Şimdi Ara

sony vaio nasıl bir bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 yıl önce 3800 tl ye almış olduğum sony vaio vpcf21z1e 3d modeli tam bir hayal kırıklığı oldu benim için zaten ilk çalıştırdığım andan beri aşırı ısınmayla birlikte durmaksızın çalışan bi fan sesi en ufak bir işlemde çoşan fanlarıyla evdeki elektirikli süpürgenin sesini bastırıyor sanki süpürgeye kur yapıyor artık başındayken sesini duymamak için kulaklıkla müzik dinliyorum i7 2630qm işlemciye sahip bu bilgisayar şarjdan çekildiği zaman dula core işlemciye dönüşüyor ilk gördüğümde anlam veremediğim tuğla büyüklüğündeki şarj aletinin sebebide buymuş meğer oyundayken kesinlikle şarjdan çekemiyorsunuz direk grafikte donma ve aşırı derecede tiremeyle kullanılamaz bi hale geliyor oyun deyince aklınıza sadece ağır grafikli oyunlar gelmesin en basitinden candy crush saga oyununda bile bu dediklerimi yapıyor bilgisayarı şarjdanda çekemediğim için tam bir masa üstü olarak kullandım hatta ekranını bile katlayıp açmadan el bebek gül bebek kullanmama rağmen aldıktan kısa bir süre sonra 3d gözlüğü bozuldu çokta lazım olmuyor diye önemsemedim bi süre sonra optik sürücününde blu ray cd leri okuyamadığını fark ettim bilgisayarsız kalmıyim diye müsait bir zamanda garantiye götürürüm dedim daha 1 senesini bile doldurmamıştı ki bir gün normal şekilde kapattığım şarjda bekleyen bilgisayarım açılmadı ve mecburen garantiye gönderdim ve tüm sorunlarını yazdım sonuç olarak ana kartın yanmış olduğunu ve komple değiştiğini söylediler optik sürücüde değişti gözlük garanti kapsamında değilmiş normal bi şekilde kapanmış bir bilgisayarın sadece şarjda beklerken ana kartının yanmış olmasıda anlaşılır gibi değil ve cihazın garantisi biter bitmez durduk yere ekranda ölü pikseller halinde kısa çizgiler oluşmaya başladı ve ilerliyo blu ray yine çalışmıyor ve heran anakart yanıcak korkusu ile kullanıyorum ve 6 sene önce bundan bi önceki almış olduğum marka vermiyim ama dandik bir marka laptopumuda kardeşime vermiştim başına gelmeyen kalmadı düşme yumruklanma ve 6 sendir problemsiz çalışıyor galiba en çok sinirimi bozanda bu oluyor bu tecrübemden sonra sony den hesap makinesi bile almam bence alıcak arkadaşlarda birdaha düşünsün çünkü ben alırken hep iyimser yorumları okudum şimdi anlıyorumki asıl dinlenmesi gereken ürün konusundaki şikayetler ve her kullanıcı bu şikayetleri paylaşırsa bizde marka ve ürünler hakkında daha iii fikir sahibi oluruz çünkü iii yorum ve ürün hakkında reklam yapma ve sadece iii taraflarının anlatımı çok var.

• Sony , Vaio markasını Japonya'da bir firmaya sattı. Ve artık dizüstü üretimi yapmıyor. 2007 yılından beri ürettiği hemen her model Isınma ve fan gürültüsü sorunluydu. 2014 yılı itibariyle de üretimi bitirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshibaci_1970

Sony , Vaio markasını Japonya'da bir firmaya sattı. Ve artık dizüstü üretimi yapmıyor. 2007 yılından beri ürettiği hemen her model Isınma ve fan gürültüsü sorunluydu. 2014 yılı itibariyle de üretimi bitirdi.

*sony vaio pro 13 almayı düşünüyorum, bu problem pro serisi içinde geçerli mi?

*ssd harddiski hdd ile değişiklik yapılıyor mu?

*4gb rami kendim çıkartıp 8gb ram takabilir miyim?
  • 2007 den sonraki her modelde sanmıyorum,
  • sony dizüstü olarak pek başarılı değil gibi
  • Tüm dünyada üretimi durdurulmuş , üretmeyen markanın ürününü almak ne kadar mantıklı size kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ürünlere destek vermeye devam edeceğini resmi sayfasında yazmış bende ısınma ve fan sesi problemi yok kedi gibi çalışıyor sadece bataryası hızlı bitiyor o kadar bir ona anlam veremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üretimi durdurulması, VAİO markası adı altında sadece JAPONYA'da satılıyor, %51 hissesinin JAPON bir firma aldı.. Sadece SONY nin aptal strateji ve aptal CEO su yüzünden kar oranı düştüğü için hisselerini sattı. %49 SONY'nin ve sadece artık JAPONYA'da satılacak. SONY adı silindi..

DESTEK konusunda haklısın, ama ben sırf sony'nin son modelleri süper olduğu için almak istiyorum, destek umurumda değil, Çünkü 3yıldır kullandığım sony dizüstü taş gibi hala süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 30 Nisan 2015; 1:33:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.