Şimdi Ara

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
30.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 14A modelini kullanıyorum. Eğer kalite dersen Sony al derim. Ses kalitesi , görüntü kalıtesi malzeme kalitesi gerçekten çok iyi. Asus da iyidir ama sony kar değil.

14 a modeli 13a dan ağır çünkü en basitinde 14a 2,5 hdd kullanıyor 13A ise m sata kullanıyor. kafadan sırf hdd den 100 gr fark eder
  • asus tf700 android işletim sistemli tablet kullandım. Destek konusunda şuan tf700 için hiç bir destek verilmiyor. Profesyonel yada yarı profesyonel sistem kullanayim diyorsan kesinlikle windows sistemli bir tercih yap. Eğlencede olsun diyorsan bu sefer dokunmatik modelli hem oyun hemde çizim yapabileceğin sony al. ara ara benim gibi pes falan oynayacaksanda 15A modelini al. Aldıktan sonrada fan sesi çok geliyor dersende güç tasarruf modunda kullan.
  • Vaio Duo 13, Tap 11 ve Multi Flip 15 arasında gittim geldim. Ancak, fazlasıyla kararsız kaldım. Ekran kartı ne kadar iyi olsa da multi flip 15 ağırlığı ve pil süresi nedeni ile seçeneklerim arasından çıktı.
    Tap 11 ise ekranı küçük geldiği için listemden çıktı. Şu an Vaio Duo 13 SVD132117PT modele sahibim. Hep bir tereddüttüm vardı ama 3 gündür kullanıyorum her seferinde iyi ki de almışım diyorum.
    Multi Flip, Tap 11 veya Duo 13, hangisini alırsanız mutlu olursunuz ve pişman olmazsınız. Seçtiğiniz ürün, tahmin ettiğinizden fazlasını sunacağına eminim... Ancak başta ne istediğinizi bilmeniz, memnuniyetiniz için çok önemli.
    Daha önce Macbook Pro 13 (core 2 duo 2009 model) kullanan birisi olarak, ben hayatımda -kullanıldığı zaman içerisindeki teknolojiyi de göz önünde bulundurarak- bu kadar düzgün, hızlı çalışan bir bilgisayar görmedim.
    Bizim teknoloji editörlerinin tamamı hem pile hem de fan sesine giydirmişler. Arkadaş ya bu cihaza çamur atıyorlar yada benim bilgisayara fan koymayı unutmuşlar.
    Pili de gayet normal. 2 sefer sistemi sıfırlamama ve 1 kerede tamamen yeniden kurmama rağmen 2 kere şarj ettim. Ki herkes bilir ki yeni ise oynanır arkadaş, kurcalanır.Yeni oyuncak görgüsüzlüğü hastalığı yüzünden, elimden düşmedi
    Şu söylemeliyim ki; 13'' üstünde bir tercihiniz olacaksa, taşınabilirlik hikaye oluyor. benim cihazı tablet konumunda kullanırken elimde tabletten ziyade tepsi varmış gibi geliyor.
    not: Sıfırına para verebilecek durumda değilim, bu sebeple ikinci el aldım. Milletin abuk sabuk fiyatlarına bakmayın. 2. el 1 aylık makineyi 2700 TL'ye aldım. Kutulu faturalı Sony Türkiye Euro Asia garantili. Ve yanlış okumadınız i7 8gb ram 256 ssd olan model.
    illa da sıfır alacaksanız bt Sony'de hafta sonu kampanya aile ucuz fiyata satıyorlar. Maltepe Carefour mağazasında burhan bey bu konuda size yardımcı olur.
    Eğer hala eskisi gibi oyun oynasaydım ( Yaş oldu 35) belki multi filp 15 inç alabilirdim. Ki illa da oyun oynamak istersem benim çağımın oyunlarını bu makine hayli hayli açacaktır.

Şu da bir gerçek ki; andorid ve ios tabletler sadece cihaz, bu se bir bilgisayar. iki kardeşimde de ipad air var, her ikisi de raporlama için veya profesyonel yazı işleri için fellik-fellik pc arıyorlar. Sadece internet için ise gidin android veya ios tablet alın. HA zaten bu işletim sistemine sahip bir telefon varsa size sunacakları sadece büyük ekran. birbirlerinin ikamesi değiller. Hepsi aynı.

• yaklasık 2 aydır svf115n 15sts modelini kullanıyorum ve tek kelimeyle fan sesi ben cıldırtıyor .3500 tl vererek aldıgım bir cıhazda bu ses nedir ya bir cözümünü bilen varsa aalh rızası icin yardım etsin tüm driverlarım güncel ama yok yok nafile... sony artık bu işi yapamıyor ve tavsiye etmiyorum alacak ınsanlara
  • vala ben çok memnunum. Profesyonel anlamda sketch book pro 2015 programını da kullanıyorum. Gerçekten hakkını veriyor.
  • Arkadaslar, benim vaio flip 13 cok isinmaya basladi sarj oldugu taraftan. Sarja takili olmadan kullandigimda cok bir isinma yok, ancak sarjda iken cok isiniyor ve bununla beraber fan da cok calismaya basliyor. Havalar da cok sicak degil simdilik. Ayni durumda olan baska biri var mi acaba? Tesekkurler.
  • sarj takıldığı vakit, bu durum dediğin gibi var. Güç tasarruf modunu kullanarak fan hızını minimize edebilirsin. Fakat başka bir yerden de mutlaka ayarı vardır diye tahmin ediyorum.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    Bateride bir problem var sanki. Kameranin oldugu taraf boyunca cok sicak. iki hafta once bir problem yasamistim. Laptop hic acilmamisti. Telefonla aradim, bateri reset tusuna 10 sn basili tutun dediler ama ise yaramadi. Garantiye yolladim, geri yolladilar, reset tusuna basili tutarak problem cozuldu dediler. Acaba bir iliskisi var midir. Fan sesi cok rahatsiz etmiyordu beni, ancak simdi normalden daha cok calisiyor baterinin isinmasi nedeniyle. Bateriyi reset yapmak yardimci olur mu acaba? Tesekkurler.
  • Sony Vaio® Fit multi-flip™ PC SVF15N15STS
    Arkadaşlar bu modeli kullanan varmı ? hem tablet moduna dönüştürülebilmesi hemde harici ekran kartı olması açısından güzel görünüyor, çok fazla oyun oynamıyorum ama arasıra pes 2014 vs. oyunları oynarım belki sıkılınca, sıkıntı olurmu orta ayarlarda oynatma konusunda, bundan başka film,müzik,internette dolanmak vs. işlerde kullanaağım. birazda corel draw tarzı programlar kullanırım belki. Aslında 13.3 ekranlı bir modelide çok almak istiyorum ama hem dokunmatik hem tablete dönen modeller var ama grafik kartını hep hd4400 kullanmışlar. bu ekran kartında pek oyun oynanmaz herhalde. Aslında neredeyse 4 senedir oyun oynamıyorum ama nedense 3000 lirayı aşkın bir bilgisayar alınca belki oynarım yinede çalıştırsın gibi bir düşünce oluştu. Yani 13.3 ekranın taşınabilirliği ile 15.5 ekranlının ekran kartının iyi olması arasında kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

Sony Vaio® Fit multi-flip™ PC SVF15N15STS
    Arkadaşlar bu modeli kullanan varmı ? hem tablet moduna dönüştürülebilmesi hemde harici ekran kartı olması açısından güzel görünüyor, çok fazla oyun oynamıyorum ama arasıra pes 2014 vs. oyunları oynarım belki sıkılınca, sıkıntı olurmu orta ayarlarda oynatma konusunda, bundan başka film,müzik,internette dolanmak vs. işlerde kullanaağım. birazda corel draw tarzı programlar kullanırım belki. Aslında 13.3 ekranlı bir modelide çok almak istiyorum ama hem dokunmatik hem tablete dönen modeller var ama grafik kartını hep hd4400 kullanmışlar. bu ekran kartında pek oyun oynanmaz herhalde. Aslında neredeyse 4 senedir oyun oynamıyorum ama nedense 3000 lirayı aşkın bir bilgisayar alınca belki oynarım yinede çalıştırsın gibi bir düşünce oluştu. Yani 13.3 ekranın taşınabilirliği ile 15.5 ekranlının ekran kartının iyi olması arasında kaldım.

vala ben sürekli pes 2014 oynuyorum Mimarım. Teknik çizimlerim olsun 3ds max çizimleri olsun ( render ana bilgisayarda alıyorum ama teknik çizimleri bu bilgisayarda rahatça yapabiliyorum ) bir çok programı harici ekran kartı ile çok rahat gerçekleştiriyorum. Hem eğlence olsun hemde iş ihtiyaçlarımın tamamını karşılasın diyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Heleki şimdi sketch book pro 2015 programını yükledim. Kalemiyle inanılmaz bir deneyim yaşatıyor. Yerleşik ekran kartıyla pes 2014 gibi oyunlar ihtiyacı karşılamıyor. Hatta oyuna başlarken karşılamadığna dair uyarı da veriyor. özetle ; evet 15.5 inc büyük bir ekran fakat profesyonel anlamda da faydalı. Kesinlikle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayt

quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

Sony Vaio® Fit multi-flip™ PC SVF15N15STS

vala ben sürekli pes 2014 oynuyorum Mimarım. Teknik çizimlerim olsun 3ds max çizimleri olsun ( render ana bilgisayarda alıyorum ama teknik çizimleri bu bilgisayarda rahatça yapabiliyorum ) bir çok programı harici ekran kartı ile çok rahat gerçekleştiriyorum. Hem eğlence olsun hemde iş ihtiyaçlarımın tamamını karşılasın diyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Heleki şimdi sketch book pro 2015 programını yükledim. Kalemiyle inanılmaz bir deneyim yaşatıyor. Yerleşik ekran kartıyla pes 2014 gibi oyunlar ihtiyacı karşılamıyor. Hatta oyuna başlarken karşılamadığna dair uyarı da veriyor. özetle ; evet 15.5 inc büyük bir ekran fakat profesyonel anlamda da faydalı. Kesinlikle tavsiye ederim.

ayrıntılı cevap için teşekkürler :) kesinlikle bende hem eğlence hem iş ihtiyacı için almayı düşünüyorum. şimdi sadece taşınabilirliğe heves edip o kadar para verip 13 inc ekranlı bişey alırım ama ileride autocad-netcad tarzındaki programları kesinlikle çalıştıran bir pc gerekecek (2-3 haftaya Jeoloji Mühendisliğinden mezun olacağım, malum programları iyi bilmem gerekiyor) ve o zaman pişmanlık duyacağım. ayrıca arasıra oyun oynamak vs. amaçlıda kullanacağım, bütün bunları birleştirince benim için en mantıklı tercih 15.5 inc ekran olmalı galiba.

• Svf13n12sts modeli satiyorum arkadaslar ilgilenenlerle baglantiya gecebiliriz 13" 21 ay garantisi var. Icinde office 2013 kurulu ve 1yillik kaspersky virus programi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SVF13N12STS-CEU 13" model ultrabooku satiyorum arkadaslar. 21 ay garantisi bulunmakta. Teknosadan alinmistir. Hic bir yuzeysel cizik arizasi yoktur. Saglamdir. Ici sifirlandi. Satisa hazir bekliyor. Icinde office 2013 sinirsiz paket ve kaspersky 1yillik virus koruma bulunuyor. Orjinal cd leri ile ve ultrabookun orjinal kutusu ile yollanacaktir. Ozel mesaj ile iletisime gecebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsizkullanici -- 6 Haziran 2014; 16:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelde dual-band wifi var mı arkadaşlar?
    Net bir bilgiye ulaşamadım internet sitelerinden.
  • selam arkadaşlar ben de bu bilgisayarın 13 ya da 14 inch lik modelinden almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak, umarım yardımcı olabilirsiniz.
    1-> Acaba fan sorunu hala devam ediyor mu yoksa yeni gelen güncellemelerle sorunu giderdiler mi ?
    2-> Bir kaç arkadaşın dokunmatik ekranında sorun olmuş anlaşılan. Bu sorun da hala devam ediyor mu ?
    3-> 13 inch lik modelde 128 gb ssd varken 14 inch lik modelde 500gb hd + 16 gb ssd kullanılmış. Acaba performans olarak çok fark yaratıyor mu bu durum ? 14 inch lik versiyonu tercih edersem harddiski değiştirtip ssd yapmalı mıyım sizce ?
    4-> 13 inch lik versiyonda bulunan 128gb ssd tek parça mı yoksa 64+64 raid 0 şeklinde mi bağlı ?
    5-> Son sorum malum sony vaio yu sattı. Bu durumda teknik servis konusunda sıkıntı olur mu?
  • merhaba,
    yeni aldığım svf14n15sts modelinde kurulum ekranında beni büyük bir hayalkırıklığı karşıladı.
    açılışta ekranla ilgli bütün ayarlar en yüksektedir belki bilemiyorum ancak led tv'lerdeki gibi ekranın alt üst kenarlarından ve köşelerden ciddi bir ışık sızması var.
    sizlerde de bu durum var mıydı arkadaşlar? ekran aydınlatmasını normal seviyeye getirince düzeliyor mu?
    normali buysa iade edeceğim için kurulum yapmıyorum şu aşamada.
    resmini eklemeye çalışacağım...
     Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu)

• bendede aynı model var svf14n15sts. Aynı şekilde ışık sızması var siyah ekranda gerçekte çok belli oluyor. Ama siyah harici hiçbirşey anlaşıllmıyor o yüzden kafaya takmıyorum kulllanmaya devam
  • 10 seviye aydınlatma var 3-4 seviyesine getirince belli belirsiz oluyor bu durum, genelde o seviyede kullanırım zaten laptopları.
    belki film izlerken alt üst siyah barlar çıktığında, altyazılar devreye girdiğinde daha belirgin olabilir, dediğiniz gibi.
    internetten aldım, kurulum yapmadan önce emin olmaya çalışıyorum aslında, 14 günlük yasal cayma hakkı laptoplar için de geçerli mi diye.
  • Ben de dayanamadım ve sonunda içereköy carrefour daki sony center dan 14 inch lik versiyondan aldım. Bilgisayarın ekranında sanki biraz lekeli pixel var gibi geldi. Aldığım yere götürünce sorgusuz sualsiz direkt yenisi ile değiştirdiler ve çok yardımcı oldular. Alet gerçekten süper. Bazı arkadaşların bahsettiği fan sesi problemi ile karşılaşmadım. Ekran dokunmatiği biraz sorunlu gibiydi, bir kaç sayfa önce verilen kalibrasyon linkindekileri uygulayınca kolayca halloldu. Ama tek bir sorunum var o da HD ekrandan kaynaklı olarak görüntülerin biraz küçük olması. Yazılar, ekranlar falan biraz küçük. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba ?
  • Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Ekranda dokunmatik yüzeyin dokusu sizlerde de belirgin mi arkadaşlar?
    Alet kapalıyken ekrana baktığımda dümdüz parlak değil, kapasitif sensörler modüller vb görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.