Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonyeurasia garantisinin olup olmadığını adamlara soracağım yani, dışardan belli değil mi bu garanti ya da sony kendi sitesinde belirtmiyor mu hiç bir şekilde? gerçi bi abimin tavsiyesi üzerine baktım o siteye güvenilir olduğunu ondan duydum, hoş kendi laptopu 7 yıllık bi model ve daha servis yüzü görmedi diyor:)

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

bende orayla konusmustum sitelerine uye olursan bu fiyatlarda %2-3 gibi kucuk oynamalar oluyormus. Bana FZ11/s i 2375 e pesin demislerdi. Guvenli bir yere benziyor bagdat caddesine de yakin bir yer bende ordan alacaktim tesadufen sony center a girmeseydim. Gidince bak adamlarlada konus belli olur senin cihazda sonyeurasia garantisi olduktan sonra gerisi sorun degil.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ra_Messu

arkadaşlar morfare.com da fz11s 2450ytl,satış yeri göztepe de imiş sitesinde krokisi var zaten sanırım oradan alacağım fz11m ise 2200 tl,bilir misiniz nasıl bir yerdir bu morfare? ya da avrupa yakasında sony center ya da başka bi sony yetkili satıcısı var mıdır bu fiyatlara alabileceğim?

• cemele teşekkürler. söylediğinden anladığım benim fz11m de çift lamba teknolojisi yok. peki senin fz11s ile fz11m ekranını karşılaştırma fırmatın oldumu? görüntü kalites,netlik vs. bunlar arasında çok fark varmıdır?
  • bilen diğer arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim
  • Belli olur hem bilgisayarin kutusunun tam acilis yerinde mühür gibi yapistirilmis sekilde ayrica aldigin garanti belgesinde de yazar. Yani olmassa zaten anlarsin o kendini gosterir:) Ben sadece istanbul bilisim gibi sony den bagimsiz ithalat edip kendi garantileri ile ürün satan firmalar da oldugu icin sonyeurasia konusundada yazma geregi duydum. Ben bu konuda sony ile yazistim sonyeurasia garantisi altinda olmayan urunler sony teknik servislerinden destek alamamaktadir diye.
    quote:

sonyeurasia garantisinin olup olmadığını adamlara soracağım yani, dışardan belli değil mi bu garanti ya da sony kendi sitesinde belirtmiyor mu hiç bir şekilde? gerçi bi abimin tavsiyesi üzerine baktım o siteye güvenilir olduğunu ondan duydum, hoş kendi laptopu 7 yıllık bi model ve daha servis yüzü görmedi diyor:)

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

bende orayla konusmustum sitelerine uye olursan bu fiyatlarda %2-3 gibi kucuk oynamalar oluyormus. Bana FZ11/s i 2375 e pesin demislerdi. Guvenli bir yere benziyor bagdat caddesine de yakin bir yer bende ordan alacaktim tesadufen sony center a girmeseydim. Gidince bak adamlarlada konus belli olur senin cihazda sonyeurasia garantisi olduktan sonra gerisi sorun degil.
    quote:

arkadaşlar morfare.com da fz11s 2450ytl,satış yeri göztepe de imiş sitesinde krokisi var zaten sanırım oradan alacağım fz11m ise 2200 tl,bilir misiniz nasıl bir yerdir bu morfare? ya da avrupa yakasında sony center ya da başka bi sony yetkili satıcısı var mıdır bu fiyatlara alabileceğim?

• olcay karsilastirma sansim olmadi sadece m serisinide teshirde gordum hersey olarak ayni gorunuyor sekil olarak. Yalnizca hard disk cift lamba ve ekran kartinda fark var diye biliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: genc_olcay

cemele teşekkürler. söylediğinden anladığım benim fz11m de çift lamba teknolojisi yok. peki senin fz11s ile fz11m ekranını karşılaştırma fırmatın oldumu? görüntü kalites,netlik vs. bunlar arasında çok fark varmıdır?
  • Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için ama hala anlayabilmiş değilim. sony gibi büyük bi firma nasıl ürününe garanti vermez ki? istanbul bilişim veya başka bi yer olsun, aldığım ürün sony değil mi? başkası üretmiyor sonuçta onu da sony üretiyor ve gray de olmadığına göre neden teknik destek alamıyor çözemedim?
  • Arkadaşlar merhaba.
    Ben fz11m serisi makineme xp kurdum.Herşey normal gitti.Service pack 2'yide kurdum ses ve diğer tüm donanımları tanıttım.Tek sorunum ethernet.Eğer yapan,eden,gören,uğraşan biri varsa yardımcı olabilir mi ? nasıl tanıtacağız bu etherneti?Eğer ethernette olursa xpde dehşet çalışıyo makine.O zaman hepinize tavsiyem xp kurmanız yönünde olacaktır arkadaşlar.
    Herşeyden öte rami çok rahatlatıyo vistadaki o görselliğe hiç gerek yok zaten makineyi yoranda o görsellikti.
    Neyse arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.
    Kolay gelsin.
  • SLM. FZ11S LE FZ11M ARASINDA ÇOK GÖRÜNTÜ FARKI OLUYOMU?
  • Fazla fark yok ama fz11s lerde çift lamba teknolojisi var.Bana kalırsa o da pek fazla fark yapmıyor zaten sonylerin genelinde ekran görüntüsü çok harika.Saf, duru bir ekran var.O yüzden ben pek fark göremiyorum.

Bende soruma cevap bekliyorum arkadaşlar :D
    İyi çalışmalar.
  • merhabalar
    refurbished cihazlar hakkinda olumsuz tecrubesi olan bir kullanici var mi acaba ?
    sony america'dan 1200-1300 dolara refurbished fz serisi edinmek mumkun

yine ayni sitede 1500 dolara da şu konfigurasyon var (refurbished degil)
    goruslerinizi almak isterim
    tesekkurler

vaio fz290 serisi
    t7500 islemci
    ddr 667 1gb x 2 ram
    160 gb hybrid hdd
    SuperMulti DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive
    LCD 15.4" WXGA XBRITE-HiColor
    NVIDIA GeForce 8400M GT
    Microsoft Windows Vista Home Premium
    WLAN 802.11 a/b/g/n w/Integrated Bluetooth

(100 dolar farkla extended batarya )
  • arkadaşlar,
    sony FZ21E ve FZ21M serileri istanbul bilişimin stoklarına girmiş...
    fiyatlar biraz yüksek ve nedense ekran kartı yine 8400M GT olarak belirtilmiş...

EDIT : FZ21S de 8600GS ekran kartı ile 3800YTL gibi uçuk bir fiyatla siteye eklenmiş (blu ray disc li)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crower74 -- 16 Ekim 2007; 12:18:30 >
  • sağol skol ben hala vista kullanıyorum bilgim olsa yazıcam ama.
  • birde arkadaşlar benim fz11m de bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere girdiğimde işlemci 1.8 ghz görünüyor ama aygıt yöneticisine girip ordan işlemciye baktığımızda iki tane 2.0 ghz işlemci grünüyor. bunun nedenini bilen varmı acaba?skol sende bi bakarmısın?
  • Baktım olcay ama bende öyle görünmüyor.Sendeki sorunu anlamadım.
    Soruma cevap alamadım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: genc_olcay

SLM. FZ11S LE FZ11M ARASINDA ÇOK GÖRÜNTÜ FARKI OLUYOMU?

dostum bende 11s var şu anda bundan önce 11m de kullandım,sonra çeşitli problemlerden dolayı değiştirme durumu oldu,hoş benzer problemleri şimdi de yaşıyorum.ikisini de tecribe eden birisi olarak şunu söyleyebilirim ki ekran kalitesi olarak benim anlayabildiğim bir fark yok, diğer arkadaşlardan anlayan varmı bilmiyorum.ayrıca ekran kartının paylaşımsız hafızası 11s in daha fazla ve 11s de bluetooth var ve hd si 120 değil 160gb.

bu arada ekranın çerçevesi ile ekranın birleştiği yerlerde yer yer kavisli boşluklar var ve feci şekilde saç toz vs doluyor,yani çerçeve ekranın üzerine tam oturmuyor.aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı
    ve de ölü piksel değil ama ekranın iki yerinde leke var ve ekrana bakış açısına göre farkedilebiliyor.

• Arkadaşlar ben VGN-FZ11M aldım içinden hiç CD yada DVD çıkmadı olması lazımmıydı. Herşey bir yana VISTA için beklerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalıçapkını35

Cemele arkadaşım hayırlı olsun, laptop'un gerçekten çok şık duruyor. Ben de fz11m ya da fz11s almayı düşünüyorum, yalnız şunu sormak istiyorum, Sony Shop'ta fz11m modeli vardı ve fanı sürekli çalışıyordu, senin cihazda nasıl, sürekli çalışıyor mu yoksa sadece ısınınca mı devreye giriyor? Sessiz ortamda sürekli fan sesi duymak hoş olmaz sanırım. Bu konularda bilgi verebilirisen çok sevinirim.

Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...

bu mesajı fz11m den yazıyorum bugün aldım.
    yaklaşık 6 saattir açık bazen fan çalışıp susuyor.
    fan çalışınca sessiz ortamda duyuluyor tabi ama televizyon sesi olunca bile fazla duyulmuyor.
    şu ana kadar memnunum aletten.
    yalnız pil fazla gitmiyor gibi geldi bana
    2 saate yaklaşırken bitti. daha fazla bekliyordum.
    ses olarak sadece fan ve harddiske yazarken çıkan ses var gerisini duymak için kulağınızı dayamanız gerekir.

• içinden dvd falan çıkmıyor evet.
    recovery dvdlerini kendimiz yapıyoruz (3 tane)
    bende her birinin yazımı yarım saat sürdü fazla değil mi bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _halil_

quote:

Orjinalden alıntı: yalıçapkını35

Cemele arkadaşım hayırlı olsun, laptop'un gerçekten çok şık duruyor. Ben de fz11m ya da fz11s almayı düşünüyorum, yalnız şunu sormak istiyorum, Sony Shop'ta fz11m modeli vardı ve fanı sürekli çalışıyordu, senin cihazda nasıl, sürekli çalışıyor mu yoksa sadece ısınınca mı devreye giriyor? Sessiz ortamda sürekli fan sesi duymak hoş olmaz sanırım. Bu konularda bilgi verebilirisen çok sevinirim.

Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...

bu mesajı fz11m den yazıyorum bugün aldım.
    yaklaşık 6 saattir açık bazen fan çalışıp susuyor.
    fan çalışınca sessiz ortamda duyuluyor tabi ama televizyon sesi olunca bile fazla duyulmuyor.
    şu ana kadar memnunum aletten.
    yalnız pil fazla gitmiyor gibi geldi bana
    2 saate yaklaşırken bitti. daha fazla bekliyordum.
    ses olarak sadece fan ve harddiske yazarken çıkan ses var gerisini duymak için kulağınızı dayamanız gerekir.

hayırlı olsun arkadaşım...

• Ben yurtdisindan yaziyorum.Sizce cift lamba teknolojisini mi tercih etmeli yoksa Blu-ray Disc mi?

Yani kisacasi FZ 11S mi yoksa FZ 21M mi tercih etmeli?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.