Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yigit scor yazinca hatirladim bu oyunlardan bazilari vistada sorunlu baska markalarin sayfalarinda okumustum onlarda tartisiyorlardi xp de oynuyor vistadan kaynakli vistanin servis pack leri cikinca sorun cozulur insallah xp yede donemeyiz driver sorunu var
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitakbudak

quote:

Orjinalden alıntı: scor

quote:

Orjinalden alıntı: yigitakbudak

ben cod2, scarface ve transformers denedim, 3ünde de aynı sorun var. scarfaceten bi ss koyuyorum...

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<<

yiğit kardeş bazı oyunlar vistadamı oynuyorsun?
    bazı oyunlar vistada oynanmıyor ne yazıkki saydığın oyunların vista packlerini bulmanı öneririm o zaman sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum

evet vistadan oynamaya çalışıoz. nerde bulabilirim peki bu packleri?

• hobbs saol onerini birincil dereceden dikkate alcam benimde gozum onu tuttu lazim boyle bisey gerci benim makinada cok isinma olmaz ama bu isinmadan daha once sirket cihazinda sorun yasadim bu cihaza parayi ben verdim canim acimasin bu arada bu lap top un aksessuarlari mouse:120ytl, modem 150 ytl, sogutucu 90 ytl orjinal sony sirt cantasi 160 ytl olarak gorunuyor ve 500 ytl civarinda para gider hocam bu islerinde sonu yok alacan bi desktop unutacan
    quote:

Orjinalden alıntı: hobbs

Notebook soğutucular:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/NC1000B/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

http://www.sanalmarketim.com/urun/da4fd881950f0d99a7baf767a856341e/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4841

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2355

ilk linkteki favorim
    quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Sony vaio fz11 kullanan ve almayi dusunen arkadaslar
    su ana kadar major problem olarak format atarsak sony vaio nun yukledigi programlari yukleme yapamiyoruz ve SAMPLE arkadasin belirtmis oldugu cok fazla olmasada ekran cercevesibdeki kavis. Kullandikca baska sorunlar filan gorurseniz onlarida resimle gosterelim ve butun problemleri sony vaio ya bildirelim neticede para veriyoruz herhangi bisey degismese bile adamlar en azindan bilincli kullanici oldugumuzu bilsinler ve hizla yenilenen bu sektorde daha dikkatli olsunlar ben acikcasi 2 sorunu bildirmeyi dusunuyorum. Bu konuda yardim ve onerilernizi bekliyorum bunu en azindan bilincli tuketici adina yapalim. Bu arada lap top lar ile kullanabilecegimiz sogutma fanlari v.b bilesenler varsa bildirelim daha aktif olmaya davet ediyorum sizler.

Sorunsuz ve formatsiz kullanimlar

Sony ericsson P990i The king of mobiles

• hobbs bende gt leri daha performansli biliyorum. Bence cok fark etmez gibi
    quote:

1-makine muhtamelen gelecektir ülkemize.istanbul bilişimin teknik servisi hakkında detaylı araştırma yapmak lazım ama eurasia garantili olarak almak daha iyi olur sanırım
    2-abartılı miktarda bir fark yoktur(%15civarı) 8600gs daha performanslı bir karttır kesinlikle
    3-fiyatlar dolardaki değişime bağlı olarak şekillenecektir ama abartılı bir artış olmayacak gibi gorunuyor tam tersine uzun vade de düşüş olacagını düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar ben FZ 11 M laptopumu gecen gün sattım , askere gidecek olmamdan ötürü.6 - 7 ay sonra FZ 21 S almayı düşünüyorum.Bununla ilgili sizlere bi kac sorum olacak , cevaplarsanız sevinirim.

1 - Fz 21 s türkiyeye gelecekmi , sony ile bu konuda görüşen oldumu hiç , egerki gelmesse bu cihazı istanbul bilişimden almak dogru olurmu , sony eurosa garantisi olmadan yani.

2 - Üstündeki ekran kartı (8600 gs) , eski serideki 8400 ekran kartından bariz bir farkla daha mı iyi.Pes 2008 gibi yeni cıkacak bir oyunu rahatlıkla oynatırmı. ( cok fazla sistem gereksinimleri istemeyen bir oyun )

3 - Son sorumda 6- 7 ay içerisinde ülkemizde satısı baslarmı fiyatlar , biraz normala dönermi.

Cevaplayan herkese tesekkür ederim şimdiden.

• http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html bu linkteki ekran kartlarının test sonuçlarına baktığımız zaman aynı seri içinde(8400 serisi,8600serisi) gt versiyonunun diğer versiyonlara(g,gs) göre daha performanslı oduğu görülüyor.yine burdaki testlere göre 8600 serisi ekran kartlarının 8400 serisine göre daha iyi performans verdiği görülmektedir ama 8400gt lerin yeri başka
    quote:

hobbs bende gt leri daha performansli biliyorum. Bence cok fark etmez gibi
    quote:

1-makine muhtamelen gelecektir ülkemize.istanbul bilişimin teknik servisi hakkında detaylı araştırma yapmak lazım ama eurasia garantili olarak almak daha iyi olur sanırım
    2-abartılı miktarda bir fark yoktur(%15civarı) 8600gs daha performanslı bir karttır kesinlikle
    3-fiyatlar dolardaki değişime bağlı olarak şekillenecektir ama abartılı bir artış olmayacak gibi gorunuyor tam tersine uzun vade de düşüş olacagını düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dilemma_

Arkadaşlar ben FZ 11 M laptopumu gecen gün sattım , askere gidecek olmamdan ötürü.6 - 7 ay sonra FZ 21 S almayı düşünüyorum.Bununla ilgili sizlere bi kac sorum olacak , cevaplarsanız sevinirim.

1 - Fz 21 s türkiyeye gelecekmi , sony ile bu konuda görüşen oldumu hiç , egerki gelmesse bu cihazı istanbul bilişimden almak dogru olurmu , sony eurosa garantisi olmadan yani.

2 - Üstündeki ekran kartı (8600 gs) , eski serideki 8400 ekran kartından bariz bir farkla daha mı iyi.Pes 2008 gibi yeni cıkacak bir oyunu rahatlıkla oynatırmı. ( cok fazla sistem gereksinimleri istemeyen bir oyun )

3 - Son sorumda 6- 7 ay içerisinde ülkemizde satısı baslarmı fiyatlar , biraz normala dönermi.

Cevaplayan herkese tesekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 20 Ekim 2007; 11:27:50 >

• ilk linkteki zalman cidden diğer seçeneklere göre bir adım önde duruyor.ultra kaliteli bir mause tercih edildi anlaşılan fiyatına bakarsak ben de sırt çantası almayı düşünüyorum ama kafamda modelini netleştiremedim bir türlü.cidden dediğiniz gibi ıvırıydı zıvırıydı derken liste gittikçe kabarıyor...
    quote:

hobbs saol onerini birincil dereceden dikkate alcam benimde gozum onu tuttu lazim boyle bisey gerci benim makinada cok isinma olmaz ama bu isinmadan daha once sirket cihazinda sorun yasadim bu cihaza parayi ben verdim canim acimasin bu arada bu lap top un aksessuarlari mouse:120ytl, modem 150 ytl, sogutucu 90 ytl orjinal sony sirt cantasi 160 ytl olarak gorunuyor ve 500 ytl civarinda para gider hocam bu islerinde sonu yok alacan bi desktop unutacan
    quote:

Notebook soğutucular:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/NC1000B/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

http://www.sanalmarketim.com/urun/da4fd881950f0d99a7baf767a856341e/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A78&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4841

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2355

ilk linkteki favorim
    quote:

Sony vaio fz11 kullanan ve almayi dusunen arkadaslar
    su ana kadar major problem olarak format atarsak sony vaio nun yukledigi programlari yukleme yapamiyoruz ve SAMPLE arkadasin belirtmis oldugu cok fazla olmasada ekran cercevesibdeki kavis. Kullandikca baska sorunlar filan gorurseniz onlarida resimle gosterelim ve butun problemleri sony vaio ya bildirelim neticede para veriyoruz herhangi bisey degismese bile adamlar en azindan bilincli kullanici oldugumuzu bilsinler ve hizla yenilenen bu sektorde daha dikkatli olsunlar ben acikcasi 2 sorunu bildirmeyi dusunuyorum. Bu konuda yardim ve onerilernizi bekliyorum bunu en azindan bilincli tuketici adina yapalim. Bu arada lap top lar ile kullanabilecegimiz sogutma fanlari v.b bilesenler varsa bildirelim daha aktif olmaya davet ediyorum sizler.

Sorunsuz ve formatsiz kullanimlar

Sony ericsson P990i The king of mobiles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobbs -- 20 Ekim 2007; 11:28:21 >

• beyler aranızda vaio recovery utilityden recovery yapan var mı ben yapmak istiyorum ama korkuyorum.
    bunu yaptıktan sonra bilgisayar ilk açıldığı gibi olacak heralde. vaio programları ve vistaya bişey olmasın yeter bana
    daha 5 gün oldu bişey yapmadan vista kafayı yedi açılışta vaio clup bilmemne microsoft scipt host hatası diyor.
    sonra media player çalışmıyor hiç açılmıyor.
    ayrıca nortonunda ...
    ben recovery dvdlerini yaptım ama sanırım recovery partitiondan da yapabilir bu işi.
    sonuç olarak recovery yapınca bilgisayarı ilk açtığım hale döner değil mi

ayrıcaaa
    yan taraftaki kenar çubuğu da bozuldu acayip bir durumda birşey göstermiyor.
    bilgisayarda çooook yavaşladı
    ne oldu buna ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _halil_ -- 20 Ekim 2007; 15:07:15 >

• Arkadaşlar geçen hafta teknosaya gittim toshiba a200 1ah mı yoksa sony vaio fz11s mi tavsiye edersiniz diye sordum, adam bana sonyi önerdi; tasarımı iyi, çok sağlam we uzun yıllar hiç bişey olmaz dedi.. Ama bugün başka bi teknosaya gittim aynı soruyu sorduğumda adam bana toshiba al çünkü performansı çok iyi dedi, işlemcisi, ekrankartı vs. bende biliyorm performans olarak daha iyi olduğunu ama çok oyun oynayan biri değilim yani ekran kartı fark etmez benim için, tek düşüncem işlemci ne kadar etkiler?? Sonuçta bikere alcağımız bi makine, aldığıma değsin, beni uzun yıllar idare etsin ve sorun çıkarmasın istiyorum.. Bana yardımcı olun lütfen çünkü ikisi arasında kaldım ve napcağımı bilmiyorm. Salı günü ikisinden birini alcam tabi sizin yardımlarınızla, cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar... şimdiden çok teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yaklaşık 7 yıldır kullandığım Dell Inspiron 2500 modeline veda ediyorum ve bugün Bimeks'in yaptığı indirimden Sony VGN-SZ4XTN/C modelini 12 ay taksitle aldım.
    Zaten ufak bir şey istiyordum. MSİ PR200 ile arasında kaldıktan sonra Sony de karar kıldım. Biliyorum Santa Rosa falan değil ama beni yıllarca problemsiz götürür diye umuyorum.
    Başlıca office uygulamaları ve video editleme dışında bilgisayarı çok aşırı zorlayan biri değilimdir.
    Hafif olması (1,69 veya 1.8 kg) en önemli kriterlerimdendi.Fiyat olarak internette veya Sony Eurasialarda yakın bir fiyat bulamadım bile minimum 850 milyon fiyat farkı vardı. Ben de taksitli olmasının avantajı ile Bimeksten aldım. Kimi yerlerde 5.5-6 milyarı bulan fiyatlar bile vardı.
    Umarım iyi yapmışımdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _halil_

beyler aranızda vaio recovery utilityden recovery yapan var mı ben yapmak istiyorum ama korkuyorum.
    bunu yaptıktan sonra bilgisayar ilk açıldığı gibi olacak heralde. vaio programları ve vistaya bişey olmasın yeter bana
    daha 5 gün oldu bişey yapmadan vista kafayı yedi açılışta vaio clup bilmemne microsoft scipt host hatası diyor.
    sonra media player çalışmıyor hiç açılmıyor.
    ayrıca nortonunda ...
    ben recovery dvdlerini yaptım ama sanırım recovery partitiondan da yapabilir bu işi.
    sonuç olarak recovery yapınca bilgisayarı ilk açtığım hale döner değil mi

ayrıcaaa
    yan taraftaki kenar çubuğu da bozuldu acayip bir durumda birşey göstermiyor.
    bilgisayarda çooook yavaşladı
    ne oldu buna ya

bana cevap verecek yok mu ya recovery yapmak için bir cevap bekliyorum.

• arkadaslar su recovery dvd leri olusturmak icin recovery toolsa giriyorum cd olusturma bölümüne bastigimda bir hat veriyor ve launcher dan bahsediyor.. yani dolayisiyla ben recovery dvd yi olusturamadim.. böyle bir sorun yasayan var mi ya da sorunun cözümünü bilen.. ne yapmam gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bdurmus

Arkadaşlar geçen hafta teknosaya gittim toshiba a200 1ah mı yoksa sony vaio fz11s mi tavsiye edersiniz diye sordum, adam bana sonyi önerdi; tasarımı iyi, çok sağlam we uzun yıllar hiç bişey olmaz dedi.. Ama bugün başka bi teknosaya gittim aynı soruyu sorduğumda adam bana toshiba al çünkü performansı çok iyi dedi, işlemcisi, ekrankartı vs. bende biliyorm performans olarak daha iyi olduğunu ama çok oyun oynayan biri değilim yani ekran kartı fark etmez benim için, tek düşüncem işlemci ne kadar etkiler?? Sonuçta bikere alcağımız bi makine, aldığıma değsin, beni uzun yıllar idare etsin ve sorun çıkarmasın istiyorum.. Bana yardımcı olun lütfen çünkü ikisi arasında kaldım ve napcağımı bilmiyorm. Salı günü ikisinden birini alcam tabi sizin yardımlarınızla, cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar... şimdiden çok teşekkürler

ARKADAŞLAR CEVAP VERMİCEKMİSİNİZ BANA??

• beyler vaio fz si olupta recovery utility ile recovery yapmış olan var mı.
    bilgisayar tamamen ilk açıldığı hale mi geliyor.
    vista ve vaio programlarına birşey olmuyor değil mi ?
  • Arkadaşlar fz 21 s in fotoğrafları varmı elinizde.paylaşırsanız sevinirim.
  • benim su anda fotograf gönderme imkanim yok ama bildigim kadariyla bütün fz modelleri görünüm olarak ayni.. belki diger modelleri görmüssündür o yüzden dedim..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar geçen hafta teknosaya gittim toshiba a200 1ah mı yoksa sony vaio fz11s mi tavsiye edersiniz diye sordum, adam bana sonyi önerdi; tasarımı iyi, çok sağlam we uzun yıllar hiç bişey olmaz dedi.. Ama bugün başka bi teknosaya gittim aynı soruyu sorduğumda adam bana toshiba al çünkü performansı çok iyi dedi, işlemcisi, ekrankartı vs. bende biliyorm performans olarak daha iyi olduğunu ama çok oyun oynayan biri değilim yani ekran kartı fark etmez benim için, tek düşüncem işlemci ne kadar etkiler?? Sonuçta bikere alcağımız bi makine, aldığıma değsin, beni uzun yıllar idare etsin ve sorun çıkarmasın istiyorum.. Bana yardımcı olun lütfen çünkü ikisi arasında kaldım ve napcağımı bilmiyorm. Salı günü ikisinden birini alcam tabi sizin yardımlarınızla, cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar... şimdiden çok teşekkürler

ARKADAŞLAR CEVAP VERMİCEKMİSİNİZ BANA??

fz11s almanı öneririm

• bugün sony shopa gittim, inceledim tekrar fz11s yi we bazı arkadaşların dediği we hatta resimleriyle bize gösterdikleri gibi ekranın sol alt tarafında bi açıklık gördüm bu bütün fz serilerinde olcak bi sorunmu yoksa şansamı bakıyo bu işler???
  • quote:

bugün sony shopa gittim, inceledim tekrar fz11s yi we bazı arkadaşların dediği we hatta resimleriyle bize gösterdikleri gibi ekranın sol alt tarafında bi açıklık gördüm bu bütün fz serilerinde olcak bi sorunmu yoksa şansamı bakıyo bu işler???

walla dostum her tarafından bi acaiplik çıkıyor bu aletin.benim ikinci fz serisi bilgisayarım artık sağına soluna kıçına başına bakmicam baktıkça sinirim bozuluyor.senin soruna gelince; ewet benim gördüğüm bütün fz lerde vardı bu problem ama az ama fazla bazılarında çok boşluk var bazılarında az bazılarında sağdan soldan ışığı görüosun bazılarında göremiyorsun.benim bir önceki fz11e bilgisayarımın sol ön ayağı havadaydı şimdi 11s te öle bişi yok ama ekranda leke var.resmini de koydum...ayrıca benim klavyedeki tuşlar da düzgün değil klavye de bombe yapmış bir durumda. enter tuşunun olduğu sol taraf yukarda klavyenin ortası daha çökük.

• quote:

Orjinalden alıntı: eg_sample

quote:

bugün sony shopa gittim, inceledim tekrar fz11s yi we bazı arkadaşların dediği we hatta resimleriyle bize gösterdikleri gibi ekranın sol alt tarafında bi açıklık gördüm bu bütün fz serilerinde olcak bi sorunmu yoksa şansamı bakıyo bu işler???

walla dostum her tarafından bi acaiplik çıkıyor bu aletin.benim ikinci fz serisi bilgisayarım artık sağına soluna kıçına başına bakmicam baktıkça sinirim bozuluyor.senin soruna gelince; ewet benim gördüğüm bütün fz lerde vardı bu problem ama az ama fazla bazılarında çok boşluk var bazılarında az bazılarında sağdan soldan ışığı görüosun bazılarında göremiyorsun.benim bir önceki fz11e bilgisayarımın sol ön ayağı havadaydı şimdi 11s te öle bişi yok ama ekranda leke var.resmini de koydum...ayrıca benim klavyedeki tuşlar da düzgün değil klavye de bombe yapmış bir durumda. enter tuşunun olduğu sol taraf yukarda klavyenin ortası daha çökük.

peki tuşların basmama gibi bi problemi varmı? bide senin dediğin gibi klavye çökük ve ekranda leke olunca garantisi kapsamına giriyomu??

• quote:

Orjinalden alıntı: eg_sample

quote:

sana teşhir ürünü göndermiş olmasınlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: _halil_

beyler vaio fz si olupta recovery utility ile recovery yapmış olan var mı.
    bilgisayar tamamen ilk açıldığı hale mi geliyor.
    vista ve vaio programlarına birşey olmuyor değil mi ?

bir de mesela bilgisayarı 1 ay kullandık, sonra recovery dvd hazırlamaya karar verdik.
    ilk anki duruma gore mi (fabrika gelişi) yoksa o anki kurdugumuz programlar vs. dahil olacak şekilde mi dvd oluşuyor?
    Harddisk bu sırada bölünebiliyor mu?
    Ya da bölünmüş harddisk recovery olayından sonra birleşip bilgileri siliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.