Şimdi Ara

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
30.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nohackmove, pc im geldi ancak tam olarak nereden seciyoruz o bahsettigin mode, ben genelde hep sarja takili kullanacagim buyuk olasilikla da. Ayrica chrome u yukledim browser icin ancak goruntusu bulanik gibi, bir fikrin var mi acaba.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serc_mil_an -- 19 Mart 2014; 12:36:51 >
  • bende dün aldım yeni cihazı siyah model tercih ettim bu sefer
    cihazın içinde hazır olarak chrome geliyor. syfa görüntüsünü 100% e getirmeyi dene birde ekran çözünürlüğün 1920x1080 pixell seçili olmalı. diğer ayarlarda netlik kaybın olabilir.

Pil ayarlarına ise Görev Çubuğunda Vaio Control Center olması lazım ya da başlangıç ekranından bulabilirsin.

orayı açınca Güç ve Pil
    ardından Pil Koruması na bakarsan ayarları bulabilirsin.
    Ses ayarları falan da aynı arayüzde var ayrıca.

Örnek bir resim ekliyorum.

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu)

• Benimki seninki gibi degil nohackmove, belki farkli versiyon olabilirler mi acaba?
  • Ayrica, ozellikle beyaz sayfalarda ekran isinginda artis ve azalma oluyor nedense, bu konuda bir bilgin var mi? Kusura bakma cok soru sordum. Tesekkurler.
  • Battery ayarlarini buldum, cok tesekkurler, ekran icin bir bilgin var mi acaba? Sanki sensor varmis gibi parlaklik artip azaliyor.
  • arkadaşlar, pc konusunda tecribeli arkadaşlardan ricam olacak.
    Sony Vaio SVF15N17STB Multi flip Notebook ürününü tavsiye edermisiniz. bi sıkıntısı var mıdır.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-svf15n17stb-multi-flip-notebook-fiyati,106370.html#ProductTechnicalProperties 3999 tl taksitli fiyatı.
    bu fiyata daha güzel bir pc alırsın diyen arakdaşlarım varsa tavsiyeleri nelerdir.
    Teşekkür ederim şimdiden
  • serc_mil_an S kullanıcısına yanıt
    Benim menüde senin ki ile aynı bu resmi netten bulmuştum o anda.

ekran parlaklık sensör ayarları şu mesajda 3. sayfada paylaşmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Otomatik parlaklığı Diğer güç seçenekleri gelişmiş ayarlardan yapabiliyorsunuz@tuncayt

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim Nohackmove, baya parlak oluyormus ekran.
  • Arkadaslar, Recovery Media nasil olustuluyor, tam bulamadim da, tesekkurler.
  • Arkadaşlar linkteki Vaio hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu PC'yi kullanan var mı? Varsa bana ayrıntılı bilgi verebilir mi özellikleri ile alakalı?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-svf15n17stb-multi-flip-notebook-fiyati,106370.html
  • bende NFC yi çözemedim. Galaxy S4 ten app ve sayfa linklerini nfc üzerinden bilgisayara aktarabiliyorum. ancak, telefon ile çekilen 1080p fotoğrafları aktaramıyorum. cihazınız bu boyuttaki dosyaları ışınlama ile almayı desteklemiyor uyarısı çıkıyor telefondan.
    Yani bizim NFC kapasite sınırlamasına mı sahip yani?
    Cihazları eşleştirmeyi başardım ama fotoğrafları tek tek te olsa aktaramıyorum.

180x180 6 Kb boyutlu resimde denedim olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 26 Mart 2014; 20:13:43 >
  • Arkadaşlar selamlar,

Bende 15A i7 modelini düşünüyorum ama kullanan arkadaşlar, pil performansı nasıl, film kaç saat izlenebilir mesela
  • edeso kullanıcısına yanıt
    Pili 4,5 saat gidiyor dengelide işlemci gücü %80-%100 arası ona göre düşün ben teknosadan almıştım 3100 tlye 15A i5 modelini aldım nvidia ekran kartı modelini aldım....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bakıyorum ama 3399 dan aşağı bir fiyat bulamadım. Ne kkadar oldu alalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edeso

Ben de bakıyorum ama 3399 dan aşağı bir fiyat bulamadım. Ne kkadar oldu alalı

2 ay oldu alalı zaten teknosada bitmiş 300 tl hediye çeki verdiler bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar, ben alali 3 hafta oldu, gayet memnunum. Bir iki sey var sormak istedigim.

1. Fan gercekten cok calisiyor, bazen sadece dururken bile, yani pc calisirken ben tv falan izliyorum, o durumda bile birsen hizlaniyor, bios update i yapan arkadaslar, bu update i nereden buldugunu yazabilirler mi acaba?

2. Sony nin sitesinde driver update leri var, ancak indirip actigim zaman sadece Sony Packaging Manager, extracting penceresi aciliyor ve devami gelmiyor. Bir cok update var ve bir cogu bu sekilde. Linkini de ekledim.

http://www.sony.co.uk/support/en/product/SVF13N2C5E/updates

3. Pc yi shut down yaptigimda tam shut down olmuyor sanirim. Internet explorer sayfalari hala acik oluyor pc basladiginda. Neden oldugunu bilen var mi acaba? Internet explorer in touch icin olaninin ayarlari da baya kisitli sanirsan.

4. Wireless adaptor sorunu oluyor bazen pc sleep mode undan basladiginda, pc yi restart yapmam gerekiyor.

Simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serc_mil_an -- 6 Nisan 2014; 14:41:31 >

• Merhaba;

13", i7-4500U ve 8 GB Ram olan modeli almak istiyorum. Photoshop ve yazılım ağırlıklı kullanmak niyetindeyim. Ancak işlemci performans olarak çok içi açıcı gözükmüyor testlerde. 4 bin TL üstü bir para verip nispetten düşük bir cihaz almak içime sinmese de, taşınabilirlik ve tablet özelliği için almak istiyorum. Eski notebook'um çok ağırdı ve artık ağır bir cihaz taşımak istemiyorum. Zaten masaüstü bilgisayarım ile yapıyorum bütün işlerimi.

Bir süredir kullanan arkadaşlar, Photoshop ya da benzeri grafik programlarında bir sıkıntı yaşadınız mı kullandıysanız? Cihaz performans olarak sizleri tatmin ediyor mu? Çok büyük bir beklentim yok zaten, ama 3-4 programı aynı anda çalıştırırken sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim şimdiden...
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengerlek -- 10 Nisan 2014; 9:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serc_mil_an

arkadaslar, ben alali 3 hafta oldu, gayet memnunum. Bir iki sey var sormak istedigim.

1. Fan gercekten cok calisiyor, bazen sadece dururken bile, yani pc calisirken ben tv falan izliyorum, o durumda bile birsen hizlaniyor, bios update i yapan arkadaslar, bu update i nereden buldugunu yazabilirler mi acaba?

2. Sony nin sitesinde driver update leri var, ancak indirip actigim zaman sadece Sony Packaging Manager, extracting penceresi aciliyor ve devami gelmiyor. Bir cok update var ve bir cogu bu sekilde. Linkini de ekledim.

http://www.sony.co.uk/support/en/product/SVF13N2C5E/updates

3. Pc yi shut down yaptigimda tam shut down olmuyor sanirim. Internet explorer sayfalari hala acik oluyor pc basladiginda. Neden oldugunu bilen var mi acaba? Internet explorer in touch icin olaninin ayarlari da baya kisitli sanirsan.

4. Wireless adaptor sorunu oluyor bazen pc sleep mode undan basladiginda, pc yi restart yapmam gerekiyor.

Simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.

1 Fandan rahatsız olundugunda enerji tasarrufu moduna alırsanız fan çok ihtiyaç olursa çalışacaktır.
    2 driver için doğru link değil daha önce paylaşmıştım yine paylaşıyorum. windows 8.1 i seçmeyi unutmayınhttp://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=SVF15N18PXB&LOC=3#/downloadTab

• quote:

Orijinalden alıntı: c.r.t

Merhaba;

13", i7-4500U ve 8 GB Ram olan modeli almak istiyorum. Photoshop ve yazılım ağırlıklı kullanmak niyetindeyim. Ancak işlemci performans olarak çok içi açıcı gözükmüyor testlerde. 4 bin TL üstü bir para verip nispetten düşük bir cihaz almak içime sinmese de, taşınabilirlik ve tablet özelliği için almak istiyorum. Eski notebook'um çok ağırdı ve artık ağır bir cihaz taşımak istemiyorum. Zaten masaüstü bilgisayarım ile yapıyorum bütün işlerimi.

Bir süredir kullanan arkadaşlar, Photoshop ya da benzeri grafik programlarında bir sıkıntı yaşadınız mı kullandıysanız? Cihaz performans olarak sizleri tatmin ediyor mu? Çok büyük bir beklentim yok zaten, ama 3-4 programı aynı anda çalıştırırken sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim şimdiden...

Türkiye için 13" i7 versiyon gelmedi ve gelmeyecek dendi. siz nerden almayı planlıyorsunuz?
    yurt dışından getiren firmalar var mı?

ben bu arada sony sayfasında ekran kartı güncellemesi bulamıyordum.
    intel destek sayfasından 4400 hd grafik işlemci için şu sürücüyü buldum.
    http://downloadmirror.intel.com/23714/a08/win64_153318.exe

fanın sürekli çalışmasını ekran kartı işlemcisinin ısınmasına bağlamıştı bir sony destek uzmanı o yüzden sürücüyü güncelleyecem bakalım ne olacak.

DÜZELTME : Sürücüde Sony imzası olmadığı için yüklenmiyor.

Sony ile görüştüm NFC sadece link paylaşımı içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 10 Nisan 2014; 18:08:29 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.