik bir ssd varmış yine normal hddye göre daha hızlı çalışıyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdhemes

quote:

Orijinalden alıntı: DH MisafiriBence çok güzel bir bilgisayar.Fazla teknik özellikten anlayan biri değilim o yüzden size sorucam:Sizce toshiba satelite mı sony vaio mu
    Toshiba Halen 5 yillik kasalari satmaya çalışıyor hemde fahiş fiyatla. Kesinlikle vaio fit ve PRO serileriyle vaio yeniden doğdu ve bu isin en iyisi olduğunu bir kez daha gosterdI. Ha fiyatlari biraz yuksek mi yüksek ama toshibadan herzaman yüzde 20 pahali olmayı hakediyor. Şu an aynı fiyatta olmaları toshiba için sonun baslangicI desek yalan olmaz

Teşekkür ederim ben de sony vaio düşünüyorum zaten prolar çok pahalı ve ben sadece oyun ve ödev amaçlı kullanıcım bir de touch screen güzel bir özellik mi yani olmasa olmaz bir şey mi ?kullanan var mı

• Su anda dokunmatik olmazsa olmaz birşey değil. Önümüzdeki dönemde belki daha kullanislo olabilir ama Su anda ortalama bir notebookda dokunmatik özellik için 300-400 tl fazla vermek yerine i5 den i7 ye terfi etmek yada ram ve ekran kartı almak daha mantikli gibi ama ultrabook larda almışken dokunmatik alınır bence ister istemez ince el ekrana gidiyor

• Yorumlarınız için çok teşekkürler .Ben de dokunmatik ekran düşünüyorum da e serisinde dokunmatik ekran var mı ve e serisi mi fit mi

• O değil de ses kalitesini çok beğendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.