Şimdi Ara

Sony Vaio i5 1.8ghz 740m 8gb 1599tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kacinci nesil bu bilgisayar.

Arkadasima uzun suredir bilgisayar ariyoruz, soyledim de bunu.
    Yorumlarinizi merak ediyoruz.

Hizi 1.80 diyor neye gore bu sekilde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerindeki ultra serisi bir işlemci; yani i3 ün M serilerine denk diyebiliriz performans olarak...
    Hakiki i5 li lenovo z500 ler daha uyguna satılmışken alınır mı siz bilirsiniz...
    3. Nesil
  • Lenovo z510 almanız daha mantıklı olacaktır. Hem 4.nesil i5 hem sshd harddisk.
    ultrabook işlemcisi var normal i5lerden değil.
    onun dışında ekran kartı ram vs yeterince iyi ama fiyatını uygun yapan şey işlemcisi.
    i5 3230 işlemci ile bu i5 3337u işlemci arasında %30 performans farkı var.
    sorun değil dersen alınabilir
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam bilgi için. Ariyoruz bi turlu 1600 tl ye bulamadikta ondan uygun gorunce bi bakalim dedik.

Sizce is gorur mu, alsak bi sorun cikar mi?

En uygun burda 1750- 1800 tl asagi yok

• ultrabook işlemcisi var pil ömrü açısından iyi bir pc olabilir düşüncesindeyim. daha serin ve sessiz olması da var tabi. sadece performans olarak bakmayın işe. çakılı evde kullanacak olan başka modellere yönelebilir.
    ayrıca kalite açısından vaio'nun bir çok pc den daha iyi olduğunu düşünüyorum. vaio, toshiba kullanan arkadaşlarım genelde uzun süre problemsiz kullanıyorlar bilgisayarlarını. tabi bu markaları alıp da sorun yaşayanlar da olabilir. biraz da şans işi ama geneli böyle.
    lenovo, hp, casper marka laptop alıp da 6 ay içinde sorun yaşayan arkadaşlarım da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 16 Aralık 2013; 15:45:42 >
    Valla hocam iş görür, ama aynı fiyata daha performanslı bilgisayarlar var...
    Bunun onlara göre tek avantajı ekranı olabilir; onun dışında şuan lenovolara bakmak daha iyi gibime geliyor...
    Hiç ultra işlemcili bir bilgisayar kullanmadığım için birşey diyemem... Ama alanlar pek memnun kalmıyorlardı performansından...
  • vatanın %30 zamanını bekleyip lenovo z710'u 1900 civarına alabilirsiniz tabi bütçeniz için uygunsa.
  • benzer özellikte bir pc nin battlefield 3 performansı:

http://www.youtube.com/watch?v=ko6tsp2FSE4
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşlar neslinden de geçin 1500 lira üstü bir notebook full hd değilse çöptür..

onun dışında 1. nesil olmasında 3. nesil ve sonrası iyidir.. ultrabook işlemcisi değilse 2. nesilde iş görür.

bu fiyatlarda notebook düşünenlere tavsiyem ekran ve kasa kalitesine yoğunlaşın.

i5 üzeri işlemcili bir notebook almayın..

ne işle uğraşırsanız uğraşın ne amaçla kullancaksanız kullanın i7 işlemciler de ve amd nin işlemcilerinde ısınma sorunu yaşarsınız. i5 serisi bir notebook u serisi işlemcisi dahi olsa her ihtiyacınıza cevap verecektir..

yok ben render alacağım o amaçla bir bilgisayar istiyorum diyorsanız notebook bakmayın bu tarz işler için..

hiç bir notebook uzun vade de size getiri sağlamaz bu amaç için.. buna 5000 10000 liralık cihazlar da dahil..
  • EKRAN ÇİPİ 64 BİT ARKADAŞLAR DİKKAT ( GT 740M 128 BIT VE 64 BIT OLAN VERSIYONLARI VAR )
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    koltuğunun altına alıp beraber gezmeye çıkmıycaksanız, lenovo G500 İ5 al... 3230M işlemcisi 8570 ekran kartı, F/P ürünüdür
  • 800 900 ne alalım peki arkadaşlar?

• frzstate kullanıcısına yanıt
    Bencede arkadaş haklı kasa kalitesi ve ekran çok önemli kriterler ,nesile hiç takılmayın bile ,taşınabilirlik ekran ve kasa kalitesi ve bu kriterlerin avantajları kendisini cihazın kullanımı sırasında gösteriyor.
  • İyi de bu fırsat sıcak değil ki.Zaten ne zamandır bu fiyata satılıyor bu.Öneri almak için de ayrı bir forum açmış kullanmak lazım!
  • çözünürlük 1366 x 768 ederi en fazla 1200 TL olur çünkü 1700 tlye ben bunun 3-4 ay önce full HD ni koymuştum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.