Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cemele

Messu kardes
    FZ11/m ile FZ11/s ayni ozelliklere sahipmis gibi gorunmesine ragmen 3 noktada ayriliyor hard disk-120 ye 160, ekran s de daha ustun bide ekran karti FZ11/M 32 mb bu deger FZ11/S de 128m olarak biliyorum. Zaten bu ozellikler olmasa fiyat farkida olmazdi. Diger ozellikler ayni design olarak ikiside ayni. Yalniz sony vaio alirken dikkat etmen onemli nokta garantidir. Sonyeurasia garantisi sony nin global garantisi olp sony center larda mevcuttur istanbul bilisim gibi firmalar ithalatci olup sony garantisi yoktur. Ben cihazi icrenkoy carrefour sony center dan 1450 ytl ye 9 taksit aldim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ra_Messu

kardeş hayırlı olsun ben de laptop almayı düşünüyorum dün cevahir teknosada fz11m gördüm hayatımın akış yönü değişti:) sonra buradan okurken de fz11s aklıma takıldı.sen nerden aldın ve nereyi tavsiye edersin? istanbul avrupa yakasındayım s ve m arasında cihaz üzerinde görüntü farkı var mı? fiyat farkı ne kadar ve değer mi? bütün sayfaları tek tek okudum ama genel bi fikir oluşturamadım kafamda, yardımcı olursanız sevinirim. bu arada dün baktığım 11m'in fiyatı teknosa da 2470 tl idi. herkese hayırlı bayramlar:)

yanlışmı okuyorum 1450 ytl

• 1450 olsa ne güzel olurdu di mi
  • Ahhh pardon arkadaslar keske 1450 olsaydi 2 tane alirdim duzelteyim 1450+1000: 2450 ytl maalesef ama bu donanimda toshiba a200-1ah ve Dell 1520 de yaklasik 1600 usd + kdv tabiii zaman zaman indirimlerden yaralanilirsa bu rakam %25 daha az olabiliyor. Ama takip edip bulmak lazim bu sefer indirim yapilan yerde fz11/s varmi yokmu sorunu cikiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: hobbs

1450 olsa ne güzel olurdu di mi
  • quote:

Ahhh pardon arkadaslar keske 1450 olsaydi 2 tane alirdim duzelteyim 1450+1000: 2450 ytl maalesef ama bu donanimda toshiba a200-1ah ve Dell 1520 de yaklasik 1600 usd + kdv tabiii zaman zaman indirimlerden yaralanilirsa bu rakam %25 daha az olabiliyor. Ama takip edip bulmak lazim bu sefer indirim yapilan yerde fz11/s varmi yokmu sorunu cikiyor.
    quote:

keşke 1450 olsa o zaman sony den başka cihaz satılmaz

• herkeas üçer beşer alır cidden
    quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

Ahhh pardon arkadaslar keske 1450 olsaydi 2 tane alirdim duzelteyim 1450+1000: 2450 ytl maalesef ama bu donanimda toshiba a200-1ah ve Dell 1520 de yaklasik 1600 usd + kdv tabiii zaman zaman indirimlerden yaralanilirsa bu rakam %25 daha az olabiliyor. Ama takip edip bulmak lazim bu sefer indirim yapilan yerde fz11/s varmi yokmu sorunu cikiyor.
    quote:

keşke 1450 olsa o zaman sony den başka cihaz satılmaz

• arkadaşlar bu arada FZ21 serilerinin türkiye piyasasına ne zaman gireceğini bilen var mı içinizde?
  • meraba arkadaslar
    yaklasik 1 ay once yurtdisindan sony vaio fz190N4 modelini aldim... ancak bu makinenyle birlikte hic cd gelmedi..neden boyle oldu ben de anlamadim ama turkiyeye donmeme bi kac gun kala internetten aldigim icin ordan cd yi isteme gibi bi durum falan olmadi maalesef...

acikcasi ilk defa laptop kullaniyorum ve su an hard diskimi bolmek istiyorum.. ancak elimde orjinal vista cd si olmadigi icin format atmak istemiyorum...
    ne yapmami tavsiye edersiniz..bu partition programlarini denedim olmuyo... bir de luzumlu luzumsuz bin tane program bu blgsayrin icinde onlari ne yapmak lazim

ha bi de bu recovery olaylari falan nedir ne degildir bi anlatsaniz..
  • merhaba muhalkan,
    yeni bir notebook satın aldığınız zaman ne orjinal vista dvd si ne de recovery cd/dvd si verilmekte...
    yeni bir vista yüklemeniz için orjinal dvd gerekmeyip (herhangi kopya bir vista dvd si de olur) sadece orjinal vista seri numarası gerekmektedir ki bu da muhtemelen notebook unuzun alt tarafında küçük bir etikette yazmaktadır...
    hard diskinizi partitionlara ayırmanız için ille de format atmanıza gerek olmayıp bunu vistanın özelliklerinden yararlanarak format atmadan da istediğiniz gibi HDD nizin boyutları ile oynayarak yapabilirsiniz (önemli olan husus en küçük partition boyutu işletim sisteminin içerdiği büyüklükten daha küçük olmamalı). bu işi daha önce yapmış olan arkadaşlarımız size daha açıklayıcı bilgiler verecektir....
    bir de notebook unuzun içerisinde kurulu halde, sizin de belirtmiş olduğunuz üzere lüzumlu lüzumsuz, birçok program yüklü olarak gelir, siz bunları istediğiniz şekilde denetim masası üzerinden uninstall edip yerine başka istediğiniz programları yükleyebilirsiniz, bunun tercihi size kalmış birşey...
    bir notebook satın aldığınızda HDD nizin içine ayrı bir partition olarak program kurulum dosyaları gelmektedir ve olası işletim sistemi çökmelerinde formata ihtiyaç duydugunuzda notebookunuzun birkaç tuşuna basarak yeniden kurulum yapmanıza olanak sağlayan kullanışlı bir işlemdir ki buna da recovery deniyor...
    umarım genel anlamda yardımcı olmuşumdur, diğer değerli arkadaşlarımız da başka sorularınız oldugunda size daha detaylı açıklama yapacaklardır, iyi bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 14 Ekim 2007; 1:14:14 >

• Cemele arkadaşım hayırlı olsun, laptop'un gerçekten çok şık duruyor. Ben de fz11m ya da fz11s almayı düşünüyorum, yalnız şunu sormak istiyorum, Sony Shop'ta fz11m modeli vardı ve fanı sürekli çalışıyordu, senin cihazda nasıl, sürekli çalışıyor mu yoksa sadece ısınınca mı devreye giriyor? Sessiz ortamda sürekli fan sesi duymak hoş olmaz sanırım. Bu konularda bilgi verebilirisen çok sevinirim.

Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
  • Muhalkan bende fz11/S turkiye sonyshoptan aldim cg gelmiyor makinalarla sen dvd formatinda recovery nin kopyasini al yaklasik 3 dvd gidiyor. Boylece herhangi bir sorun yada format esnasinda bu dvd leri kullanarak driver lari filan yukleyebilirsin.

Hard diski bolme olayini formata gerek kalmadan yapabilirsin hatta bunu extra bir program kullanmadan vista ozelliginden yaralanarak yapabiliyorsun.
    Denetim masasi --- yonetimsel araclar---bilgisayar yonetimi---disk yonetiminden yapabiliyorsun. C de kullanilabilir alani 2 ye boluyor.

kolay gelsin

quote:

Orjinalden alıntı: muhalkan

meraba arkadaslar
    yaklasik 1 ay once yurtdisindan sony vaio fz190N4 modelini aldim... ancak bu makinenyle birlikte hic cd gelmedi..neden boyle oldu ben de anlamadim ama turkiyeye donmeme bi kac gun kala internetten aldigim icin ordan cd yi isteme gibi bi durum falan olmadi maalesef...

acikcasi ilk defa laptop kullaniyorum ve su an hard diskimi bolmek istiyorum.. ancak elimde orjinal vista cd si olmadigi icin format atmak istemiyorum...
    ne yapmami tavsiye edersiniz..bu partition programlarini denedim olmuyo... bir de luzumlu luzumsuz bin tane program bu blgsayrin icinde onlari ne yapmak lazim

ha bi de bu recovery olaylari falan nedir ne degildir bi anlatsaniz..

• Merhaba
    Benim aldigim yerde m serisi yoktu ama sanirim talep edersen gelir. S ve M serileri ayni gorunmekle beraber benim bildiigm 3 ozellik farklidir. Eger butcen uygunsa ve herhangi ozel bir durum yoksa s serisini almani tafsiye ederim. Fan olayina gelince valla ben fan nedir calismasini hic hissetmiyorum senin mesaji okuyunca kulagimi yakalastirirsam anca duyuyorum. 9 yildir Hp kullaniciisyim ve halen sonyden pahali nc8430 u is amacli kullaniyorum isinma ve seste ona gore daha iyi. Fan sesini hissetmedim su ana kadar normal oturma odasinda ama tabiii hic bir dis ortam sesi olmayan ve makinanin kullanma suresine bagli bu fan in sesi gelir muhakkak onerim fan senin icin ana belirleyici olmasin.

quote:

Orjinalden alıntı: yalıçapkını35

Cemele arkadaşım hayırlı olsun, laptop'un gerçekten çok şık duruyor. Ben de fz11m ya da fz11s almayı düşünüyorum, yalnız şunu sormak istiyorum, Sony Shop'ta fz11m modeli vardı ve fanı sürekli çalışıyordu, senin cihazda nasıl, sürekli çalışıyor mu yoksa sadece ısınınca mı devreye giriyor? Sessiz ortamda sürekli fan sesi duymak hoş olmaz sanırım. Bu konularda bilgi verebilirisen çok sevinirim.

Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...

• cemele harddisk her geçen gün azalıyordu son durum ne
  • MERHABA ARKADAŞLAR

TAVSİYENİZİ DİKKATE ALIP FE SERİSİNİ ALMADIM.FZ YE DEVAM EDİYORUM.BENİ DE BU KULÜBE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM.ALET FZ 140 E.
    BUNDAN ÖNCE HP PAVİLİON DV6245 US VARDI AMA MEMNUN KALMADIM VE SATIP FZ 140 ALDIM.FZ SERİSİNİN EN DÜŞÜĞK MODELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BİLMİYORDUM ALDIM AMA MEMNUNUM.AYRICA FZ 140 SANTA ROSA MI DEĞİL Mİ.CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

TEŞEKKÜRLER...
  • arkadaşlar morfare.com da fz11s 2450ytl,satış yeri göztepe de imiş sitesinde krokisi var zaten sanırım oradan alacağım fz11m ise 2200 tl,bilir misiniz nasıl bir yerdir bu morfare? ya da avrupa yakasında sony center ya da başka bi sony yetkili satıcısı var mıdır bu fiyatlara alabileceğim?
  • hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

MERHABA ARKADAŞLAR

TAVSİYENİZİ DİKKATE ALIP FE SERİSİNİ ALMADIM.FZ YE DEVAM EDİYORUM.BENİ DE BU KULÜBE ÜYE YAPARSANIZ SEVİNİRİM.ALET FZ 140 E.
    BUNDAN ÖNCE HP PAVİLİON DV6245 US VARDI AMA MEMNUN KALMADIM VE SATIP FZ 140 ALDIM.FZ SERİSİNİN EN DÜŞÜĞK MODELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BİLMİYORDUM ALDIM AMA MEMNUNUM.AYRICA FZ 140 SANTA ROSA MI DEĞİL Mİ.CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

TEŞEKKÜRLER...

• merhabalar. bende bi kaç gün önce fz11m alarak aranıza katıldım. bu benim ilk laptopum. almışken iyisi olsun dedim. 12 taksit 2250 ytl ye aldım. aklıma birşey takıldı bu modelde çift lamba teknolojisi yokmu? fz11s in ekranı ile arasında kayda değer bir fark varmı?
  • Cozuldu aslinda sorun degilmis panşik yapmisim. Vista ozelliginden devamli back up aliyor ve hadr diskin %15 ini kullanabiliyormus disk clean yapinca olay cozuldu. Artik artmasini sorun etmiyorumnasil olsa hard disk benim
    quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

cemele harddisk her geçen gün azalıyordu son durum ne
  • bende orayla konusmustum sitelerine uye olursan bu fiyatlarda %2-3 gibi kucuk oynamalar oluyormus. Bana FZ11/s i 2375 e pesin demislerdi. Guvenli bir yere benziyor bagdat caddesine de yakin bir yer bende ordan alacaktim tesadufen sony center a girmeseydim. Gidince bak adamlarlada konus belli olur senin cihazda sonyeurasia garantisi olduktan sonra gerisi sorun degil.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ra_Messu

arkadaşlar morfare.com da fz11s 2450ytl,satış yeri göztepe de imiş sitesinde krokisi var zaten sanırım oradan alacağım fz11m ise 2200 tl,bilir misiniz nasıl bir yerdir bu morfare? ya da avrupa yakasında sony center ya da başka bi sony yetkili satıcısı var mıdır bu fiyatlara alabileceğim?
  • olcay bende de s var bildigim kadari ile cift labma ozelligi, hard disk in 120 olmasi ve ekran kartinda sanirim bir detay m ve s arasindaki farklar. fiyat guzel piyasa fiyati bende 2450 - 9 taksit aldim
    quote:

Orjinalden alıntı: genc_olcay

merhabalar. bende bi kaç gün önce fz11m alarak aranıza katıldım. bu benim ilk laptopum. almışken iyisi olsun dedim. 12 taksit 2250 ytl ye aldım. aklıma birşey takıldı bu modelde çift lamba teknolojisi yokmu? fz11s in ekranı ile arasında kayda değer bir fark varmı?
  • hayirli ugurlu olsun deneyimlerini paylasirsan seviniriz
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

MERHABA ARKADAŞLAR

TEŞEKKÜRLER...

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.