Şimdi Ara

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
30.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: c.r.t

Merhaba;

13", i7-4500U ve 8 GB Ram olan modeli almak istiyorum. Photoshop ve yazılım ağırlıklı kullanmak niyetindeyim. Ancak işlemci performans olarak çok içi açıcı gözükmüyor testlerde. 4 bin TL üstü bir para verip nispetten düşük bir cihaz almak içime sinmese de, taşınabilirlik ve tablet özelliği için almak istiyorum. Eski notebook'um çok ağırdı ve artık ağır bir cihaz taşımak istemiyorum. Zaten masaüstü bilgisayarım ile yapıyorum bütün işlerimi.

Bir süredir kullanan arkadaşlar, Photoshop ya da benzeri grafik programlarında bir sıkıntı yaşadınız mı kullandıysanız? Cihaz performans olarak sizleri tatmin ediyor mu? Çok büyük bir beklentim yok zaten, ama 3-4 programı aynı anda çalıştırırken sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim şimdiden...

Türkiye için 13" i7 versiyon gelmedi ve gelmeyecek dendi. siz nerden almayı planlıyorsunuz?
    yurt dışından getiren firmalar var mı?

ben bu arada sony sayfasında ekran kartı güncellemesi bulamıyordum.
    intel destek sayfasından 4400 hd grafik işlemci için şu sürücüyü buldum.
    http://downloadmirror.intel.com/23714/a08/win64_153318.exe

fanın sürekli çalışmasını ekran kartı işlemcisinin ısınmasına bağlamıştı bir sony destek uzmanı o yüzden sürücüyü güncelleyecem bakalım ne olacak.

DÜZELTME : Sürücüde Sony imzası olmadığı için yüklenmiyor.

Sony ile görüştüm NFC sadece link paylaşımı içinmiş.

Ben i7'li olanı almayı düşünüyordum, gelmeyecekse bu kötü haber. Sony Pro ile Multi Flip arasında gidip geldiğim için, Pro'nun i7'li versiyonu olunca bununda olur sanmıştım. Acaba 14" olanın da i7'li model var mıdır? Sony ile iletişime geçmek lazım. Teşekkür ederim bilgi için...

• c.r.t kullanıcısına yanıt
    14" i7 li ve nvidia harici ekran kartlı var ancak ağırlık 13" te 1.3kg iken 14" te 2kg civarında ben sırf o yüzden 13" tercih ettim.

autocad kullanmıyorum ama Photoshop cs6 var onda idare ediyor ben basit montaj işlemleri yapıyorum kasma olmuyor.
  • Dikkat !!!! Vaio Fit 11A modelini kullananlar büyük tehlike altında !

Sony, Vaio isimli bilgisayarlarının bataryalarının alev alabileceğini açıkladı.

Sony'den bugün yapılan yazılı açıklamada şubat ayında satışa sunulan Vaio Fit 11A model dizüstü bilgisayarlarda bulunan bataryaların alev alabileceği duyuruldu ve kullanıcıların dizüstü bilgisayarların alev alma olasılığına karşılık kullanmamaları söylendi.

Şubat ayından bu yana 52 ülkede 25 bin 905 adet Vaio Fit 11A modelin tedarik edildiğine dikkat çeken Sony yetkilileri, bu cihazlarda kullanılan ve Panasonic'in ürettiği bataryaların aşırı ısınma sonrası patlayabildiği vurgulandı.

Kaynak :http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26199662.asp

• diğer modellerde var mı acaba birde nette aradım ama sony linki bulamadım hep harici sitelerde var bu yazı
  • Ağırlık önemli, o yüzden bende 13" almalıyım. Eğer gerçekten i7'li model gelmeyecekse ben Vaio Pro 13" modeline karar verebilirim. Sizde ki i5'di sanırım. Eğer sizde Photoshop kasma yapmıyorsa i7'de hiç bir sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Adamlar geri çağırımda yapmıyor cihaz elinizde patlayacak ona göre kullanın ha diyorlar

Sonrada derler niye battık....

Neyse ki 15 inç olan modelini almışım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.r.t

Ağırlık önemli, o yüzden bende 13" almalıyım. Eğer gerçekten i7'li model gelmeyecekse ben Vaio Pro 13" modeline karar verebilirim. Sizde ki i5'di sanırım. Eğer sizde Photoshop kasma yapmıyorsa i7'de hiç bir sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim.

Maalesef gerçekten 13" i7 li model gelmeyecek. 2 serioeri cikti yurt disinda. AC ozellikli wifi ye sahip modeller. Ancak onlarda gelmeyecek muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

14" i7 li ve nvidia harici ekran kartlı var

14" modelde i7'li seçenek var, ama harici ekran kartı olduğuna emin misiniz? Harici ekran kartı yalnızca 15" lik modelde yok mu
  • Harici ekran kartı hem iş için hemde işin stresini atma adına oyunlarda çok işe yarıyor.

Tercih meselesidir ama ekran kartı olayı benim için önemlidir. Bu yüzden ekran kartlı 15" modelini aldım. Kalemini de aldım. Gerçekten günümüz ihtiyaçlarının hepsini karşılıyor.
  • ben 13" için hala ekran filminin gelmesini bekliyorum.
  • ebay dan ekran koruyucu sipariş ettim 7 günde geldi. Çok da memnunum. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

ebay dan ekran koruyucu sipariş ettim 7 günde geldi. Çok da memnunum. tavsiye ederim.

Kaç tlye geldi ve 15 inçlik modele varmı hocam siteyi atsana...

• tuncayt T kullanıcısına yanıt
    flip modelleri için üretilenler çok pahalı o yüzden ben DX den 15tl lik bi tane sipariş etmiştim. 4 hafta oldu muhtemelen 1 aya kadar gelir.
  • quote:

flip modelleri için üretilenler çok pahalı o yüzden ben DX den 15tl lik bi tane sipariş etmiştim. 4 hafta oldu muhtemelen 1 aya kadar gelir.

Ben buldum ebayda 15 dolar :) 40 liraya fln getirttiririm :)

http://www.ebay.com/itm/HD-Clear-Screen-Protector-Guard-for-15-5-Sony-VAIO-Flip-15-Fit-15A-PC-/261355118090?pt=US_Screen_Protectors&hash=item3cd9fa9e0a

• arkadaşlar;
    bir fotoğraf üzerinde sony pen iledeğişiklik yapabilir miyiz? galaxy note3 deki gibi, bir fotoğraf çekilip hemen üzerine ok çizme çember içine alma gibi..Mesela power pointte sunumum yaparken, bir foroğraf çıktı, ekranda kalem kullanarak bir yere ok çizebilir miyim? son e mail attım, office ile alakalı dediler, office e mail attım sony ile alakalı dediler. ikisi de yapılır mı yapılmaz mı bilmiyor. aranızda bunu yapabilen var mı?
  • nohackmove arkadaşıma bi soru sormuştum ama görmedi sanırım
  • svf14n15sts modelini önerirmisiniz arkadaşlar?
    ofis programları, internet ve arada .mkv film seyretmek için (hdmi ile tv veya projeksiyona bağlayarak) kullanacağım sadece. oyunla hiç alakam olmaz.
    bu amaçlar için intel hd4400 ekran kartı işi görür mü?
  • korcin K kullanıcısına yanıt
    İş görür ama dokunmatiği kullanmayacaksan başka ultrabooklara bak bence...

Mesela bun 15 inçliği aldım çizim yapıyorum...

• semih4444 kullanıcısına yanıt
    15" olanında harici ekran kartı da var sanırım, daha performanslıdır o.
    dokunmatiği kullanırım, hatta tablet yerine de daha çok bunu kullanırım artık diye düşündüm.
    benim için şu aşamada en çok .mkv dosyaları oynatma/aktarma performansı önemli diğer çevre cihazlar üzerinden.
    biraz da markayla gönül bağım var diyelim, elektronikte tercih ettiğim bir markadır sony, ürünlerinden memnumum.
  • herkese selamlar iki ultrabook arasında kaldım bunlardan 1.si sony vaio multi flip 13 a yada 14 a(arasındaki ağırlık farkı gerçekten 600 gr mıdır).
    2.si asus transformer book trio yada asus transformer book tx300......bu ultrabooklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.