Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fz11m için recovery dvd'si nasıl hazırlayacagız?
    bir de fan sesi oyunlarda nasıl?
  • hayirli olsun pili sorun etme bende 11s var oda 2 saat gidiyor ama guc tasarrufu yapmadan, tasarruf modunda calistirsan 3- 3.5 saat gider herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: _halil_

içinden dvd falan çıkmıyor evet.
    recovery dvdlerini kendimiz yapıyoruz (3 tane)
    bende her birinin yazımı yarım saat sürdü fazla değil mi bu
  • FZ11S ve FZ11M vista puanlari

Arkadaslar
    Bugun vatan bilgisayardaydim oylesnine bakmaya gittim. Bu arada FZ11M in vista puanlarina baktim FZ11S e gore bazi degerleri dusuk. Taban puan s de 4.00 ilen m de 3.7 olarak ve ozellikle ekran karti ile gerekli olcumlerde dusuk gorunuyordu. Tabii bu derglerin neye gore hesaplandigi da tartisilir.

Bilginize
  • Sample

Ben ekrandaki lekeyi su ana kadar farketmedim gidince dikkatlice bakacam. Bu kapagin kapanmamasi olayida clips olmadigi icin ses gelmiyor kapatiyorsun duruyor. Tam %100 kapaniyor diyemeyiz zira onu oaraya baglayacak bir sey yok. Bence gerekte yok.
    Orjinalden alıntı: eg_sample
  • halil bende de o kadar surdu sebebide image olarak yazmasi cunki ben daha oncede hp de xp kurulum dvd si yazdim onda daha fazla surmustu.
    quote:

• baslat menude vaio recovery tool u vardi simdi cihaz yanimda degil oraya bak. Vaio recovery tool seni yonlendirecektir. 3 dvd di gerekiyor. FAN sesi ve isinma oynadiign oyuna bagli olarak mutlaka olacaktir. Ben call of duty2 yi cok kotu olmayan HP nc8430 da oynuyorum cihazdan nerdeyse duman cikacak fan da kicini yirtiyor susmuyor fz11 de denemedim ama daha iyi netice alacagimdan eminim
    quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

fz11m için recovery dvd'si nasıl hazırlayacagız?
    bir de fan sesi oyunlarda nasıl?

• cemele yanlış anlamışsın,veya ben yeterince anlatamadım.kastettiğim şey kapak kapandığında kasa ile arasında kalan boşluk değil, kapaktaki lcd paneli çevreleyen çerçeve ile lcd panel arasındaki boşluk.çerçevenin lcd ile birleştiği yerde (sol alt köşede) kavis var ve bu boşluk sebebiyle lcd ve çerçeve arasına bisürü yabancı madde doluyo saç toz gibi...bundan önce değiştirdiğim 11e modelinde de sol alt değil sağ ve sol yan taraflarda boşluk vardı,aradan baktığımda ekran lambasının ışığını görebiliyordum.
    bu arada benim ekranımdaki iki leke de aynı renk; grimsi ve sadece açık renklerde görünüyor,özellikle beyaz üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg_sample -- 17 Ekim 2007; 17:52:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemele

hayirli olsun pili sorun etme bende 11s var oda 2 saat gidiyor ama guc tasarrufu yapmadan, tasarruf modunda calistirsan 3- 3.5 saat gider herhalde
    quote:

bende o kadar gitmiyor gibi geliyor hiç sonuna kadar beklemedim ama fşi çıkarınca hemen azalmya başlıyor pil yüzdesi
    ekranı karartıp kullanıyorum, güç tasarrufuna çeviriyorum arada karışık kullanıyorum yani
    şu ana kadar en kötü yanı bu benim için 3 saat en az beklerdim güç tasarrufunda.

@eg_sample
    benimkinde leke yok gibi ama sol alttaki bombe var söylemesen görmezdim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _halil_ -- 17 Ekim 2007; 17:08:55 >

• arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyorum. genelde internet ve oyunla uğraşırım FZ-21E ile toshiba A200-1AH arasında kaldım yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatbay

Ben yurtdisindan yaziyorum.Sizce cift lamba teknolojisini mi tercih etmeli yoksa Blu-ray Disc mi?

Yani kisacasi FZ 11S mi yoksa FZ 21M mi tercih etmeli?

sony ekran kalitesi olarak güzel olduğu için blu-ray disc li olanı almanı öneririm
  • merhaba arkadaşlar

çok büyük bir sorunum var.2 hafta önce kırgızistan'dan fz 140 e aldım.üzerinde vista home ile geldi.benbe orjinal türkçe business vardı ve kurdum.daha önce recovery yapmıştım.ama yeni yüklediğim sistemde vaio ile gelen sony nin kendi programlarını tekrar bulamıyorum.sitesinde genelde driverlar var ama bu programlar yok.eğer biliyorsanız bana sitenin adresini verirmisiniz.
    bunların güzel programlar olduğunu söylüyorlar.

aciiiiiiilllll yardım arkadaşlar.

şimdiden teşekkürler....
  • sample senin bahsettigin yere valla dikkat etmedim aksam soyle farkli acilardan su leke olayina baktim goremedim belkide ben secemedim. Acikcasi en ince ayrtintisina kadar alirken bakmadim kutuyla aldim getirdim ofiste 4-5 kisi ile beraber actik. Olsada artik farketmez bunu versem ne alacam ayrica su ana kadar coK memnun kaldim. Ama su dedigin kavis olayina iyice bakacam eve gidince. Sonra sony e bildiririz resim filan ceker. Bu tur sorunlari resim cekerek buraya koysak daha iyi olur herhalde kimde nasil ne var diye.
    quote:

Orjinalden alıntı: eg_sample

cemele yanlış anlamışsın,veya ben yeterince anlatamadım.kastettiğim şey kapak kapandığında kasa ile arasında kalan boşluk değil, kapaktaki lcd paneli çevreleyen çerçeve ile lcd panel arasındaki boşluk.çerçevenin lcd ile birleştiği yerde (sol alt köşede) kavis var ve bu boşluk sebebiyle lcd ve çerçeve arasına bisürü yabancı madde doluyo saç toz gibi...bundan önce değiştirdiğim 11e modelinde de sol alt değil sağ ve sol yan taraflarda boşluk vardı,aradan baktığımda ekran lambasının ışığını görebiliyordum.
    bu arada benim ekranımdaki iki leke de aynı renk; grimsi ve sadece açık renklerde görünüyor,özellikle beyaz üzerinde.

• halil
    aynidir normal mode ile senin pil 2 saat gider tabii yaptigin ise bagli. Ben biraz muzik dinledim, internette dolastim birseyler olusturdum ve sonuna kadar %10 u gosterene kadar kullandim. Ilk basta pil gostergesinin cabuk dusmesine bakma %30-40 larda pil orani cok yavasliyor. Yani pilde sen sureye bak vaio optimezed mode da denemedim ama 3 saat gider. Cunki normlade 2 saat gidiyor 3-4 sefer denedim.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

hayirli olsun pili sorun etme bende 11s var oda 2 saat gidiyor ama guc tasarrufu yapmadan, tasarruf modunda calistirsan 3- 3.5 saat gider herhalde
    quote:

bende o kadar gitmiyor gibi geliyor hiç sonuna kadar beklemedim ama fşi çıkarınca hemen azalmya başlıyor pil yüzdesi
    ekranı karartıp kullanıyorum, güç tasarrufuna çeviriyorum arada karışık kullanıyorum yani
    şu ana kadar en kötü yanı bu benim için 3 saat en az beklerdim güç tasarrufunda.

@eg_sample
    benimkinde leke yok gibi ama sol alttaki bombe var söylemesen görmezdim heralde

• Sony kullaniyorum diye soylemiyorum bende bilgisayar almadan once dell1520 ve toshiba a200 1ah alacaktim inceledikten sonra vazgectim ve ayni paraya daha az donanimli FZ11/S aldim iyikide almisim. Ekran mukemmel tasarim mukemmel diger markadarda oldugu gib ses-isinma vb sorunlar minumum duzeyde. Toshibanin en buyk sorunu 40dk ile 1 saat arasinda giden pil suresi ve sanirim toshiba bazi sarj adaptolerini geri cagiriyor. Yinede karar senin tabii bu elekronik isinde sansda cok onemli dell ve toshiba alip sorunsuz kullanan cok insanda var.
    quote:

Orjinalden alıntı: 05apo222

arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyorum. genelde internet ve oyunla uğraşırım FZ-21E ile toshiba A200-1AH arasında kaldım yardımcı olurmusunuz.
  • hangi programlar ki? bende format atamayi dusunuyordum cunki bir suru sony vaio kurulumu var ivir zivir olduguna inandiigim prorgamlar kurulmus. Programlari nerde bulursun bir fikrim yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

merhaba arkadaşlar

çok büyük bir sorunum var.2 hafta önce kırgızistan'dan fz 140 e aldım.üzerinde vista home ile geldi.benbe orjinal türkçe business vardı ve kurdum.daha önce recovery yapmıştım.ama yeni yüklediğim sistemde vaio ile gelen sony nin kendi programlarını tekrar bulamıyorum.sitesinde genelde driverlar var ama bu programlar yok.eğer biliyorsanız bana sitenin adresini verirmisiniz.

şimdiden teşekkürler....

• hangi programlar ki? bende format atamayi dusunuyordum cunki bir suru sony vaio kurulumu var ivir zivir olduguna inandiigim prorgamlar kurulmus. Programlari nerde bulursun bir fikrim yok.
    quote:

merhaba arkadaşlar

şimdiden teşekkürler....

• toshiba alma
    quote:

Orjinalden alıntı: 05apo222

arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyorum. genelde internet ve oyunla uğraşırım FZ-21E ile toshiba A200-1AH arasında kaldım yardımcı olurmusunuz.
  • Merhaba 5 gün önce bende SONY FZ-11M Aldım. VİSTA çok iyi fakat kullandığım bir çok programda sorun yarattığı için bende XP'ye geçmeyi istiyordum. fakat cesaret edememiştim yazını okuyunca şimdi yaparım artık. Bu arada Ethernet sorunun için Kablosuz bağlanmak bir çözüm olabilirmi. ben kablosuz bağlantı için LİNKSYS'in VRT54GC ürününü aldım.
    quote:

Orjinalden alıntı: skol

Arkadaşlar merhaba.
    Ben fz11m serisi makineme xp kurdum.Herşey normal gitti.Service pack 2'yide kurdum ses ve diğer tüm donanımları tanıttım.Tek sorunum ethernet.Eğer yapan,eden,gören,uğraşan biri varsa yardımcı olabilir mi ? nasıl tanıtacağız bu etherneti?Eğer ethernette olursa xpde dehşet çalışıyo makine.O zaman hepinize tavsiyem xp kurmanız yönünde olacaktır arkadaşlar.
    Herşeyden öte rami çok rahatlatıyo vistadaki o görselliğe hiç gerek yok zaten makineyi yoranda o görsellikti.
    Neyse arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.
    Kolay gelsin.

• CEMELE KARDEŞ FORMAT ATMA BANA KALIRSA.ÇÜNKÜ SONY İLE BERABER GELEN PROGRAMLARI BİR DAHA KULLANAMIYORSUN.BİR SÜRÜ UTİLİTY DOSYASI İNDİRDİM AMA OLMUYOR. AMA BANA BU PROGRAMLAR LAZIM DEĞİL DİYORSAN FORMATLAYABİLİRSİN.MESELA ŞU ANDA BENDE AV MODE TUŞU ÇALIŞMIYOR.
    AMA İLGİNÇ OLAN ŞU Kİ SEN BİR SÜRÜ PARA VERİP YENİ LİSANSLI BİR VİSTA ALSAN DAHİ VAİO SANA VERDİĞİ PROGRAMLARI BAŞKA ÜRÜNDE ÇALIŞTIRMIYOR.

SAYGILAR...
  • Yeni sistemi kurmadan önce yedekleme yaptınmı.
    quote:

CEMELE KARDEŞ FORMAT ATMA BANA KALIRSA.ÇÜNKÜ SONY İLE BERABER GELEN PROGRAMLARI BİR DAHA KULLANAMIYORSUN.BİR SÜRÜ UTİLİTY DOSYASI İNDİRDİM AMA OLMUYOR. AMA BANA BU PROGRAMLAR LAZIM DEĞİL DİYORSAN FORMATLAYABİLİRSİN.MESELA ŞU ANDA BENDE AV MODE TUŞU ÇALIŞMIYOR.
    AMA İLGİNÇ OLAN ŞU Kİ SEN BİR SÜRÜ PARA VERİP YENİ LİSANSLI BİR VİSTA ALSAN DAHİ VAİO SANA VERDİĞİ PROGRAMLARI BAŞKA ÜRÜNDE ÇALIŞTIRMIYOR.

SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.