Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce bağdat caddesindeki sony centera sordum ama normalden de yüksek fiyat verdiler. galleriadakine sorduğumda ise fz11s için taksitli 2650 peşin 2400 dediler. biraz daha zorliyim olmazsa bende morfareyi ve sizin aldığınız sonyi zorliyim bakalım belki bana da uygun bi fiyata taksit yaparlar. tekrardan gülegüle kullanın, yeni fikirleriniz oldukça yazarsanız sevinirim.

Orjinalden alıntı: cemele

Selam dostum saol bugun aldim kurulumu hazir geliyor bir kac basit is yapiyorsun ben bugun almayi dusunmuyordum daha once icerenkoy carrefour sony center da 3250 demislerdi bugun yine sordum 2750 taksitle pesin 2450 dediler bende 2450 ye takistle verirseni alirim dedim biraz pazarliktan sordum 2450 ye zorla 9 taksit aldim world card ile kampanyasi varmis. En buyuk alma nedenim bu fiyata hem taksit hemde sony eurasia garantisinin olmasi kutusundaki sonyeurasia garanti muhruni bile ben actim. Dostum Istanbul bilisimden uzak dur onlar sony den bagimsiz is yapiyorlarmis bunu bana bizzat sony genel merkezinden soylediler ben bilgi istemistim. morfare diye bri firma oda saglama benziyor istersen bide oraya bak pazarlikla ordan daha uyguna alabilirsin orda fz11/m ler 2075 ytl pesindi. Cihaz konusundaki ilk izlenimlerim design butun markalara gore mukemmel ekran gercekten parayi hakediyor uzerindeki camera cok iyi bende philips in bayag iyi bir modeli vardi ona gore ekrandan dolayi sanirim mukemmel verim aldim. Resim koayabilirim ama bence bu cihazin teshir urununu vatanda ve cogu yerde var git bak gozunle gor zaten o zaman ikna olacaksin
    Bilgine

Orjinalden alıntı: SnypeR

gülegüle kullan
    ne kadara aldın acaba ?? bir de biraz fotosunu koyarsan canlı canlı beni de teşvik edersin.
    bende bu hafta en geç bayramdan hemen sonra yeni laptopuma kavuşmak istiyorum artık

[

• arkadaşım hayırlı olsun bir kaç foto ve vista puanını gösteren resim atarsan sevinirim.

Selam dostum saol bugun aldim kurulumu hazir geliyor bir kac basit is yapiyorsun ben bugun almayi dusunmuyordum daha once icerenkoy carrefour sony center da 3250 demislerdi bugun yine sordum 2750 taksitle pesin 2450 dediler bende 2450 ye takistle verirseni alirim dedim biraz pazarliktan sordum 2450 ye zorla 9 taksit aldim world card ile kampanyasi varmis. En buyuk alma nedenim bu fiyata hem taksit hemde sony eurasia garantisinin olmasi kutusundaki sonyeurasia garanti muhruni bile ben actim. Dostum Istanbul bilisimden uzak dur onlar sony den bagimsiz is yapiyorlarmis bunu bana bizzat sony genel merkezinden soylediler ben bilgi istemistim. morfare diye bri firma oda saglama benziyor istersen bide oraya bak pazarlikla ordan daha uyguna alabilirsin orda fz11/m ler 2075 ytl pesindi. Cihaz konusundaki ilk izlenimlerim design butun markalara gore mukemmel ekran gercekten parayi hakediyor uzerindeki camera cok iyi bende philips in bayag iyi bir modeli vardi ona gore ekrandan dolayi sanirim mukemmel verim aldim. Resim koayabilirim ama bence bu cihazin teshir urununu vatanda ve cogu yerde var git bak gozunle gor zaten o zaman ikna olacaksin
    Bilgine

gülegüle kullan
    ne kadara aldın acaba ?? bir de biraz fotosunu koyarsan canlı canlı beni de teşvik edersin.
    bende bu hafta en geç bayramdan hemen sonra yeni laptopuma kavuşmak istiyorum artık

[

• Icerenkoy deki carrefour daki sony center a bak orda bi teshir urunu vardi bitane de benim aldigim vardi gerekirse getittir kafana yatarsa bak ben fiyat konusundan cok garantisinin saglam olmasi Muhuru acan kisin ben olmam ve pesin fiyata yakin bir rakamada 9 taksit almamdir. Yaklasik 5 saattir kullaniyorum pilini takmadim yatarken takip sarj edecem ve cok guzel birakasim gelmedi cok bisey de yapmadim yaninda targus canta veriyorlar biraz buyuk gibi ama cok kullanisli ve toshiba canatasina gore cok kaliteli web cam basariliydi bide oyun filan yukleyince bakcam ama simdi ayarlar ve programlarla ugrasiyorum bide bizim sirket yazilim ve bilisim uzerine calisan sirket ve bilgisardan anlayan cok arkadas var hepside onay verdi anlayacagin ben cok memnun kaldim biliyorsun uuzn suredir arayistaydim.

önce bağdat caddesindeki sony centera sordum ama normalden de yüksek fiyat verdiler. galleriadakine sorduğumda ise fz11s için taksitli 2650 peşin 2400 dediler. biraz daha zorliyim olmazsa bende morfareyi ve sizin aldığınız sonyi zorliyim bakalım belki bana da uygun bi fiyata taksit yaparlar. tekrardan gülegüle kullanın, yeni fikirleriniz oldukça yazarsanız sevinirim.

• @cemele
    bana cevap vermemişsin
  • En kisa zamanda yaparim ama simdi biraz hevesim gecsin hanim bi yandan ben bi yandan saldirdik walla bende hic de fena olmayan is amacali HP nc8430 var yuzune bakmiyoruz halbuki o cihaz daha pahali bundan insallah 1 kac gun icinde koyarim digital fhoto ile cekilmis resimleri koyacam vista puani dedigin herhalde perfomans ilgileridir degilmi? Sizde bana norton yerine suresi bitecek office 2007 yerine be daha ne yapmam gerektiginde yardimci olun antivirus programi almayi dusunuyorum. Bide hard disk cok dustu toplmada 160 gb olmasina gore 137 gb gozukuyor bunuda benim arkadaslar acikladi forumdada var 23 gb da kuruluma gitmis bayag fazla bana simdi 117gb yer kalmis acaba formatlasammi diyede dusunuyorum HDD de bolmeyi dusunuyorum. bir kac oyun var pes, carbon onlarida firsatim olurda kurdugumda sizlerle paylasirim ama su anda dedigim gibi hem vistayi hem cihazi kesfediyorum
    Orjinalden alıntı: scor

arkadaşım hayırlı olsun bir kaç foto ve vista puanını gösteren resim atarsan sevinirim.

• ben open office kullanıyorum hem bedava
    norton yerinede kaspersky internet securty yada nod32 öneririm

En kisa zamanda yaparim ama simdi biraz hevesim gecsin hanim bi yandan ben bi yandan saldirdik walla bende hic de fena olmayan is amacali HP nc8430 var yuzune bakmiyoruz halbuki o cihaz daha pahali bundan insallah 1 kac gun icinde koyarim digital fhoto ile cekilmis resimleri koyacam vista puani dedigin herhalde perfomans ilgileridir degilmi? Sizde bana norton yerine suresi bitecek office 2007 yerine be daha ne yapmam gerektiginde yardimci olun antivirus programi almayi dusunuyorum. Bide hard disk cok dustu toplmada 160 gb olmasina gore 137 gb gozukuyor bunuda benim arkadaslar acikladi forumdada var 23 gb da kuruluma gitmis bayag fazla bana simdi 117gb yer kalmis acaba formatlasammi diyede dusunuyorum HDD de bolmeyi dusunuyorum. bir kac oyun var pes, carbon onlarida firsatim olurda kurdugumda sizlerle paylasirim ama su anda dedigim gibi hem vistayi hem cihazi kesfediyorum

arkadaşım hayırlı olsun bir kaç foto ve vista puanını gösteren resim atarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scor -- 9 Ekim 2007; 0:19:16 >

• hddyi bence formatlamayın çünkü genellikle driverler artık hddnin bir bölümünde gizli olarak kalıyor ve sanırım ve o bölüme de zarar verebilirsiniz belki.
    160gb denen şey zaten 148,8 gb aslında ama 11gb gizli ne vardır bilemiyorum. pek yasal olmasada office 2007i keyi bulup onu kullanmaya devam edebilirsiniz sanırım antivirus olarak bende win xp var yıllardır sorunsuz şekilde avg'yi kullanırım ücretsiz bir yazılımdır ve vista içinde illa ki bir sürümü vardır diye düşünüyorum. hevesiniz geçince ayrıntılı inceleme, foto istiyoruz.
  • Bugun Nod32 alacam birkac ta ivir zivir seyler mouse, filan gibi ama bunlarda gozle gorulmeyen seyler hafta sonuna kadar resimleri buraya yerlestiririm ama cihazda ki isinma benim Hp ile ayni isi yapmalarina ragmen daha azdi ve sessiz caliyor bu beni cok mutlu etti.
  • Snyper su anda bos alan ben bisey yuklemedim 117 GB bos yer var yani 148.8-117: 31.8 gb lik bir alan windows ve Sony icinmi kullanilmis demek bu cok fazla degilmi 160 lik HDD vardi 120 nin altina indi bide bu cihazin FZ11/M ile arasindaki fark nedir bne goremedim sadece bunun hard dsiki 160 Gb olarak gorunuyor.
    quote:

hddyi bence formatlamayın çünkü genellikle driverler artık hddnin bir bölümünde gizli olarak kalıyor ve sanırım ve o bölüme de zarar verebilirsiniz belki.
    160gb denen şey zaten 148,8 gb aslında ama 11gb gizli ne vardır bilemiyorum. pek yasal olmasada office 2007i keyi bulup onu kullanmaya devam edebilirsiniz sanırım antivirus olarak bende win xp var yıllardır sorunsuz şekilde avg'yi kullanırım ücretsiz bir yazılımdır ve vista içinde illa ki bir sürümü vardır diye düşünüyorum. hevesiniz geçince ayrıntılı inceleme, foto istiyoruz.

• bildiğim kadarıyla hdd 160'a 120 , ekran kartı 11s modelinde 128mb paylaşımsız 11mde 64 sanıyorum bir de en önemli fark olarak gösterilen 11s'teki çift lamba teknolojisi. görüntüler 11m'e göre çok daha canlıymış.
    evet haklısın 31gb bu tür işler için bencede fazla istersen bi sony ile görüş sana tam olarak açıklamasını yapsınlar. zaten şu hdd konusundaki kandırmacaları hiç sevmiyorum

quote:

Snyper su anda bos alan ben bisey yuklemedim 117 GB bos yer var yani 148.8-117: 31.8 gb lik bir alan windows ve Sony icinmi kullanilmis demek bu cok fazla degilmi 160 lik HDD vardi 120 nin altina indi bide bu cihazin FZ11/M ile arasindaki fark nedir bne goremedim sadece bunun hard dsiki 160 Gb olarak gorunuyor.
    quote:

hddyi bence formatlamayın çünkü genellikle driverler artık hddnin bir bölümünde gizli olarak kalıyor ve sanırım ve o bölüme de zarar verebilirsiniz belki.

• Bizim IT ile konustum oda totalda kac gosteriyor ona bakmak lazim dedi benimki 137 GB gosteriyordu 13 GB recovery icin alan kullanilmis 7 gb da herhalde windows ve sony nin kendisi icin gitti. diye dusunuyorum

bildiğim kadarıyla hdd 160'a 120 , ekran kartı 11s modelinde 128mb paylaşımsız 11mde 64 sanıyorum bir de en önemli fark olarak gösterilen 11s'teki çift lamba teknolojisi. görüntüler 11m'e göre çok daha canlıymış.
    evet haklısın 31gb bu tür işler için bencede fazla istersen bi sony ile görüş sana tam olarak açıklamasını yapsınlar. zaten şu hdd konusundaki kandırmacaları hiç sevmiyorum
  • Arkadaşlar size güzel iki video gönderiyorum.kısa ama hoşuma gittiler.

http://www.youtube.com/watch?v=r2framl-x5Q

http://www.youtube.com/watch?v=KgQQSSuDO5U
  • Arkadaşlar birde ricam olacak.sony vaio vgn fz21s modelinin orjinal fotoğraflarını gösteren bir site adresi varmı?hiç gözünüze çarptımı?Paylaşırsanız çok sevinirim.bu arada cemele kardeş vaiondan memnun olamana sevindim.Hayırlı günlerde kullan.
  • http://www.ct.kg/computers/notebook/?man=SONY

Arkadaşlar bu sitede ucuz olduğunu düşündüğüm sonyler var.Bu işten anlayan arkadaşlardan yorumlarını alabilirmiyim.Mesela FE 890 modeli var ki ucuz görünüyor.Sizce alınabilir mi.
    Ben geçen hafta burdan FZ 140 E aldım 1600 dolara.Arkadaş aldığım fiyata benden istiyor.Verip Fe yi alayım mı ne dersiniz.
  • sLM HANMANAS,

FZ santarosa dan sonra FE ye geçmek çok mantıklı olmaz diye düşünüyorum.FE serisini şuan sony üretimden kaldırdı.FZ den devam et derim kesinlikle.

Gökhan Kardeş FZ21S in resmini buradan bakabilirsin.

http://vaio.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=VGN-FZ21S&site=voe_en_GB_cons&category=VN+FZ+Series

Sony nin resmi avrupa sitesidir.
  • MERHABA ARKADAŞLAR NEDİR BU FZ21S BEN ANLAMIYORUM SİZİ
    http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665195698
    BU ÜRÜN İSTANBULDA İLLEDE İNGİLTEREDEN ALMAK MI İSTİYORSUNUZ GARANTİ? KLAVYE? BU SORUNLAR NEDİR NE OLACAK PEKİ VERDİĞİM LİNKİ BİR İNCELEYİN BEKLEYELİMMİ BUNUMU ALALIM BU SİTEDE BAŞKA FZLERDE VARKİ AKLIM GİTTİ BUNLARA
  • Arkdaslar selam

Malum cihazi alali 2 gun oldu dikkatimi bisey cekti benim hard disk 160 gb toplamda 137 gb bir alanim var. Recovery, vista icinde kullanildiktan sonra dun 117 GB lik bir bos alanim vardi. Simdi baktim 113 gb bos yer var diyor hic bisey yuklemedim bu gidisle ben 24 gunde hic bisey yapmadan had diski fulluyecem. Bu konuda bilgisi olan varmi. Guncellemeler yapiliyor bunlarda hard diskin kullanim oranini artirirmi. 4GB lik bir guncelleme mumkunmu?
  • mrb arkadaşlar bende fz11m war.kamerası bazen açılmıyor ve otomatik olarak kablosuz ağın anahtarını hatılamıyor.bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
  • hanmanas kardeş bu gönderdiğin sitedeki bilgisayar fiyatıyla Türkiye'deki fiyatı hemen hemen aynı.Fz Modelini verip Fe modelini alırsan yanlış anlamada Attan inip eşşeğe binmek gibi birşey olurdu.Eğer yurt dışı imkanların varsa daha iyi modelleri daha iyi imkanalara alabilirsin.140 E/B modeli Fz serisisnin en düşük modellerinden.ama yinede iş görür.
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    ÖNCELİKLE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.FE SERİSİNİN GÖRÜNÜMÜ İNSANI ÇOK ETKİLİYOR.FZ Yİ DAHA DOĞRU DÜZGÜN KULLANMADIM.TAVSİYELERİNİZE UYUP SATMIYCAM GALİBA.
    TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
    SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.