Şimdi Ara

sony vaio hafıza bölme,yedekleme,istenilen tarihe dönme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda sadece c dosyası bulunuyor,hafızanın bir bölümüyle d dosyası açmam için ne yapmam gerekir?

diğer bir sorum bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum bunu f10 ile mi yapmam lazım?

recovery nedir?

yedekleme işlemi nasıl yapılır,kendi kendine günlük veya haftalık ya da istenilen periyotlarda yedekleme yapılabilir mi?

BU KONULARDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUM ARKADAŞLAR?KISACA BİLGİSAYARI YENİ KULLANMAYA BAŞLADIM NELER YAPMAM GEREK ONLARIDA ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM,BU KONULARDA ACEMİYİ BU ARADA!!

• alp.eren. A kullanıcısına yanıt
    1-Diski bölmeniz için denetim masası-yönetimsel araçlar-bilgisayar yönetimi-depolama,disk bölümüne ulaşırsınız c diski üzerine sağ tıklayın birimi küçült yazar ona sistem belli bir düzeye kadar izin verir istediğiniz seviyeyi deneyin birimi oluşturduktan sonra biçimlendirin üzerine sağ tıklayıp harf atayın yeni bölüm oluşacaktır.
    2-Recovery açılışta f10 tuşuna sürekli basın başlar.Recovery kurtarma konsoludur orijinal işletim sistemi ve sürücüler oradadır,herhangi bir aksaklık durumunda recovery yaptığınıza bilgisayarınızın sistem yüklü olan diski sıfırlanacaktır işletim sistemi ve sürücüler ilk günkü haliyle yüklenecektir.
    3-Yedekleme yapabilirsiniz denetim masası-yedekleme ve geri yükleme kısmından yedekleemyi aktif edip belli aralıklarda yedekleme yapmasını sağlayabilirsiniz.
  • teşekkür ederim arkadaşım ya,dua ediyorum sana ,takıldığım konu olursa mesaj atabilirim dimi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.