Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yigitakbudak

ben cod2, scarface ve transformers denedim, 3ünde de aynı sorun var. scarfaceten bi ss koyuyorum...

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<<

yiğit kardeş bazı oyunlar vistadamı oynuyorsun?
    bazı oyunlar vistada oynanmıyor ne yazıkki saydığın oyunların vista packlerini bulmanı öneririm o zaman sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum
  • çok saol cemele içimi rahatlattın walla çünkü bende vaio istiyorum ama işte herkes farklı bişey söylediği için kafam karıştı.. ewt donanım olarak toshibadan biraz düşük ama dediğim gibi o farkların beni pek etkileyeceğini sanmıyorum, bide tabi ekranı we tasarımı çok iyi.. salı günü fz11s alcam işallah bi sorun olmaz we uzun yıllar sorunsuz bi şekilde kullanırım... ama bi sorum daha war 11s we 11m dışındaki diğer fz modelleri sony shoplara ne zaman gelir? onlarımı beklemeliyim acaba çünkü 11s we 11m artık üretilmiyo diye gördüm???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 20 Ekim 2007; 0:02:36 >
  • Arkadaşlar ben FZ 11 M laptopumu gecen gün sattım , askere gidecek olmamdan ötürü.6 - 7 ay sonra FZ 21 S almayı düşünüyorum.Bununla ilgili sizlere bi kac sorum olacak , cevaplarsanız sevinirim.

1 - Fz 21 s türkiyeye gelecekmi , sony ile bu konuda görüşen oldumu hiç , egerki gelmesse bu cihazı istanbul bilişimden almak dogru olurmu , sony eurosa garantisi olmadan yani.

2 - Üstündeki ekran kartı (8600 gs) , eski serideki 8400 ekran kartından bariz bir farkla daha mı iyi.Pes 2008 gibi yeni cıkacak bir oyunu rahatlıkla oynatırmı. ( cok fazla sistem gereksinimleri istemeyen bir oyun )

3 - Son sorumda 6- 7 ay içerisinde ülkemizde satısı baslarmı fiyatlar , biraz normala dönermi.

Cevaplayan herkese tesekkür ederim şimdiden.
  • @cemele

fotoğraflar ve emeklerin için çok teşekkür ediyorum.
    daha nice paylaşımlar
  • bendeki açıklık da bu. sizinki kadar değil galiba. bazı yerlerden de ekranın arkasındaki ışık gözüküyor özellikle yanlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _halil_ -- 20 Ekim 2007; 0:17:15 >
  • cemele,

ben evde kullanirken sarji tam dolduruyorum sonra cikartip prizden kullaniyorum.. sarj tam dolduktan sonra sürekli elektrik akimina maruz kalmasin diye yapiyorum.. yoksa sarjin ömrü azalir diye duymustum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

ben cod2, scarface ve transformers denedim, 3ünde de aynı sorun var. scarfaceten bi ss koyuyorum...

bazı oyunlar vistada oynanmıyor ne yazıkki saydığın oyunların vista packlerini bulmanı öneririm o zaman sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum

evet vistadan oynamaya çalışıoz. nerde bulabilirim peki bu packleri?

• ben çıkartmadan kullanıyorum.
    kullanma kılavuzunda da özellikle pili çıkartmadan kullanın yazıyor.
    bir de bu pillerin garantisi 6 ay gibi birşey mi var ???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vatich

cemele,

ben evde kullanirken sarji tam dolduruyorum sonra cikartip prizden kullaniyorum.. sarj tam dolduktan sonra sürekli elektrik akimina maruz kalmasin diye yapiyorum.. yoksa sarjin ömrü azalir diye duymustum..

pil şarj olduktan sonra elektrik almıyor ki çıkarmasanda olur
  • 1-makine muhtamelen gelecektir ülkemize.istanbul bilişimin teknik servisi hakkında detaylı araştırma yapmak lazım ama eurasia garantili olarak almak daha iyi olur sanırım
    2-abartılı miktarda bir fark yoktur(%15civarı) 8600gs daha performanslı bir karttır kesinlikle
    3-fiyatlar dolardaki değişime bağlı olarak şekillenecektir ama abartılı bir artış olmayacak gibi gorunuyor tam tersine uzun vade de düşüş olacagını düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar ben FZ 11 M laptopumu gecen gün sattım , askere gidecek olmamdan ötürü.6 - 7 ay sonra FZ 21 S almayı düşünüyorum.Bununla ilgili sizlere bi kac sorum olacak , cevaplarsanız sevinirim.

1 - Fz 21 s türkiyeye gelecekmi , sony ile bu konuda görüşen oldumu hiç , egerki gelmesse bu cihazı istanbul bilişimden almak dogru olurmu , sony eurosa garantisi olmadan yani.

2 - Üstündeki ekran kartı (8600 gs) , eski serideki 8400 ekran kartından bariz bir farkla daha mı iyi.Pes 2008 gibi yeni cıkacak bir oyunu rahatlıkla oynatırmı. ( cok fazla sistem gereksinimleri istemeyen bir oyun )

3 - Son sorumda 6- 7 ay içerisinde ülkemizde satısı baslarmı fiyatlar , biraz normala dönermi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

evet vistadan oynamaya çalışıoz. nerde bulabilirim peki bu packleri?

bunu dene bakalım
    vistada cod2 calistirmak icin masaustunde F1'e bas Microsoft'tan Bilgiler basliginin altinda
    Programlarınızın bu sürümde çalışmasını sağlama sekmesine girin cikacak olan pencerede Program Uyumluluk Sihirbazı'nı tıklatarak açın yazan sekmeye tikla cikan pencerede ileri dedikten sonra programi listemden secmek istiyorum seceneğine tıklayın bundan sonra bilgisayarınızdaki programlar aranıp listelenecektir cod2mp i secin ve ileri seceneğini kullanin sonrasinda daha once kullanmis oldgunuz isletim sistemini secin. cikacak olan pencerede hicbirsey isaretlemeden ileriyi tıklayın ve programı yonetici olarak calistir diyerek ileri de çık

• evet ben de biliyorum sarj dolduktan sonra elektrik almadigini ancak sizlerin nasil kullandigini ögrenmek istedim.. ki zaten bu sarjlarin ömrü eninde sonunda bitecek.. belki 1 yildan sonra iyice tutmamaya baslar...
  • saol yardımın için bi de bunu deneyelim. tam donanımsal bi sorun mu var diye düşünmeye başlarken şimdi civilization 4 denedik gayet sorunsuz çalıştı. herhalde problem vistayla alakalı.
  • Notebook soğutucular:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/NC1000B/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

http://www.sanalmarketim.com/urun/da4fd881950f0d99a7baf767a856341e/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4841

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2355

ilk linkteki favorim
    quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Sony vaio fz11 kullanan ve almayi dusunen arkadaslar
    su ana kadar major problem olarak format atarsak sony vaio nun yukledigi programlari yukleme yapamiyoruz ve SAMPLE arkadasin belirtmis oldugu cok fazla olmasada ekran cercevesibdeki kavis. Kullandikca baska sorunlar filan gorurseniz onlarida resimle gosterelim ve butun problemleri sony vaio ya bildirelim neticede para veriyoruz herhangi bisey degismese bile adamlar en azindan bilincli kullanici oldugumuzu bilsinler ve hizla yenilenen bu sektorde daha dikkatli olsunlar ben acikcasi 2 sorunu bildirmeyi dusunuyorum. Bu konuda yardim ve onerilernizi bekliyorum bunu en azindan bilincli tuketici adina yapalim. Bu arada lap top lar ile kullanabilecegimiz sogutma fanlari v.b bilesenler varsa bildirelim daha aktif olmaya davet ediyorum sizler.

Sorunsuz ve formatsiz kullanimlar

Sony ericsson P990i The king of mobiles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 20 Ekim 2007; 0:33:38 >

• ARKADAŞLAR BU PİL MESELESİ İLE İLGİLİ HERKES BİRŞEY SÖYLÜYOR.BEN DAHA ÖNCEKİLERDE DE, VAİODA DA SÜREKLİ PRİZE TAKILI ÇALIŞIYORUM VE PİLİ DE ÇIKARMIYORUM.BUNDAN ÖNCEKİLERDE PİLLERİME BİŞEY OLMADI.İNŞALLAH YİNE OLMAZ.PİLİ ÇIKARDIĞIM HALDE AŞIRI ELEKTRİK YÜKLENMESİNDE, Kİ KIRGIZİSTAN'DA BU SIK OLUYOR, MAZALLAH ANAKARTI YAKABİLİRİZ.PİLİN GİTMESİ DAHA İYİ BENCE.

BU ARADA CEMELE KARDEŞ BENCE ALETİ FORMATLAMA.BEN ORJİNAL ÜZERİNDE GELEN İNGİLİZCE VİSTAYA GERİ DÖNDÜM.BÜTÜN TUŞLAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI.VERİM DE ARTTI.
    SAYGILAR...
  • pil takılı haldeyken makineyi kullanmak kesinlikle daha güvenilir bir yöntem
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

ARKADAŞLAR BU PİL MESELESİ İLE İLGİLİ HERKES BİRŞEY SÖYLÜYOR.BEN DAHA ÖNCEKİLERDE DE, VAİODA DA SÜREKLİ PRİZE TAKILI ÇALIŞIYORUM VE PİLİ DE ÇIKARMIYORUM.BUNDAN ÖNCEKİLERDE PİLLERİME BİŞEY OLMADI.İNŞALLAH YİNE OLMAZ.PİLİ ÇIKARDIĞIM HALDE AŞIRI ELEKTRİK YÜKLENMESİNDE, Kİ KIRGIZİSTAN'DA BU SIK OLUYOR, MAZALLAH ANAKARTI YAKABİLİRİZ.PİLİN GİTMESİ DAHA İYİ BENCE.

BU ARADA CEMELE KARDEŞ BENCE ALETİ FORMATLAMA.BEN ORJİNAL ÜZERİNDE GELEN İNGİLİZCE VİSTAYA GERİ DÖNDÜM.BÜTÜN TUŞLAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI.VERİM DE ARTTI.
    SAYGILAR...

• FZ21 gelecek deniyor ama ne zaman bilmiyorum cihazin uretilmemesi sorun degil zira simdi alacagin yeni bir modelde gelecek yil uretilmeyecek FZ11 lerin avantaji fiyatlari FZ 21 lerde ayni tasarim donanim olarak farkli ekran kartlari da bence bu modele gore performans olarak daha dusuk sanirim onlarda 8400gs var bizdeki 8400gt daha yuksek performansli ve fiyat benim butcem 2600 ytl idi ona gore aldim paran varsa baska modellerde alabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: bdurmus

çok saol cemele içimi rahatlattın walla çünkü bende vaio istiyorum ama işte herkes farklı bişey söylediği için kafam karıştı.. ewt donanım olarak toshibadan biraz düşük ama dediğim gibi o farkların beni pek etkileyeceğini sanmıyorum, bide tabi ekranı we tasarımı çok iyi.. salı günü fz11s alcam işallah bi sorun olmaz we uzun yıllar sorunsuz bi şekilde kullanırım... ama bi sorum daha war 11s we 11m dışındaki diğer fz modelleri sony shoplara ne zaman gelir? onlarımı beklemeliyim acaba çünkü 11s we 11m artık üretilmiyo diye gördüm???

• 8400gt ve 8600gs arasinda bariz bir fark olmayacaktir. Zira gt ler gs lere gore daha performanslidir.Istanbul bilisim hakkinda sony club in giris sayfasinda topic acmistim sony den gelen resmi yazda istabul bilisimden alinan urunlerin sony teknik servislerinden yararlanamadigi ve sony euroasia garantisinin sony nin resmi garantisi oldugunu belirttiler. Su anda bile sony shoplarda sony bilgisayar urunleri az gelmesi zama alir ne zaman gelir fikrim yok ama istanbul bilisimda sanirim 3500 ytl civarinda.
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar ben FZ 11 M laptopumu gecen gün sattım , askere gidecek olmamdan ötürü.6 - 7 ay sonra FZ 21 S almayı düşünüyorum.Bununla ilgili sizlere bi kac sorum olacak , cevaplarsanız sevinirim.

• halil dostum bizimkide seninki kadar aradaki fark biz resimleri zoom layarak yani yakinlastirarak cektik ondan sample soylemeseydi ben fark etmeyecketim bile
    quote:

Orjinalden alıntı: _halil_

bendeki açıklık da bu. sizinki kadar değil galiba. bazı yerlerden de ekranın arkasındaki ışık gözüküyor özellikle yanlardan.

• dostum gercekten bu pil konusunda bir cok hurafe dolasiyor kesinlike inanma ben yaklasik 10 yildir lap top kullanicisiyim ve boyle bisey gormedim yaklasik 200 kisilik bir sirkette herkesin lap top kullandigi ve lap top sirkülasyonunun cok oldugu bir yer IT departmanindaki insanlar uzman ama pil cikarma yok soyele yok boyle bisey yapmiyorlar bende bu hurafeleri soyleyince sasiriyorlar. Pili 3-4 haftada bir desarj ve sarj et bu yarali olur ama zamanla pil performansini kaybeder bu gercek. Cep telefonlarindaki pil mantigi ile bunlar farkli cep telefonun ana beslemesi pildir lap topda ise adoptordur. Adaptor adi ustunde gelen enerjiyi sisteme uydurmaktir gorevi bir sorun gelirse buna gelsin. Cikartma pili
    quote:

Orjinalden alıntı: Vatich

cemele,

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.