Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkça Sorulan Sorular Bölümü Eklenmiştir...

Kulübün Üyeleri ve Sahip oldukları Vaio lar:
    • gokhan1903bjk - VGN-FZ11S
    • rider30
    • painkiller004 - VGN-SZ330P
    • bfmv
    • rodec
    • Monster[CI] - VGN-FZ180E/B
    • istengeldimyorgunum
    • ali25 - VGN-FZ11M
    • _Dilemma_ - VGN-FZ11M
    • kvnccelik
    • Hanibal34
    • onair7841
    • kvnch05 - VGN-FZ11M
    • sekobaba
    • otorunogullari
    • ooncan
    • crower74
    • N1ghtm4r3 - VGN-FZ11M
    • Alponline
    • Fennezs
    • dangerouses
    • lionstorm
    • truva77 - VGN-FZ11S
    • airstar
    • tarikaltuncu
    • hızırsah - VGN-FZ11S
    • TRACONİA - VGN-FZ11M
    • nymphe7
    • Maxsi
    • ferdaguler - VGN-FZ11S
    • prophile - VGN-FZ11M

Üye olmak isteyen söylesin yeter...Artık bütün FZ serisi kullananlar burada toplanıyor ve Paylaşıyor...
    Sevgili Üyeler isterseniz imzanıza aşşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz.Bu kod kulübümüzün kodudur:
    [b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_15703039/tm.htm]Sony Vaio Paylaşım 
    Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO[/link][/center][/b]

VAİO'nun Açılışı: Video Audio Integrated Operation
    İşte vaio nun yeni notebook ları...(İlk Mesaj Son Güncelleme:9 Ağustos 2007 NOT:SSS Bülümü Eklenmiştir aşşağıya doğru bakınız...)
    FZ-Series Notebooklar...

Aldığı Ödüller

Bu notebook lar arasında en iyi özelliği VGN-FZ19N5 gösteriyor ve en düşük özelliği ise VGN-FZ11E gösteriyor ama VGN-FZ11E bile fiyatının aralarında en düşüğü olmasına rahmen özellik olarak piyasadaki en iyi notebook lar arasında artık VGN-FZ19N5 nin ne gibi özellikler taşıdığını siz düşünün...Çünkü Blue-Ray disc den tutun Sant Rosa işlemciye ve Direx 3D 10 dan tutun 2 GB ram ine kadar olağan üstü bir notebook...

SIKÇA SORULAN SORULAR (SSS)(SSS Son Güncelleme:9 Ağustos 2007)
    S1:FZ Laptopların yanında çanta Targus çantamı veriyorlar?
    C1:Evet genellikle Targus çanta veriyorlar.Ama çanta kaliteli...

S2:Laptop umun sesi çok az çıkıyor?
    C2:Evet doğru Vaio larda hoparlöre ses çıkışı az.

S3:XP kuramıyorum?
    C3:Doğrudur XP kurman için XP CD si içine SATA sürücüleri yerleştirmen lazım...Geniş bilgi Notebook ana başlıklarında var.

S4:Web cam bazen açılmıyor?
    C5:Bu sorun tü FZ lerde genellikle var.Laptopu resetlersek düzeliyor.

S6:Harddisk ışığı yandığı zaman ses geliyor?
    C6:Bu normal bir durum.

S7:FZ serisi laptoplar da ekran kartı (8400M GT) ile her oyun oynanabilirmi?
    C7:Her oyunu full ayarda tabiki oynayamazsın.Ama minimum ayarda çoğunu oynayabilirsin(Battlefield 2 rahat orta ayarda oynanır, Fifa 2007 full ayarda rahat oynanır

S8:FZ11M ile FZ11S ekran kartı arasında ne fark var?
    C8:FZ11 M in kendi belleği 64 mb FZ11S in kendi belleği 128 mb dır.Her ikiside Ram dan kullanarak 890 MB a kadar çıkabilir.

S9:Wireless N olmadan Santa rosa nın wireless çekm gücü 4 kat fazla olurmu?
    C9:Böyle bir olamaz çünkü Santa rosa larda Wireless N olmadan 4 kat çekim gücü olmaz

S10:Acer 5920G ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidir?
    C10:Acer şimdilik performans olarak daha iyidir ama çok sorunku bir Laptop(ısınma sorunu, wireless sorunu, Wireless N in anteninin eksik olması ve dahası...

FZ Laptopların Özellikleri

>>>VGN-FZ11L<<<
    Başlıca Özellikler:
    Chipset:Mobile Intel® PM965 Express Chipset
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7100, 1.8 GHZ 2 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Ram:2 GB (2*1 GB) 667 MHZ
    Ekran:X-black LCD 15,4 1280 X 800
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 831 MB Kullanılabilir Grafik Belleği
    Hard Disk:120GB SATA 5400 RPM
    TV Çıkışı:HDCp destekli S-Video + HDMI 1.2
    Sürücü:DVD-RW
    Kamera:VGA (640x480) 30 Fps
    Diğer:Dahili Bluetooth™, 3D Surround Hoparlörler, Wireless 802.11a/b/g
    Ağırlık:2,7 Kg

>>>VGN-FZ11M<<<
    Başlıca Özellikler:
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7100, 1.8 GHZ 2 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 831 MB Kullanılabilir Grafik Belleği
    Hard Disk:120 GB SATA 5400 RPM

>>>VGN-FZ11S<<<
    Başlıca Özellikler:
    Ekran:X-black LCD 15,4 1280 X 800 (Çift Lamba Teknolojili Bravia arkadan aydınlatma)
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 895 MB Kullanılabilir Grafik Belleği, 128 MB özel video belleği
    Hard Disk:160 GB SATA 5400 RPM

>>>VGN-FZ11Z<<<
    Başlıca Özellikler:
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7300, 2.0 GHZ 4 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Ekran:X-black LCD 15,4 1280 X 800 (Çift Lamba Teknolojili Bravia arkadan aydınlatma)
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 1023 MB Kullanılabilir Grafik Belleği, 256 MB özel video belleği
    Hard Disk:200 GB SATA 4200 RPM
    Sürücü:Blu-ray™ Disc Drive

>>>VGN-FZ180E/B<<<
    Başlıca Özellikler:
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7300, 2.0 GHZ 4 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Grafik:NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 1023 MB Kullanılabilir Grafik Belleği, 256 MB özel video belleği

>>>VGN-FZ160E/B<<<
    Başlıca Özellikler:
    Ram:4 GB (2*2 GB) 667 MHZ
    Grafik: Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Toplam 358 MB Kullanılabilir Grafik Belleği

>>>VGN-FZ145E/B<<<
    Başlıca Özellikler:
    Grafik: Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Toplam 358 MB Kullanılabilir Grafik Belleği

>>>VGN-FZ140E/B<<<
    Başlıca Özellikler:

>>>VGN-FZ190N5<<<
    Başlıca Özellikler:
    CPU:Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T7500, 2.2 GHZ 4 MB L2 cache 800 MHZ FSB Intel SpeedStep® Teknolojili
    Grafik: NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 1023 MB Kullanılabilir Grafik Belleği, 256 MB özel video belleği

>>>VGN-FZ19VN<<<
    Başlıca Özellikler:

>>>VGN-FZ11E<<<
    Başlıca Özellikler:
    Ram:1 GB 667 MHZ
    Grafik: NVIDIA® GeForce® 8400M GT Toplam 335 MB Kullanılabilir Grafik Belleği

Santa Rosa Platformu

* Yonga seti olarak Intel Mobil 965 Express (PM965) kullanılıyor. Masaüstünde kullandığımız P965 yonga setinin mobil versiyonu. Kullanılan ICH8M güney köprüsü, 10 adet USB 2.0 bağlantısını, 3 adet SATA-II portu, Gigabit ethernet ve PCI Express 1x slotu içeriyor.
    * Kullanılan entegre ekran kartında da güncelleme yapılmış durumda: ATI ve nVidia'nın çözümlerini kullanmayan dizüstü sistemlerde GMA X3100 IGP grafik yongasını göreceğiz. Bu yeni yonga, DirectX 10 uyumlu olacak. Çekirdek hızı 500 MHz olan bu yonga Intel'in daha önce 945GM ile gelen grafik yongasından epey daha güçlü. Elimizde tam olarak kaç adet piksel ve vertex shader olacağıyla ilgili bilgi yok ama donanımsal olarak SM3.0'ı destekliyor. Oyun oynama hayalleri kurmayın :)
    * 802.11a/b/g/n (Draft-n) destekli yeni kablosuz ağ kartı var: Wireless 4965AGN. 802.11n için henüz taslak modundan çıkılamadığı için ürünler de draft-n olarak geliyor. Henüz taslak da olsa diğer 802.11n'ler ile uyumlu. Ama isteyen dizüstü üreticileri, bir önceki kablosuz ağ kartı olan Intel PRO/Wireless 3945ABG'yi kullanmaya devam edebilir.
    * En önemli yeniliklerden bir tanesi de, daha önce Robson olarak anılan ve NAND flash belleklerden sistemi açmaya yarayan Intel Turbo Memory özelliği geliyor. Bu özellik sayesinde, üreticiler dizüstü sistemlere 512 MB veya 1 GB'lık NAND bellekleri koyarak Vista ile beraber gelen ReadDrive özelliği sayesinde sistem açılışını ve sabit diski olan bağımlılığı azaltarak batarya süresinin uzamasını sağlayacak. Melez sabit diskler çıkana kadar Intel'in bu özelliği epey işe yarayacak kuşkusuz.
    *Özellikleri toparlayıp baktığımızda, Centrino Pro platformu, Centrino Duo platformunun günümüz ihtiyaçlarına ve teknolojisine göre güncelleştirilmiş versiyonu. 800 MHz FSB ile performans artışı olacak; bir diğer performans iyileştirmesi NAND belleklerden sistemi açabilmek ile mümkün olmuş. NAND belleklerden sistemi açabilme ve daha iyi bir entegre grafik işlemcisinin ana hedef kitlesi Vista kullanıcıları. NAND belleklerden sistemi açabilme özelliği Linux tarafına ne zaman gelir diye merak etmiyor değilim; ancak bu özelliği Vista haricindeki işletim sistemleri de mutlaka destekleyecek, orası kesin.

Sony X-black LCD teknolojisi hakkında

Bazı ekranlarda görüntü soluk ve donuk görünür. Bu durum genellikle yetersiz parlaklık, kontrast, renk tanımı ve istenmeyen yansımalardan kaynaklanır. Bunun nedenini anlamak için pürüzlü bir yüzeye sahip bir aynaya baktığınızda ne görebileceğinizi düşünün. Geleneksel ekranların sorunu budur – pürüzlü ön kaplaması görüntü ışınlarını kırdığından ve saptırdığından, ışınlar gözünüze gelmek yerine diğer yönlere hareket eder. Soruna çözüm sunan Sony X-black LCD'ler benzersizdir. Ekranın ön kaplamasını görüntüyü bozmayacak ya da saptırmayacak kadar pürüzsüz yapmanın yolunu bulduk. Yani, kontrast, siyah-beyaz dengesi ve renk tanımı gibi görüntünün temel öğelerini harika biçimde korur! Parlaklığın her zaman yüksek olmasını sağlayacak kadar güçlü bir arka ışık kullanıyoruz ve yüksek ortam ışıklarının yarattığı istenmeyen yansımalardan korunuyorsunuz. Böylece monitörü daha uzun süreler kullanabiliyorsunuz.

Türkiye Distribütörü:İstanbul Bilişim
    Resmi Sitesi TR:Sony Vaio TR
    Resmi Sitesi ENG:Sony Vaio ENG
    Fan Club Sitesi:Kulüp Vaio Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 11 Ocak 2008; 15:22:25 >

• Çift lambalı X-black ekranlı modelleri seçmek lazım (FZ11S) ben aşık oldum ekranı görünce muhteşem ötesi.
  • Bende tam bu konuyu acacaktim benden once davranmissin

Ekleme yapayim bari Vaio FZ Serisi notebook tercih etmek icin 5 neden yaziyorum;

1. VAIO'nun yeni FZ serisi, bilişim alanında yeni bir devrimi başlatıyor. İlk defa 14.1" formunda bir bilgisayara 15.4" ekran sığdırılıyor. Peki nasıl? Daha ince bir çerçeve, derinliği azaltan gelişmiş bir menteşe yapısı ve bunları sağlayan Sony mühendisliği sayesinde...

2. VAIO'nun yeni FZ serisi, VAIO'yu VAIO yapan üstün X-black LCD'sinin en gelişmiş ekranını kullanıyor. FZ11S modeliyle gelen "BRAVIA" ekran arka aydınlatması ve daha gelişmiş X-black LCD teknolojisi sayesinde 90% oranında renk üretimi elde ediliyor.

3. VAIO'nun yeni FZ serisi, kendine özel multimedya tuş takımı ile geliyor. Artık sisteminizi, şarkı dinlerken ya da film izlerken yazılıma erişmeye gerek duymadan kolayca yönetebilirsiniz.

4. VAIO'nun yeni FZ serisi, yine ilklerden birini gerçekleştiriyor ve en yeni TV çıkış formatı olan HDMI'yı yeni FZ serisine ekliyor. HDMI çıkış sayesinde, VAIO'nun güzel ekran görüntüsünü daha büyük izleme imkânına sahip olacaksınız.

5. VAIO'nun yeni FZ serisi, NVIDIA'nın dizüstü bilgisayarlar için en gelişmiş modeli olan NVIDIA GeForce 8400M GT -128MB Video RAM.* ile geliyor. Bu da size, daha iyi oyun oynayabilmeniz ve daha iyi HD formatında film izleyebilmeniz için en üstün grafik performansını sağlıyor.

- En üst seviye High Definition sinema deneyimi için şart olan PureVideo HD
    - H.264, VC-1 and MPEG-2 HD film formatları için donanım ivmelenmesi (Hardware acceleration)
    - HDCP içerik koruması protokollü HDMI için dahili destek
    - Video işleme sonrası görüntü geliştirme desteği
    - Microsoft DirectX 10

128 MB VRAM, FZ11S modeli için geçerlidir.

• arkadaşlar üyeliklerinizi yaptım...isterseniz imzanıza şu kodu ekleyebilirsiniz:

[b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_15703039/tm.htm]Sony Vaio FZ-Serisi  
    Paylaşım ve Görüşler Kulübü[/link][/center][/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 10 Temmuz 2007; 18:43:04 >
  • arkadaslar simdi bu fz serisi notebooklar diyelim istanbul bilişimden aldım garanti olayı nasıl olucak

yurt dısında da arkadas var ona mı aldırsam

gecen sene ar serisi bi laptop almıstım yurt dısından 17" cok buyuk oldugu için arkadas sattım

herhangi bi sorun olmadan kullanıyor o zaman 1000$ fark vardı

simdi alıcam laptop da 600 ytl fark için garanti dısı olucak deger mi?
  • çok güzel makineler...bütçe el verse de alabilsem
  • quote:

Orjinalden alıntı: bfmv

arkadaslar simdi bu fz serisi notebooklar diyelim istanbul bilişimden aldım garanti olayı nasıl olucak

gecen sene ar serisi bi laptop almıstım yurt dısından 17" cok buyuk oldugu için arkadas sattım

Bana kalirsa yurtdisindan al ama refurbished olmasin ona dikkat et, genelde Sony ler kolay kolay sorun cikartmiyor. Teknik servis olarak Sony servisleri hakkinda pek iyi duyumlar almadim,uzun surede tamir ediyorlar parca vs ellerinde he mevcut olmuyor ve fiyatlari Turkiye'de cok yuksek. Bence aradaki farka degmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

quote:

Orjinalden alıntı: bfmv

arkadaslar simdi bu fz serisi notebooklar diyelim istanbul bilişimden aldım garanti olayı nasıl olucak

Bana kalirsa yurtdisindan al ama refurbished olmasin ona dikkat et, genelde Sony ler kolay kolay sorun cikartmiyor. Teknik servis olarak Sony servisleri hakkinda pek iyi duyumlar almadim,uzun surede tamir ediyorlar parca vs ellerinde he mevcut olmuyor ve fiyatlari Turkiye'de cok yuksek. Bence aradaki farka degmez.

painkiller004 ' ünde dediği gibi aynen katılıyorum...Aradaki farka degmez...

Üyelikleri yaptım...

• İlk mesaj güncellenmiştir.Ayrıca yeni haberler gelmek üzere...Bilginiz olsun...
  • VGN-FZ11Z modeli Gaziantepde nerde satılıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

VGN-FZ11Z modeli Gaziantepde nerde satılıyor?

gaziantepde değil daha türkiye'ye gelmedi fakat 1-2 aya kadar gelir herhalde ama FZ11M ve FZ11S modelleri internette ve sony bayilerinde hatta teknosa da dahi var...Senide üye yapayımmı?
  • Merhaba. Ben de FZ11M almayı düşünüyorum. Fakat yabancı internet sitelerinden birkaç şikayet okudum.
    1. si, çalışırken hp lerdeki gibi ince bir ciyirti sesi çıkardığı söyleniyor
    2.si fan sesi rahatsız ediyormuş. devamlı azalıp artan hızda fan çalışıyormuş.

Bu sorunlar acaba sizin sony'lerde mevcut mu? Bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

Merhaba. Ben de FZ11M almayı düşünüyorum. Fakat yabancı internet sitelerinden birkaç şikayet okudum.

bende 2 sorunda yok ama diğer arkadaşlarda cevap verirlerse sana daha çok yardımcı olurlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

quote:

Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

Merhaba. Ben de FZ11M almayı düşünüyorum. Fakat yabancı internet sitelerinden birkaç şikayet okudum.

bende 2 sorunda yok ama diğer arkadaşlarda cevap verirlerse sana daha çok yardımcı olurlar...

slm bir haftadır fz11m sahıbıyım arkadasın sorularına elimden geldikçe yardımcı olmaya calısıyım
    1.ben ses duymuyorum çok sessiz bir makıne
    2.fan seside yok
    yani çok estetik performanslı sessizz bir makıne herkese tavsiye ederim

• yurt disindan almaya karar verdim yalniz soyle bi durum var yaa arkadasa para gondericem burdan ya da

amazon dan siparis verip oranin adresini vericem

gecen sene amazondan almistim kapinin onune birakip gitmislerdi imza filan hic bi sey atmadim nasil is anlamadim,

daha once boyle bi sey yapan oldu mu acaba burdan siparisi verip americada ki adresi ve kisiyi versem nasil olur,

hem amazonda daha fazla cesit var ve biraz daha uygun
  • Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip edemedim tatilde olmam dolayısıyla ama sony vaio FZ serisi hakkında acdıgım bi kac baslıgı bazı arkadaslarım hatırlar , elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısdım herkese , böyle bir baslıga ihtiyac vardı acıkcası.

Ben sony vaio FZ11M yi yaklasık üc hafta kadar önce aldım su ana kadar ufak tefek vista temelli sorunlar dısında hiç bir sıkıntım olmadı cok sükür , laptopdan cok memnun kaldım , herkese gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim.

Birkac merak edilen soruyu cevaplıyım üç haftalık bir kullanıcı olarak

1-Hardiskden hiç bir sesin olmadıgı bir ortamda evet cok az bir ses geliyor ama arkadaslar inanın onu dahi dikkatinizi vermedikden sonra cok zor duyuyorsunuz.Asla rahatsız edici boyutlarda degil tipik laptop hdd calısma sesi yogun calısdıgı zamanlarda oluyor sanırım daha cok.

2-Fan sesi kulagını dayamadıkdan sonra asla duyulmuyor.

Gökhan nazik davetin için tesekkürler dostum , benide üye yaparsan sevinirim.

• Birde arkadaslar pil süresi bilgilerinizi yazabilirmisiniz , cünkü bu konuda hiç bir yerde tam acıklayıcı bir bilgi yok , faydası olacagını düşünüyorum almayı düşünen arkadaslarımıza

Benim vistanın yüksek performans pil modunda ( tam parlaklık tam güç ) , müzik,msn,wireless acık ve rutin internette sörf kullanımında yaklasık 2 saat civarı ama henüz tam iki saate ulasmadı.
  • Üye yaptıgınız için teşekkür ederim Yanlız ben VGN 11Z serisini alıp noktalamak istiyorum bide monster alcam demek istedigim antepden alcam gelirmi teknosaya bu ürün yaw gold a felan alıp aranıza katılmak istiyorum zaten sony hx95s kullanıcısıyım brawia teknolojisi var birde sensör ortama göre contrast ayarlıo ekranı hakkında sonye güveniorum ama ses sogutma konusunda hiç bir fikrim yok
  • arkadaşlar fz11m ile 11s ikisi de xblack lcd fakat 11s de artı olarak bravia arkadan aydınlatma teknolojisi var aradaki fark ne kadar olur??
  • üyelikleri yaptım...Şimdiye kadar üye olan herkeze teşekkürler.İnşAllah daha fazla üyemiz olur...

_Dilemma_:Birde arkadaslar pil süresi bilgilerinizi yazabilirmisiniz , cünkü bu konuda hiç bir yerde tam acıklayıcı bir bilgi yok , faydası olacagını düşünüyorum almayı düşünen arkadaslarımıza
    Benim vistanın yüksek performans pil modunda ( tam parlaklık tam güç ) , müzik,msn,wireless acık ve rutin internette sörf kullanımında yaklasık 2 saat civarı ama henüz tam iki saate ulasmadı.

CEVAP:Bide benim pilde 2-2.5 saat gidiyor(fifa 07 oynama, internet, winamp kullanımında ortalama)

Monster[CI] : Üye yaptıgınız için teşekkür ederim Yanlız ben VGN 11Z serisini alıp noktalamak istiyorum bide monster alcam demek istedigim antepden alcam gelirmi teknosaya bu ürün yaw gold a felan alıp aranıza katılmak istiyorum zaten sony hx95s kullanıcısıyım brawia teknolojisi var birde sensör ortama göre contrast ayarlıo ekranı hakkında sonye güveniorum ama ses sogutma konusunda hiç bir fikrim yok

CEVAP:Daha Türkiye'de FZ11Z yok 1-2 aya kadar gelir şu anda FZ11S teknosa'da falan var...Ama Teknosa 3.400 diyor fakat SONY bayileri 2900 diyor FZ11S yi alabilirsin.Zaten FZ11Z gelirse BlueRay Disc olduğu için fiyatı 4000 den aşşağı olmaz...

kvnccelik: arkadaşlar fz11m ile 11s ikisi de xblack lcd fakat 11s de artı olarak bravia arkadan aydınlatma teknolojisi var aradaki fark ne kadar olur??

CEVAP:Bravia teknolojili FZ11S in Bravia teknolojisi olmayan FZ11M e göre daha canlı net ekranı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1903bjk -- 13 Temmuz 2007; 11:22:38 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.