Şimdi Ara

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
30.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaCk

Ayrıca söyleyim sony vaio çalışanı olarak 13" i7li model gelmeyecek...

14" model satın alan arkadaşlar varsa ve dokunmatiklerinde sıkıntı yaşıyorlarsa aşağıdaki linkten dosyayı indirip sayfada yazılan şekilde uygularsa sorun ortadan kalkıyor...

http://www.sony.com.au/support/download/581575

Peki 13A modelinde fan sesi nasıl aşılır. geçen gün aradığımda bir kişi vaio ekibinden ekran kartı sürücüsünü güncelleyin düzelmesi gerekir dedi. bende vaio update ile gelen güncellemeleri yaptım.

Acaba intelin sitesinden de sürücü yüklemek gerekir mi ekran kartı için?
    Birde bu modellerde harbiden wifi ile ilgili sıkıntı var ve 1-2 defa uyku modundan çıkınca restart atana kadar herhangi wifi bağlantısı görünmedi.

• 8.1 yaptınız mı ? ben şu an hiçbir kullanıcıma 8.1 önermiyorum çok fazla geri dönüşü oluyor... mart ayından sonra çıkacak güncelleme ile belki şuan ki sorunlar düzelebilir. ürünü aktif olarak sadece mağazada kullandığımdan fazla fan sesi duyulmuyor ama yinede güncellemeleri tam yapmak sorunu çözebilir.
  • MaCk kullanıcısına yanıt
    ilk gün evdeki hızlı internetiminde yardımı ile mağazadan indirerek kurmuştum sonrasında program kurulumlarında UAC ve hesap ile ilgili sıkıntılar yaşamıştım. şuanda işyerimden bir türlü kuramadım format sonrası sadece 8.1 paketini indirirken problem yaşıyorum onun dışında sıkıntı yok.

internette dolaşan bir bilgi dolayısı ile kurmak istiyordum. 8.1 sonrası fan sesinde azalma var deniyordu. bilgisayar daha hızlı çalışıyormuş. birde bazı windows uygulamaları 8.1 e kurulabiliyor sadece mağazadan indiremiyoruz şuan

Ek:
    Intel sitesinden indirdiğim sürücüyü yüklemeye iznim olmadığı ile ilgili uyarı veriyor windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 27 Şubat 2014; 12:03:35 >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    mart ayında 8.1 sp1 çıkıcak o sürüme güncellerseniz daha iyi olacak
  • anladım beklerim acelem yok zaten bilgisayarı şimdilik uzaktan eğitim ve LOL adlı bi oyun için kullanıyorum.

birde merak ediyorum sony tr sitesinde ürün destek sayfası yok açılmıyor bir türlü orası ne zaman güncellenir. vaio update ile sürücü güncellemeye mahkummuyuz?
  • quote:

14" model satın alan arkadaşlar varsa ve dokunmatiklerinde sıkıntı yaşıyorlarsa aşağıdaki linkten dosyayı indirip sayfada yazılan şekilde uygularsa sorun ortadan kalkıyor...

Bu model neden Türkiye'ye getirtilmez. Taksime mi gitmek gerekiyor (:
  • valla keşke üretselerdi ilk çıktığı gün düşünmeden alırdım. nede olsa vatan bilgisayarda 30% indirimle verilen fiyat sony centerların indirimsiz fiyatı ile aynıydı. (3399TL 13A modeli için)

ama ya i7 li gelirse diye 3 ay bekledik nerdeyse.
    üretmemişler vaio da satıldı dolayısı ile artık üretmezler tr için.
  • quote:

o zaman bu sayfada benim işimi görebilir mi acaba?
    http://www.sony.com.au/support/product/svf13n12cg/download

• Peki arkadaşlar Türkiyede bu ürünlere göre windows tuşuna denk gelen yuvası olan ekran filmi bulabilir miyiz sizce. bu tarz tedarikçiler varmı?
    ekranın üstünü seçemiyorum ışık varken ama kenarlardaki siyah kısım baya parmak izi gösteriyor.

http://www.sony.co.th/support/announcement/307898
    @MaCk yukarıdaki link vaio update programında isteğe bağlı güncelleme olarak görünüyor ama ne olduğunu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 28 Şubat 2014; 10:39:09 >
  • Kalemle ilgii nereden bulacağımız konusunda bilgi verebilir misiniz arkadaşlar ?? Birde modeli nedir ?
  • Arkadaşlar buraya kadarmış. Benim cihazda fiziksel arıza meydana geldi sanırım. ekran ışığında feci gidip gelmeler olmaya başladı pilde ve şarjda denedim. biosta denedim. formatla driver ile uğraşmaya gerek kalmıycak.
    titremeler gelince touchpad etrafına hafif baskı uygulayınca bir an için düzeliyor.

Sony Center çalışanıda dereyi geçene kadar iyimser bir tavır izlemiş. şimdi bana sorunları söyledikçe oradaki test cihazını övüyor sadece tek bir sözü var.
    -"servise götür onlar anlarlar yazılımsal mı donanımsal mı çözerler."

aldıktan birkaç gün sonra tuşların renginden dolayı belirli açılardan harfler okunmuyor. siyah renkle değiştirmek istiyorum diye gittim. onlarda öyle cayma hakkı falan yokmuş. satılan mal geri alınmazmış.

Şuan ekranda gidip gelmeler başlayınca touchpad (fare) rastgele bir yerlere tıklıyor.
    Başta sadece açılışta Vaio yazısı çıkan yerde görüntüde titreme (flickering) oluyordu. ve sadece "bilgisayarı kapat" komutu ile kapatıp güç düğmesine basarak açtığımda oluyordu. şuan kabak tadı verdi. işten izin alıp, cevahirdeki servise götürücem.

Şuanda Touchpadi devre dışı bıraktım birde öyle deniycem bakalım.

geçmiş olsun. Servisle muhabbetinizin ne olacağını bekliyoruz.
  • Teşekkür ederim.

Şuan telefona video çektim 1 saate yüklenir youtube a link eklerim sonra buraya.
    valla bi müzakereye varamazsak ben bu sony e gider dava açarım. şikayetvar a da yazdım zaten. bakalım 1 günde mi bir ayda mı geri dönüş yapacaklar.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt

@tuncayt Video hazır

http://www.youtube.com/watch?v=nABLWRAzMs8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 4 Mart 2014; 0:50:34 >

Geçmiş olsun,büyük şanssızlık olmuş.Elektronik işi biraz da şans işi...Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 4 Mart 2014; 9:06:27 >
  • Selam herkese ,
    1 ay kadar oldu alalı 13A modelini ciddi bir ses sorunu yaşamıyorum şimdilik. genel olarak memnunum sony centerdan 2 tane almıstım 3299 den 9 taksit .
    sadece ekran parlaklığının kendi kendine kapanıp açılıp kapanmasını tam olarak çözemedim.
    bir de 8.1 e yükselttikten sonra mı oldu emin değilim ancak toucpad i çalıştıramıyorum şu ana defalarca aç kapat yaptım ancak hiç bir şekilde tepki yok. dokunmatik ve mouse kullanımlarında bir sorun yok şimdilik.
    kalem benim için şimdilik çok kullanışlı olmasa da güzel bir araç. özellikle ilgili programlarla çizim yapanlar için faydalı olacaktır.

touchpad ile ilgili benzer sorunları yasayan ya da sorun cozebilsen varsa yardımlar rica .
    şimdiden çok teşekkür.
  • Sony Vaio ile görüştüm. ekrana dokunmazsam şuanda ekran kapanıyor.
    servise yönlendirdiler.
    İlk ay içerisinde oluşan arızaların donanımsal kaynaklı olması durumunda onarım yapılmadığını değişim yada para iadesi için yazı verdiklerini belirttiler servisin.
    Serviste İstanbulda Cevahir AVM de Haftanın 7 günü AVM açık olduğu saatlerde açık olduğu bilgisini Cevahir Çetin Elektronik Sony Onarım servisini arayarak edindim.
    Biraz olsun içim rahatladı. Cuma ya da Cumartesi günü faturası ve kutusu aksesuarları ile birlikte servise bırakıcam bilgisayarı
    quote:

Orijinalden alıntı: psleda

Geçmiş olsun,büyük şanssızlık olmuş.Elektronik işi biraz da şans işi...Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.

İşte bende onu diyorum bu alanda ilgim alakam ve merakıma rağmen Bahtsız Bedeviyim. son 7-8 yılda aldığım cihazlarda %98 bir arıza hata kusur oluyor ve ya haftalarca uğraşım iade değişim yapıyorum, -Vatan bilgisayar istanbul şubeleri ile kanka olduk nerdeyse- ya da cihazı duvardan duvara atıyorum ve sonrada bir çöp kamyonunun tekerlekleri altında ezilmesini sağlıyorum.
    arkadaşlara aldırdığım cihazlarda ise pek sorun olmuyor. başkasına mı aldırsam bundan sonra ne yapsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 4 Mart 2014; 11:49:22 >

• Emcs46 E kullanıcısına yanıt
     Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu)

Parlaklık ayarları Burada

Not: DH altyapısına teşekkür ediyorum upuzun bir cevap yazmıştım. anlık hata oluştu uyarısı alarak mesajı gönderemedim ve geri gelince silindi yazdıklarım.

Servisin olumlu yönlendirmesi sevindirici.En azından direk değişim yapılabilecek olması cihazınızdan soğumanızı engeller....
    Başkasına aldırma konusunda ise bence böyle düşünmeyin,çözümü olan olumsuzluklar için çok üzülmemek gerekir diye düşünüyorum.
  • Sony vaio yeni modellerinde illaki bir problem oluşuyor.
    Sony vaio nasıl olsa satılıyor diye adamlar cihazları test etmeden piyasaya vermişler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.