Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quick launch iconlarının olduğu yere dikkate ederseniz lcd ile çerçeve arasındaki boşluğu görebilirsiniz.aslında net bir şekilde anlaşılıyor ama canlı olarak çok daha sinir bozucu.

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<<
  • Arkadaslar gonlunuzu ferah tutun benim oyun kulturum cok yok ama bugun Tom Raider i yukledim inanin cok nefis herhangi bir takilma kasilma yok takir takir oynuyor goruntu muhtesem 800*600 cozunurlukte oynadim istenirse butun ayarlar tekrar ayarlanabiliyor mesala 1200*800 secenegide var ama ben dokunmadim ayarlara. Isinma sorunu bekledigim kadar olmadi 2 saatten fazla oynadim cok hafif isinma vardi oyun icinde bir noktayi asamadigim icin sıkıldım biraktim. Benim HP lap topda call of duty2 yi oynuyordum cok isiniyordu tabii call of duty2 daha agir bir oyun sanirim onu denemedim henuz onuda deneyince soylerim. Ekran karti 8400gt bu ekran kartinda su anki oyunlari rahat oynamamiz lazim cunki bu ekran kartinin bir ustu 8600gt. Oyun farkli bisey bundan sonra her oyunu rahat oynariz diye bisey yok neticede devamli gelisen bir sektor o zaman 6 ay yada 1 yilda bir bilgisayar yada donanim degistirmemiz gerekir.
    quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

Orjinalden alıntı: yigitakbudak

arkadaşlar 2 hafta önce fz11s aldım...bilgisayardan memnunum fakat hiç bir oyunda görüntü alamıyorum..grafikler ya birbirine griyor ya da sabit bir görüntü oluyo drivelarım güncel...mesela cod2 de oyun acılıo fakat ekranda sadece gri bi görüntü var oyun sesleri geliyo bi anlam veremedim...o kadar para biriktrip aldım bu cihazı dişten tırnaktan bilirsiniz ne olur yardımcı olun bana...

bendede fz11s var ama hiç oyun oynamaya vaktim olmadığından yüklemedim şayet aramızda oyun oynayıp yükleyen varsa ekran görüntüsü koyabilirlermi? yada hangi ayarlarda oynuyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.

• Scor Tom raider bir olcu ise kurdum hic bir sorun olmadi isinma da cok az di yanii oyun oynayamayiz diye bisey yok

sabırsızlıkla bekliyoruz...

Orjinalden alıntı: cemele

Yigit selam bende oyun kuracam ama oyun kulturum cok olmadigi icin su ana kadar kurmadim ama bir kac gun icinde kuracam. Call of Duty2 ve Tom Raider var su anda kurunca haber veririm hatta Tom Raider bugun aksam olabilir.

• quote:

Scor Tom raider bir olcu ise kurdum hic bir sorun olmadi isinma da cok az di yanii oyun oynayamayiz diye bisey yok
    quote:

sabırsızlıkla bekliyoruz...

quote:

Yigit selam bende oyun kuracam ama oyun kulturum cok olmadigi icin su ana kadar kurmadim ama bir kac gun icinde kuracam. Call of Duty2 ve Tom Raider var su anda kurunca haber veririm hatta Tom Raider bugun aksam olabilir.

eğer mümkünse cod2 kurupta deneyip haber verirsen çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakbudak -- 19 Ekim 2007; 22:37:42 >

• haklisin bende de orda cok kucuk de olsa bir aciklik var hatta sag tarafta batarya ve saat icon larin ordada cok hafif bir bosluk var sanki ekran cercevesi ekrana yapismamis gibi ama sunuda itiraf edeyim senin resim olmasaydi ben farketmiyecektim resim zoom u fazla oldugu icin kavis cok varmis gibi belli oluyor asagidaki resimde bendeki durumu goreceksiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: eg_sample

quick launch iconlarının olduğu yere dikkate ederseniz lcd ile çerçeve arasındaki boşluğu görebilirsiniz.aslında net bir şekilde anlaşılıyor ama canlı olarak çok daha sinir bozucu.

[simage][/simage]

• Cod2 bende yok dedigim gibi oyun kulturum cok az bu oyunuda senden ogrendim ben ucuz olsun diye 20 ytl ye tom raider aldim. Simdi takip eden sayfalarda bu oyundan bir kac resim ve ayarlari koyacam. Resimleri Benim gariban P990i nin 2 mg pixel kamerasi ile aksam biraz yetersiz isikta cektim gercek goruntu bundan cok daha farkli

• resimleri hem upload yapmak icin kalitesini indirdim hemde digital fotograf makinasinin pili bitmis P990i cekimleri

• Gariban dedigime bakmayin sony ericsson P990i de nefis bir telefon simdi cok ucuzladi tavsiye ederim 600 ytl bizim laptop un diger ozelligide memory stic pro duo yuvasi olmasi bu yuva olmasaydi resimleri koymazdim telefon ile cek sonra blutooth ile aktar filan uzun is

• pro duo yuvasi oldugu icin direk olarak karti buraya sokup resimleri aldim

• Ben P990i yede 2 gb kart taktim wireless modem yok eski cnet var modem alinca wlan ozelligi ilede baglanacam tabii FZ11/S ilede bagli p990
    Butun bu ozellikleri yazarken sony nin hissedari filan sanmayin beni lutfen yalniz harbiden guzel cihazlar

• ben cod2, scarface ve transformers denedim, 3ünde de aynı sorun var. scarfaceten bi ss koyuyorum...

• buda bizim ekran kartinin ayarlari , otamatik kurdu bende hic dokunmadim dedigim gibi goruntu cok canli ve duzgundu bu resimlerin yetersiz isik ve 2mg pixel bir cep telefonu ile cekildigini unutmayin
  • resmi eklemeyi unutmusum
    quote:

buda bizim ekran kartinin ayarlari , otamatik kurdu bende hic dokunmadim dedigim gibi goruntu cok canli ve duzgundu bu resimlerin yetersiz isik ve 2mg pixel bir cep telefonu ile cekildigini unutmayin

• bu ayar ekranına nerden giriliyo acaba ilk kez karşılaştım
  • oyunda settings var giriste ordan baktim bilgisayarda nerden cikiyor bilmiyorum. Bu arada hocam dedigim gibi benim oyun kulturu yok sen oyun oynayamiyorum dedin gittim 20 ytl ye bu oyunu aldim transformers pahaliydi 90 ytl filan olan bizim 20 ytl ye oldu saka bi yana gelmiyorsa ya ayarlarda bir sakatlik var yada bizim cihaz bu senin oyunlari oynatamiyor ki bu dusuk bir ihtimal ekran karti daha zayif cihazlar call of duty fifa2007 filan oynuyor bu cihaz oynatmassa atarim çöpe
    quote:

bu ayar ekranına nerden giriliyo acaba ilk kez karşılaştım
  • hmm yani bu vista dan bi ayar değil, oyunun kendi ayarları mı?
  • arkadaslar bir de siz bilgisayari evde kullanirken nasil kullaniyorsunuz? ben bilgisayarin bataryasini tamamen doldurup cikartiyorum. yani evde kullandigim zaman sürekli prizde takili oluyor bilgisayar. sizce bu bir sorun yaratir mi?
  • bdurmus bilader toshiba sayfasina gir ve bu cihazi kullananlarin cektigi ah lari duy para senin arastir be oyle yaptim ve daha az donanimli olmasina ragmen sorunsuz cihaz olarak bu fz11 ler daha iyi donanim olarak toshiba ve dell den biraz dusuk ama bu acigini gerek tasarim gerekse ekran olarak fazlasiyla kapatiyor ve arttiriyor. Tabii toshiba alan memnun olan cokda insan var bu isler birazda sans isi kolay gelsin ben 1 ay buralari ve bir cok yabanci notebook reviews sayfalarini okudum aldim sony i suruyorumkeyfini bahsedilen ne webcam sorunu nede vista sorunu var sakir sukur calisiyor isinma yok ses diger cihazlara gore minumum duzeyde karar senin
    quote:

Orjinalden alıntı: bdurmus

toshiba a200 1ah mı yoksa sony fz11s mi daha iyidir?? ben ikisi arasında kaldım, çok düşünceliyim bu konuda hala bi karar veremedim.. çok oyun oynamam, genelde internete girerim, msn, müzik, film indirip izlerim vs. önceleri kesinlikle toshiba alırım diyodum ama bi gün sony shopta fz11s yi görünce çok kafam karıştı.. toshibada ekran kartı ve işlemci daha iyi ama ben dediğim gibi pek oyun oynamam yani bunun benim için bi sorun olacağını sanmıyorum... tasarım olarak baktığımızda sony daha zarif duruyo.. tabi almışkende uzun yıllar kullanmak istiorm, bunları göz önüne aldığımızda siz bana hangi laptopu önerirsiniz??? şimdiden çok teşekkürler..

• vatich nasil yani prizde oldugu zaman pil cihazda takili degilmi cikartiyormusun. Ben ilk basta pil i 8 saat hic calistirmadan sarj ettim sonrada deneme maksadi ile 2-3 kez doldurdum be bosalttim nasil bosalttin diye soru sorabilirsin pirizden cekerek pilde calistirdim hem pil suresini test ettim hemde pil icin iyi olur ara sira tam bosalmasi ve tekrar sarj edilmesi. Cihaz zaten prizde takiliysa sitem enerjisimi prizden gelen enerjiden aliyor pil bos isede onuda sarj ediyor yani prizdeyken sistemin pil ile alakasi yok eger pil bos degilse yada tam dolu degilse. Bence piller konusunda baska soylenen seyler hurafedir.

quote:

Orjinalden alıntı: Vatich

arkadaslar bir de siz bilgisayari evde kullanirken nasil kullaniyorsunuz? ben bilgisayarin bataryasini tamamen doldurup cikartiyorum. yani evde kullandigim zaman sürekli prizde takili oluyor bilgisayar. sizce bu bir sorun yaratir mi?

• Sony vaio fz11 kullanan ve almayi dusunen arkadaslar
    su ana kadar major problem olarak format atarsak sony vaio nun yukledigi programlari yukleme yapamiyoruz ve SAMPLE arkadasin belirtmis oldugu cok fazla olmasada ekran cercevesibdeki kavis. Kullandikca baska sorunlar filan gorurseniz onlarida resimle gosterelim ve butun problemleri sony vaio ya bildirelim neticede para veriyoruz herhangi bisey degismese bile adamlar en azindan bilincli kullanici oldugumuzu bilsinler ve hizla yenilenen bu sektorde daha dikkatli olsunlar ben acikcasi 2 sorunu bildirmeyi dusunuyorum. Bu konuda yardim ve onerilernizi bekliyorum bunu en azindan bilincli tuketici adina yapalim. Bu arada lap top lar ile kullanabilecegimiz sogutma fanlari v.b bilesenler varsa bildirelim daha aktif olmaya davet ediyorum sizler.

Sorunsuz ve formatsiz kullanimlar

Sony ericsson P990i The king of mobiles
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.