Şimdi Ara

______SONY VAIO KULLANICILARI_______ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
28.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 farkli bakis acisi getirmek istiyorum. Eger musterilerine sunumlar yapan ve etkiliyici bir tasarim istiyorsaniz 517-617 serisi cok yerinde bir secim olur. ozellikle 517 fiyat olarak olarak makul ve 617yle az bir farki var. 17 inc olmasi ve lcd goruntusu inanilmaz. Bx modeli bence cok pahali. ve gorunus olarak karsilastirsan ki mutlaka karsilastir, kaba duruyor. Lcd ile bir problem olcagini sanmiyorum. a serisinin sole bir handikapi var tam parlaklikta 1 saat 15 dakka calisiyor. bunu mutlaka goz onune alin. eger performans ve kalite diyorsaniz dell ve aceri oneririm. ozellikle dell ekran ve tasarim haric, performans olarak gecemiyecegi makina olduunu sanmiyorum. bu markalarda gayet sik olmasina karsin ucuzlar. herseye ragmen ben turkiyeden vaio alinmasi taraftari diilim. cunku pahali. dell diyorum ama ne yazikki modelleri bi turlu gelemedi turkiyeye. ama acer lar kesinlikle isinizi gorurki eger biraz beklerseniz kocpaya 5672 modeli gelicek. duo cekirdekli ve x1400 ekran karti var. x1400 sizi sasirtmasin yeni bir teknoloji ama x700 den dusuk performansli bir kart. bu ekran kartinin ozelligi televizyon veya projektore gonderilen goruntuleri 2 kat daha iyi filtre edebilmesidir. iyi sanslar.

• arkadaşlar yeni bi toic amayım dedim.bende fs 315m var.512 400mhz ram var ben 1024 kingston 533mhz ram almayı düşünüorum uyarmı sorun olurmu ki.bi yardım etseniz güzel olcak valla yrn haletcem bu işide
  • selamlar bende vaio kullanicisiyim yeni aldim yurtdisindan getirttim fs790 ,vcd oynatirken surekli olarak cd nin calisma sesi kesilmiyor bu normalmidir ,sizlerdede ayni sey oluyormu dvd oynatirken olmuyor,mesela mp3 cd de oluyo,cd takip muzik dinleyince surekli ses cikartiyor.
  • Sayın Turkishsun topic gerilere düşerse unutursun yourumlarını felan dedim...
    Ufak bi hatırlatma....
    Para hazır 196xp için..
    Yorumlarınızı bekliyorum...
    Ya bu arada bu modeli inceleyenlerde yorum yaparsa ne iyi olurdu..
    Sonylere kimse yanaşmak istemiyo galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: evangelion

arkadaşlar yeni bi toic amayım dedim.bende fs 315m var.512 400mhz ram var ben 1024 kingston 533mhz ram almayı düşünüorum uyarmı sorun olurmu ki.bi yardım etseniz güzel olcak valla yrn haletcem bu işide

Maalesef sorunuzun yanıtını bilmiyorum. Ama sony den memnun olup olmadığınızı sormak istedim...
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: turu

Sayın Turkishsun topic gerilere düşerse unutursun yourumlarını felan dedim...
    Ufak bi hatırlatma....
    Para hazır 196xp için..
    Yorumlarınızı bekliyorum...
    Ya bu arada bu modeli inceleyenlerde yorum yaparsa ne iyi olurdu..
    Sonylere kimse yanaşmak istemiyo galiba

Merhaba;

Sony Vaio BX196XP bugun elime geçti... Tam olarak henuz incelemedim, ama içinden extra pil çıktı, ayrıca siberstore.com dan almıştım, sağolsunlar ürün ile beraber verilmesede, bi tane güzel bir çanta hediye gönderdiler...

İlk izlenimlerim;
    Ekran gerçekten harika, kasa yapısıda çok hoş ve sağlam, ama fazla hırpalamamak gerekir diye düşündüm, ayrıca Dvd writer ayrı pakette geldi, kendim taktım, mantığını anlayamadım, sessizlik konusunda fanı hiç duymadım 1 saatlik kullanımımda, dvd de muzik dinledim, oda aynı şekilde sessiz ama birde gece hiç ses yokken ortamda denemek gerek... Arıca parmak izi okuma güvenliği gayet işlevsel ve rahat tarama yapıyor, hp pocket pc imdede var parmak izi okuma ama 2-3 seferde ancak algılıyordu, sony de her denememde derhal algılıyor, birde hoşuma giden bir özelliği, özel bir dosyayı parmak izi okuması ile açıyor, yani herkez pat die açamayacak, sadece sizin parmak iziniz sayesinde dosyaya girişe izin veriyor...
    Henuz birşey kuramadım, çünki içinden cd çıkmadı geri yukleme için, tel. ile gorustum derhal gonderecekler, sanıyorum tr kitapçığı poşete koyerken cd dışarıda kaldı... O yuzden şuan için pek bişi yuklemedim...

Tam bir inceleme yaptıktan sonra burada yazacağım...
    Son olarak; O bir Sony Vaio ve farkını ilk gördüğünüzde ve dokunduğunuzda anlayacaksınız... Bence iyi tercihte bulundum, @turu sanada tavsiye ederim rahatlıkla, hiç pişman olmayacaksın

Test sonuçlarını da yaptıktan sonra ekleyeceğim...

Selamlar...

• Bi tane fotosunu yolluyorum ama ben beğenmedim bu fotografi, detaylar kayboluyor... Sen D70S makinanı boz gel cep tel ile cekmeye celış, anca bu kadar oluyor... Bi tanede Sony var makina oda bozuk, hey allam yaww
     ______SONY VAIO KULLANICILARI_______
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishsun

Sony Vaio BX196XP bugun elime geçti... Tam olarak henuz incelemedim, ama içinden extra pil çıktı, ayrıca siberstore.com dan almıştım, sağolsunlar ürün ile beraber verilmesede, bi tane güzel bir çanta hediye gönderdiler...

İlk izlenimlerim;
    Ekran gerçekten harika, kasa yapısıda çok hoş ve sağlam, ama fazla hırpalamamak gerekir diye düşündüm, ayrıca Dvd writer ayrı pakette geldi, kendim taktım, mantığını anlayamadım, sessizlik konusunda fanı hiç duymadım 1 saatlik kullanımımda, dvd de muzik dinledim, oda aynı şekilde sessiz ama birde gece hiç ses yokken ortamda denemek gerek... Arıca parmak izi okuma güvenliği gayet işlevsel ve rahat tarama yapıyor, hp pocket pc imdede var parmak izi okuma ama 2-3 seferde ancak algılıyordu, sony de her denememde derhal algılıyor, birde hoşuma giden bir özelliği, özel bir dosyayı parmak izi okuması ile açıyor, yani herkez pat die açamayacak, sadece sizin parmak iziniz sayesinde dosyaya girişe izin veriyor...
    Henuz birşey kuramadım, çünki içinden cd çıkmadı geri yukleme için, tel. ile gorustum derhal gonderecekler, sanıyorum tr kitapçığı poşete koyerken cd dışarıda kaldı... O yuzden şuan için pek bişi yuklemedim...

Tam bir inceleme yaptıktan sonra burada yazacağım...
    Son olarak; O bir Sony Vaio ve farkını ilk gördüğünüzde ve dokunduğunuzda anlayacaksınız... Bence iyi tercihte bulundum, @turu sanada tavsiye ederim rahatlıkla, hiç pişman olmayacaksın

Test sonuçlarını da yaptıktan sonra ekleyeceğim...

Selamlar

http://www.vaio-link.com/

bu adreste bilgisayarını kayıt ettirdikten sonra tüm driver ve programları indirebilirsin, normalde sony lerden cd çıkmıyo .

• quote:

Bi tane fotosunu yolluyorum ama ben beğenmedim bu fotografi, detaylar kayboluyor... Sen D70S makinanı boz gel cep tel ile cekmeye celış, anca bu kadar oluyor... Bi tanede Sony var makina oda bozuk, hey allam yaww
     ______SONY VAIO KULLANICILARI_______

Ya bu wide screen değil değil mi Turkishsun?..

• quote:

Wide screen dostum..? belki fotonun çekme acısından sana öyle gelmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 23 Şubat 2006 16:47:13 >
  • quote:

quote:

Wide screen dostum..? belki fotonun çekme acısından sana öyle gelmiştir...

Oh be wide olarak hatırlıyodum ama resim sankiiii...Neyse içim rahatladı..
    Bi de siz 17" liklere de bakmıştınız. 15"4 nasıl geldi..Tek kafamı kurcalayan bu kaldı...
    Teşekkürler
  • Off, warya maşallah diyeyim ekran mükemmel, desktop un(LG f700b) ekrana bakasım gelmiyor... Son derece canlı, net, renkli... 15.4" bana gore cok guzel... 17" de baktım, oda bir secenek ama agırlıgı ve sarj suresi beni caydırdı... Suan standart pili 2:00 saat diyor, ek pil de 4:00...Toplam 6 saat mobilty... olmasaydı ek pili 2:00 saate tamah etmek zor olurdu benim için... sağ elimin altında ısınma fark ettim, ama oyle cok, yada rahatsız eder derecede değil; yanlış anlaşılmasın...

Kullandıkça kullanasım geliyor, ekran bir daha soyluyorum harika...
    Tum fikirlerimi toplar bi baslık altında detaylı fotolarla yazarım...
    @turu, sana ayrı olarak teşekkurler, soylemesen bu modeli goremezdim belkide... Son anda gordum inan senin mesajını ve dogru makinada karar kıldım
    Sende eğer BX197XP dusunursen cok iyi derim, ama sarjı farkeder... Ekran 15.4" olsun dersen bence harkulade... Oyun kurucam biraz film izler yazarız bişeyler daha... Performans testleri yakında

• ya bence ii makına ama sony arıza cıkardımı kotu oluyor servısı berbat
  • Evet abi hele yurtdisindan getirtiysek cihazi dahada kotu muhatap bulamicaz.Bu arada fikri olan varsa iletirse sevinirim, vaio icin servis imkani bilen.
  • Ozel.com yani Sony distributor lerin birisidir... Kendisinin teknik servisi var diye biliyorum, ve Sony lerin uluslararası 1 yıl garantisi var diye biliyorum... Yinede iyi araştırmak gerekli, ama ozel.com ile gorusmemde teknik servislerinin var olduğundan bahsettiler...

Selamlar...
  • selam arkadaşlar ben yaklaşık 1 ay önce vaşo bx195vp aldım.makinadan her yönüyle çok memnunum.özellikle parmak izi okuma olayı süper.ancak makinada normalin üzerinde bir ısınma söz konusu.adı üstünde diz üstü ama 1 saat kullandıktan sonra bu aleti dizinin üstünde tutabilenin vay haline.merak ediyorum acaba benim alettemi bir problem var yoksa böyle bir durum söz konusu mu?eğer aynı modelden kullanan arkadaşlar warsa bu durumu paylaşırlarsa sewinirim
  • Arkadasim su anlik bilgisayarin negatif bir yonunu bulabildinmi cunku bu hafta ici bu makinadan alcam. Senin goruslerin benim için çok onemli
  • kardeş dediğim gibi.makinanın altı ateş gibi oluo bir saat içinde.iş icabıyla elimde bir çok markadan notebook war.hiç birinde böyle bir sorun yok.bu kadar para verip böyle birşeyle karşılaşmak can sıkıyor doğrusu.eğer alacaksan bu duruma razı olmalısın
  • Yani sony lerin hepsinde bu sorun var mi?

Eger varsa bu büyük bir zaaf
  • Isınma problemi izlediğim kadarı ile yurtdışı forumlarda da insanlar tarafından bahsedilmiş ....

Kimi normal olduğunu söylemiş kimi abartılı bulmuş....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.