Şimdi Ara

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
30.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Günümüzde okadar hızlı üretim yapılıyorki hata çıkmaması neredeyse imkansız. Kalemini kullanmak istemeyenlerden satın alabilirm :)
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Mobilden ancak bu linke ulasabildim.
    http://www.morfare.com/asp/product/6100/Sony-VGP-STD1-VAIO-Duo-11-icin-Dijitallestirici-Stylus-Kalem
    Eger iade cikarda kalem sizde kalabilir derlerse benim kalemi hediye ederim size.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Fakat bizim kalemler bunun bir sonraki versiyonlarıymış model isimleri std2 olarak bitiyor.

Bir öncekine göre daha da geliştirilmiş deinyor.

http://www.sony.co.uk/electronics/vaio-computers-batteries/vgp-std2
  • Yurt dışında yeni seri cihazlar çıkmış satışa sunulmuş.
    http://store.sony.com/vaio-flip-13/cat-27-catid-All-13-Ultrabook-Flip

1. ve 3. sırada olan SVF13N2.... ile başlayan modellerde Wireless kart değişmiş sanırım sadece.
    Intel AC 7260 (AC/A/B/G/N destekli) kart ile geliyor.
    Wi-Fi® Adapter : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 (802.11ac/a/b/g/n)
    selamlar,
    aynı sorun maalesef bende de oldu ne olur ne olmaz diye bir kaç video çektim, bununla beraber bir kackez açığ kapadım ama ekran dokunmatiği de gitti sanırım. bir kaç kez daha aç kapa yaparak deneyeceğim bunu.
    dolayısıyla bu tip şanssızlıklar konusunda yanlız olmadığınızı bilmenizi isterim.

ancak sony vaiodan inanılmaz derecede souğumuş bulunuyorum.pro 13 i7 işlemcili almıştım kardeşim için o da modemin yanında oturmak zorunda,aksi takdirde internet bağlantısı inanılmaz kesintili ve sorunlu.bununla ilgili satış noktalarının tek önerisi ayrıca satılan bir çeşit dongle. ancak oda cihazın mobil kullanım mantığına ters olacak şekilde usb vb bir bağlantı ile değil adaptördeki usb ile çalışıyor. bu yüzden wireless bağlantısına dikkat ederek aldım cihazı ancak üst üste sıkıntı yaşamak çok moral bozucu oldu.
    gerçi daha önce bahsettiğim touchpad sorununu çözdüm biraz şans yardımıyla sony vaio çağrı merkezinden windows 8.1 ile ilgili olduğunu söyleyerek assist tuşu ile açılan menude çalışıp çalışmadığını sordular.açılan menüde imleç aktif olaak touchpad ile çalışıyordu. bunun üzerine normal siseme geri göndük fakat toucpad yine çalışmıyordu. belirttiğimde güncelleme geektiğini ancak 8.1 windows için güncellemelerde sorun yaşadıklarını bu tip hatalar sürekli aldıklarını belirttiler ve bir kayıt oluşturarak daha sonra tekrar aramamı istediler.

sonrasında ben assist ekranını merak ederek telefonu kapttıktan sonra tekrar açtım sorun giderme kısımlarına ve diğer bir kaç kısma tıklayarak alt menülere bakmak istedim. ancak hiç bir değişiklik vs. yapmadım. tekrar geri dödüğümde touchpad artık çalışıyordu.
    maalesef bu durum sevindirici olmasının yanısıra bir bakıma üzücü de yani üreticinin veya servisin ürüne ne kadar hakim olmadığı konusunda..

sonuç olarak şuan itibatriyle toucpadi çalışan ancak dokunmatiği çalışmayan ve ekranda sürekli aynı videodaki şekli ile fakat özellikle tablet konumunda veya ekran hareket ettiği durumlarda ve sonralarında sıkıntısı olan bir 35 günlük vaio multi tap13 sahibiyim.

• Emcs46 E kullanıcısına yanıt
    sizde ekranla ilgili video paylaşabilir misiniz?
    ışık veya görüntüde gidip gelmeler yaşanıyor mu?
    donanımsal veya yazılımsal arıza var ise fatura ile servise bırakmanız çok öenmli cihazı özellikle ilk 1 ay içerisinde servise bırakırsanız donanımsal arızalarda tamir değil değişim veya para iade yapıyorlarmış. ben servise yarın bırakacam cihazı.

burada en son yazdıktan sonra ekran hiç açılmamıştı.
    2 gün önce bilgisayar tamamen açılmaz oldu. statik aldım ama sadece şarja takılınca turuncu şarj ışığı yanıyor ve bilgisayar hiç açılmıyor.
    tabiiki video ekleyeceğim bu arada önceki mesajda multi tap yazmışım multi flip yerine bu vesile ile düzeltmiş olayım.
    son olarak pili bitirdim az önce tekrar sarja bağlayarak açıtğımda dokunmatiğim geri geldi şimdilik.ama tablet sunum pc konum değişikliklerinde git geller oluyor dokunmatikte. fatura kutusu vs. hepsi var ancak fatura tarihinden itibaren 30 günden fazla oldu maalesef dolayısıyla üretici her ne kadar ısrar da etsek değiştirmek ya da iade yapmak istemeyebilir belki çok uğraşlar hakem heyetlerinden sonra vs. bu kadar süre bu fiyatta bil bilgisayar alıp kullanamamak da cabası olacak.
    bakalım cumartesi günü ben de belirttiğiniz servis de olmaya çalışacağım. umarım çözebiliriz.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Bu gun bilgisayari servise cevahire biraktim 3-4 gun3 cevap gelir dediler.

Size 1 iyi 1 kotu haberim var. Stylus kalem ozel siparis ile gelebiliyormus. Bu iyi haberdi.
    Kotu haber ise fiyati 361 tl oluyor. Amerikadan kargosunu da odeyerek getirtmek daha ekonomik olur bu durumda. 39$ fiyati cunku.@tuncayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 10 Mart 2014; 14:14:51 >
  • Genel güncellemeleri kontrol edebileceğiniz sony driver adresini paylaşmak istiyorum.

Bios versiyonum eskiymiş buradan temin ederek güncelledim.

İlgilenenlere duyrulur.

http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=SVF15N18PXB&LOC=3#/downloadTab
  • selamlar ,
    bir iki aksilikler silsileis ile videoyu halen yükleyemedim. umarım bugun yükleyeceğim.
    ayrıca bios için daha önce çok aramıştım ben de teşekkürşer paylaşım için.
    muhtemelen bende çok daha önce sonuç almış olacaksınız umarım da çok olumlu olur. maalesef iş sebebi ile gidemedim cevahire.
    sonuçları paylaşmanız çok faydalı olacaktır.
    teşekkürler tekrar.
  • çok düşünmüştüm şimdi iyiki almamışım diyorum.Seçimimi mac ten yana yaptım.
  • geçen hafta cuma günü bırakmıştım bilgisayarı teknikservis testleri yapmış değişim onayı için 4 gündür sony merkezinden cevap bekliyorlarmış. her gün aradığımda da akşama size bilgilendirme yapacaklar diyorlar. ama sonuç yok henüz.

Düzeltme: Bu sabah sonuç değişmiş. Anakartta arıza tespit edilmiş. Sony den değişim formlarını beklemeye devam ediyoruz.
    Formlar gelirse Siyah renkli olan modelden alıcam. Beyazda klavye harfler her açıdan okunmuyor. klavye ile ışık neredeyse aynı renk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 15 Mart 2014; 9:53:57 >
  • 13" olanın i7li harici grafik kartlı ve hibrid ssdli modeli Türkiye'ye gelseymiş çok iyi olurmuş. 15" tablet olarak kullanmak için çok büyük. Ama i5li 13" modelini de alasım gelmiyor. Bu yüzden büyük ihtimalle 14" i7li modeli alacağım yakın zamanda.
  • dsemq D kullanıcısına yanıt
    13" olan modellerde harici ekran kartı yok.
    aynı şekilde 13" modellerde sadece SSD var.
  • Ben de çıktığından beri bu bilgisayarları araştırıyorum fakat sony'nin artık bilgisayar üretmeyeceğini ve vaio'nun satıldığını duydugumda tereddütte kaldım acaba aldıktan sonra yedek parça veya teknik destekte sorun çıkar mı diye
  • Diğer sektörlerde olduğu gibi 10 yil kadar suan satilmakta olan ürünler için teknik destek devam edecek bilgisini almıştım.
  • Bu gun cihan elektronikten aradilar. Urun degisim formumu aldim.
    Urunu ilk aldigim magazadan yenisini alabilirim birtek. Orayida aradim. Siyah 13 flip bi tane varmis ayirdilar. Amerikaya gitmisti hafta sonu bi arkadas ona ulasabilirsem i7 lisini getirticem ulasamazsam burdan yenisini alcam.
  • Arkadaslar ben de yeni siparis verdim, yarin elimde olacak, ilk sarji nasil olmali. Ilk once icindekini bitirip sonra mi sarj etmeli, yoksa belli bir saat sarjda durmali mi ilk kullanimdan once. Tesekkurler.
  • serc_mil_an S kullanıcısına yanıt
    @serc_mil_an artik ilk sarj olayi yok ozellikle ultrabooklarda gerekmiyor. Ama siz yimede tedbirli olmak isterseniz. Once sarjini bitirin sonra bilgisayar kapali iken 8 saat kadar sarja birakin. Zaten uzun sure prize takili kalacaksa genelde sarjin % 50-80 arasi dolmasini saglayan pil omru icin ozel bir energy modu var bu cihazlarda.
  • Tesekkur ederim nohackmove cevabin icin ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.