Şimdi Ara

Sony Vaio FW21E Bluetooth sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Nokia 6630 Telefon var ve Fw21E model vaio var ikisi arasında senkronizasyonu bir türlü sağlayamadım. Bluetooth ile sadece bilgisayardan telefona veri atabiliyorum, telefondan bilgisayara herhangi bir veri atamıyorum?

• Arkadaşım,orda sağ alt köşede bi yazı çıkıyor telefondna bişey atmak istediğinde,ona tıklatıp onaylaman gerekiyor,yetkisiz olarak onaysız atamıyor,telefona güvenilmeyen aygıt gözüyle bakıyor
  • Telefonda zaten bağlantı kullanımda gibi bir şey yazıyor ama? Ayrıca bilgisayardan telefona atarken sorun yok atabiliyorum. Sorun telefondan bilgisayara atmakta?
  • sag alt kösedeki bluetooth simgesine sag tikla ya da bilgisayarinda bluetooth bölümünü bul, dosya al de, telefonundan bluetooth ile birsey gönder, bilgisayarini görür, onaylarsan gönderir..
    sonra alirsin dosyayi, nereye kaydedecegini sorar, konum belirtirsin kaydeder..

Not: arkadasimda 6630 var özellikle bir kez daha denedim, KESIN OLUYOR, tek tek ekran görüntüsü koyabilirim..
  • Dün eve gidince hallettim eyvallah saolun.
  • Nokia nin pc suite ini kullanmanizi tavsiye ederim. Bilgisayarla teleon bluetooth kapsama alanina girdiginde otomatikman baglanir. sonra da bilgisayari kullanarak telefonun icinde klasorler arasinda istediginiz gibi dolasip hangi yonde isterseniz dosya transferi yaparsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Wireless Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.