Şimdi Ara

>>Sony Vaio Paylaşım Görüşler S.S.S Kulübü-CLUB VAİO<< (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
2
Favori
78.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet recovery yaptım. ancak bu programları o recovery dvd sinden çıkarıp alamadık. ghost ile recovery i çözelim dedik ancak komple vistayla beraber.sadece sony yazılımlarını alamıyorsunuz.
    saygılar..
  • MELİH BEY

RECOVERY DVD YAPTIM.ANCAK BENİM ÜZERİNDE GELEN İŞLETİM SİSTEMİ İNGİLİZCE VİSTA HOME DU.BEN ONUN YERİNE LİSANSLI BUSİNESS TÜRKÇE KURDUM.ANCAK SONY YAZILIMLARINI KULLANAMIYORUM.GHOST İLE RECOVERY DEN ÇIKARALIM DEDİK AMA OLMADI.SADECE O İŞLETİM SİSTEMİNE GÖRE YAZILIM VERİLMİŞ.
    İNTERNETTEN DE İNDİRDİM AMA YAZILIMLAR YOK.

SAYGILAR...
  • melih bey

recovery yaptım ancak benim orjinal üzerinde home ingilizce vardı.ben lisanslı business alıp kurdum.sony yazılımları gitti. recoveryden ghostla alalım dedik o da olmadı.driver sorunum yok.sitesinden bir sürü yazılım indirdim ama programlar yok.mesela click to dvd yok.

saygılar...
  • arkadaslar ben sony nin fz21s modelini aldim ancak harddisk le ilgili bir sorum olacak.. ilk adigimda c ye baktim sadece 156 gb bos yer vardi.. harddisk ne kadar büyük olursa kendi icinde biraz bos yer biraktigini biliyorum ama bu biraz cok degil mi?? bir de daha bir seyler yüklemeden, harddis 156 gb den 152 gb ye düstü.. yani kendi kendine kapasitesi azaliyor.. böyle bir sorunla karsilasan bi arkadas görmüstüm ama bi sekilde cözmüstü sorununu ama burada bulamiyorum bi türlü cözümünü.. bu konu hakkinda bi bilgisi olan beni aydinlatirsa cok sevinirim..
  • güncellemelri engellemen lazım birde disk temizlemeyi dene
    quote:

Orjinalden alıntı: Vatich

arkadaslar ben sony nin fz21s modelini aldim ancak harddisk le ilgili bir sorum olacak.. ilk adigimda c ye baktim sadece 156 gb bos yer vardi.. harddisk ne kadar büyük olursa kendi icinde biraz bos yer biraktigini biliyorum ama bu biraz cok degil mi?? bir de daha bir seyler yüklemeden, harddis 156 gb den 152 gb ye düstü.. yani kendi kendine kapasitesi azaliyor.. böyle bir sorunla karsilasan bi arkadas görmüstüm ama bi sekilde cözmüstü sorununu ama burada bulamiyorum bi türlü cözümünü.. bu konu hakkinda bi bilgisi olan beni aydinlatirsa cok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eg_sample

quote:

Orjinalden alıntı: genc_olcay

SLM. FZ11S LE FZ11M ARASINDA ÇOK GÖRÜNTÜ FARKI OLUYOMU?

dostum bende 11s var şu anda bundan önce 11m de kullandım,sonra çeşitli problemlerden dolayı değiştirme durumu oldu,hoş benzer problemleri şimdi de yaşıyorum.ikisini de tecribe eden birisi olarak şunu söyleyebilirim ki ekran kalitesi olarak benim anlayabildiğim bir fark yok, diğer arkadaşlardan anlayan varmı bilmiyorum.ayrıca ekran kartının paylaşımsız hafızası 11s in daha fazla ve 11s de bluetooth var ve hd si 120 değil 160gb.

bu arada ekranın çerçevesi ile ekranın birleştiği yerlerde yer yer kavisli boşluklar var ve feci şekilde saç toz vs doluyor,yani çerçeve ekranın üzerine tam oturmuyor.aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı
    ve de ölü piksel değil ama ekranın iki yerinde leke var ve ekrana bakış açısına göre farkedilebiliyor.
    arkadaş bilgilerin için çok teşekürler beni rahatlattın. benim asıl sorum bu çift lamba çok fark yaratıyormu yani benim fz11m çift lamba değil ya o yüzden çift lambalı fz11s in ekranı benimkine göre çok farklımı?cevap verirsen sevinirim.

• Vatich ben yazmistim sorun etme hersey kontrol altinda normalda yazilan her hard disk kapasitesini brut olarak dusun. Normalde 160gb in kullanilabilir alani 149 gb a tekabul ediyor bide yaklasik 12-13gb lik recovery yer kapliyor bize 137 gb kaliyor windows ve programlarda yer kapliyor. Harddiskin hergun azaliyor olmasi ise sistemin back up almasindan kaynaklaniyor. Updated ve system restor u kapatmani onermiyorum zira bunlar geriye donuk olarak kendi siliniyor ve sistem harddiskin %15 ini bu isler icin kullanabiliyor ve geriye donuk siliyor. Disk clean yaptigin zaman gereksiz seyler silinecektir

Orjinalden alıntı: Vatich
  • hanmanas kardes onerin icin tesekkurler dogru soyluyorsun zaten su anda boyle bir sorunum yok hersey yolunda vistadan da memnunum oyle kasacak seylerde yuklemedim zaten bende is laptop u var hersey onda. Bunu daha cok eglence amacli dusunuyorum. Su anda oyun arastirma asamasindayim oyunlar yuklemeyi dusunuyorum. Sen ne tur oyunlari verimli sekilde oynuyorsun yada ne tur oyunlar oneriyorsun pek oyun kulturum yo.
    quote:

Orjinalden alıntı: hanmanas

CEMELE KARDEŞ FORMAT ATMA BANA KALIRSA.ÇÜNKÜ SONY İLE BERABER GELEN PROGRAMLARI BİR DAHA KULLANAMIYORSUN.BİR SÜRÜ UTİLİTY DOSYASI İNDİRDİM AMA OLMUYOR. AMA BANA BU PROGRAMLAR LAZIM DEĞİL DİYORSAN FORMATLAYABİLİRSİN.MESELA ŞU ANDA BENDE AV MODE TUŞU ÇALIŞMIYOR.
    AMA İLGİNÇ OLAN ŞU Kİ SEN BİR SÜRÜ PARA VERİP YENİ LİSANSLI BİR VİSTA ALSAN DAHİ VAİO SANA VERDİĞİ PROGRAMLARI BAŞKA ÜRÜNDE ÇALIŞTIRMIYOR.

SAYGILAR...

• Hanmanas su konuda haklisin bir suru para verip sony nin kurmus oldugu programlari tekrar kuramamak banada cok sacma geldi. Sanki tek seferlik kullanimi olan uygulamalar gibi bu bilgisayar gerktiginde formatta atarsin bunu sony e bildirmek lazim. Birde arkadaslarin bahsettigi su ekran cercevesinde meyda gelen bosluklari ben goremiyorum nerde nasil garip garip bilgisayarin ekranini ve cercevesini ve birlestigi noktalari inceliyorum anormal bir durum goremiyorum sende boyle bisey varmi?
    Orjinalden alıntı: hanmanas
  • arkadaslar
    Ekran cercevesi ve ekranin birlestgi yerde kavis var diyorsunuz ben goremiyorum mutlaka ayni sey bende de vardir ben herhalde olumsuz gozle bakmak istemedigim icin goremiyorumdur ama merak da ediyorum bu kavis ve bosluk olan arkadaslarin resmini cekip buraya koymasi mumkunmu ben benim makinamin resimlerini yukardaki sayfalarda koymustum.
  • VALLA KARDEŞ BENİM HİÇ AMA HİÇ OYUN KÜLTÜRÜM YOK.İNTERNET İÇİN KULLANIYORUM GENELLİKLE.BİRDE WORD İLE BİZİM İŞİMİZ.BEN AKADEMİSYENİM.OYUNA PEK ZAMAN KALMIYOR.
    SONY YAZILIMLARINDAN VAZGEÇTİM NE YAPALIM KATLANIYORUZ BU SAÇMALIKLARA.BENİM PC DE BÖYLE GARİPLİKLER GÖREMİYORUM.DEDİĞİN GİBİ ARKADAŞLAR RESİM KOYARLARSA BİZDE RESİMLERİ KOYUP KARŞILAŞTIRIRIZ.
    TEŞEKKÜRLER...
    SAYGILAR...
  • evet resim koyarsanız ii olur
  • cemele,

ben daha recovery disk i olusturmadim ama en kisa zamanda olusturacam.. durumun normal olmasi beni sevindirdi:) cevabin icin tesekkürler..
  • Arkadaşlar ben de en sonuda packard bell notebooku satıp yerine fz11m aldim teknosadan. İçi kurulu geldi fakat ben xp kurarım hevesiyle recoveryleri alıp alete formatı bastım xp yi kurdum ama driverlarda sorun çıktı. Ayrica aletin ekranın xpdeki görüntü performansıda hiç hosuma gitmedi. Driverı bulunamayan bir kaç device yuzunden yeniden vistaya dönüp vista 32 bit ultimate kurdum. Butun direverlar guncel olarak tanıtıldı ve alet biraz yavaş çalismasına karşın stabil ve sorunsuz.

Benim bu aleti almaktaki amacım hdmi çıkısı kullanıp samsung 127 ekran dlp tv ye baglamak ve ses kartindanda yamaha rxv 359 a spdif baglanti ila dd dts ses almak. Bir nevi HTPC yani. Ses olayı çözülmüş vaziyette kolayca halletim. Fakat sorun hdmi kablo ile ekrana goruntu verince ekrandaki goruntu ekrana buyuk geliyor ikonların sağ yarısı ve baslat cubugu disarida kaliyor. Nvidia control centerdada ayar için samsung seçilince sekmeler kullanılamaz gri renkli oluyor. Samsungun pc girişi eski model vga olmasından dolayı ekran içi duzenleme ayarları bir tek o grişte var hdmi baglantıda boyle bir seçenek bulunmamakta.
    Ne yapmam gerektigini bir türlü bulamadım ve yardımınızı rica ediyorum.

FZ11M makinesini hdmi den plazma yada lcd ye bağlayan varmi varsa nasil yapiliyor ayarlar nedir?
    Ayrıca hep ati kullandım nvidia kartlar için tv ye bağlarken kullanabileceğim bir yardımcı program var mı?

Not : Benide kulube alırsanız sevinirim.

Teşekkürler...

• arkadaşlar 2 hafta önce fz11s aldım...bilgisayardan memnunum fakat hiç bir oyunda görüntü alamıyorum..grafikler ya birbirine griyor ya da sabit bir görüntü oluyo drivelarım güncel...mesela cod2 de oyun acılıo fakat ekranda sadece gri bi görüntü var oyun sesleri geliyo bi anlam veremedim...o kadar para biriktrip aldım bu cihazı dişten tırnaktan bilirsiniz ne olur yardımcı olun bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitakbudak

arkadaşlar 2 hafta önce fz11s aldım...bilgisayardan memnunum fakat hiç bir oyunda görüntü alamıyorum..grafikler ya birbirine griyor ya da sabit bir görüntü oluyo drivelarım güncel...mesela cod2 de oyun acılıo fakat ekranda sadece gri bi görüntü var oyun sesleri geliyo bi anlam veremedim...o kadar para biriktrip aldım bu cihazı dişten tırnaktan bilirsiniz ne olur yardımcı olun bana...

bendede fz11s var ama hiç oyun oynamaya vaktim olmadığından yüklemedim şayet aramızda oyun oynayıp yükleyen varsa ekran görüntüsü koyabilirlermi? yada hangi ayarlarda oynuyorlar bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yigit selam bende oyun kuracam ama oyun kulturum cok olmadigi icin su ana kadar kurmadim ama bir kac gun icinde kuracam. Call of Duty2 ve Tom Raider var su anda kurunca haber veririm hatta Tom Raider bugun aksam olabilir.
  • sabırsızlıkla bekliyoruz...

Orjinalden alıntı: cemele

Yigit selam bende oyun kuracam ama oyun kulturum cok olmadigi icin su ana kadar kurmadim ama bir kac gun icinde kuracam. Call of Duty2 ve Tom Raider var su anda kurunca haber veririm hatta Tom Raider bugun aksam olabilir.

• Allah Allah oyun mevzusu mu çıktı yavs bi de? cemele senden haber bekliyorum abi bi kur oyunları bakalım!?!?
  • toshiba a200 1ah mı yoksa sony fz11s mi daha iyidir?? ben ikisi arasında kaldım, çok düşünceliyim bu konuda hala bi karar veremedim.. çok oyun oynamam, genelde internete girerim, msn, müzik, film indirip izlerim vs. önceleri kesinlikle toshiba alırım diyodum ama bi gün sony shopta fz11s yi görünce çok kafam karıştı.. toshibada ekran kartı ve işlemci daha iyi ama ben dediğim gibi pek oyun oynamam yani bunun benim için bi sorun olacağını sanmıyorum... tasarım olarak baktığımızda sony daha zarif duruyo.. tabi almışkende uzun yıllar kullanmak istiorm, bunları göz önüne aldığımızda siz bana hangi laptopu önerirsiniz??? şimdiden çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.