Şimdi Ara

Sony Vaio Performans Değerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar araştırmalarım sonucu Sony Vaio'nun iki ürünü arasında kararsızlık yaşamaktayım.Oyun, internet ve yüksek kalitede film izleyebileceğim hızlı bir laptop almak istiyorum.İşlemci, ram(ddr2 ve ddr3 arasındaki farklılıklar) ve ekran kartı farkından dolayı ekran boyutunu göz ardı etmem ne kadar mantıklı olur sizce? Değerleri yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

SONY VAIO VPCEB1AGX/BI NOTEBOOK (1.943,28 TL)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1AGX-BI-NOTEBOOK,14212.html

İŞLEMCİ: Intel Core i7-620M 2.66 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.33 GHz.) 4 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 5650 Max. 2280 MB Ekran Kartı
    Ekran Ölçüsü: 15.5”
    Ekran Çözünürlüğü: 1366 X 768

4 GB DDR3 1066 Mhz (Max.8 GB) Ram
    500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    Microsoft Windows® 7 Professional İng-Tr (64 Bit)

SONY VAIO VGN-FW548F/B NOTEBOOK (1.876,19 TL)

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FW548F-B-NOTEBOOK,11998.html

İŞLEMCİ: Intel Montevina 1066 Mhz 2.53 Ghz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 800 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    HDD: 320 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2799 MB Ekran Kartı
    Ekran X-Brite
    Ekran Boyutu: 16,4''
    Ekran Çözünürlüğü: 1600 x 900

320 GB SATA (7200 Rpm) HDD
    4 GB DDR2 800 Mhz (Max.8GB) Ram
    Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)

• İlk seçenek hem işlemci hem ekran kartı bakımından daha üstün.Sadece ekran boyutu ve çözünürlüğü olarak düşük.Ama kesinlikle 1. seçeneği alırdım ben.
    Fakat istanbul bilişim çok güvenilir bir yer değil.Ayrıca bu ürünlerin stokta olmama ihitmali çok yüksek.(Özellikle ilk seçenek kesin yoktur.Genelde aynı gün kargo ibareli ürünler stoklarda olabiliyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

İlk seçenek hem işlemci hem ekran kartı bakımından daha üstün.Sadece ekran boyutu ve çözünürlüğü olarak düşük.Ama kesinlikle 1. seçeneği alırdım ben.
    Fakat istanbul bilişim çok güvenilir bir yer değil.Ayrıca bu ürünlerin stokta olmama ihitmali çok yüksek.(Özellikle ilk seçenek kesin yoktur.Genelde aynı gün kargo ibareli ürünler stoklarda olabiliyor.)

İstanbul bilişim çok güvenilir bir yer değil derken bunu sadece stok konusunda mı söylüyorsun ? Benim için teknik servis herşeyden önce gelir bu konuda herhangi bir sorun yaşanabilir mi ?
  • Merhaba

İst Bilişimden aldığınız ürünler SONY EURASİA Garantisinde olmayıp.Firma kendi garantisini vermektedir.
  • http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=istanbul%20bili%C5%9Fim%20merkezi
    Buradaki gibi istanbulbilişim hakkında bir sürü olumsuz yazı var.Ayrıca forumda da bulabilirsin buna benzer yazılar.Firma paralel ithalat yapıyor, distributor garantili değil kendileri saçma bir garanti veriyor.
    Ama bana sorarsan ben hiç alışveriş yapmadım daha doğrusu yapamadım.4-5 ürün sordum hiçbiri stoklarda yoktu.Bu yazdıklarım tamamen başkalarının deneyimleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsisony.com

Merhaba

İst Bilişimden aldığınız ürünler SONY EURASİA Garantisinde olmayıp.Firma kendi garantisini vermektedir.

Bu ürünleri sizin sitenizde bulabilmiş değilim fiyat bilgilendirme açısından link verebilirmisiniz ?
  • MERHABA

İnternet sitemizde SONY EURASİA Garantili ürünler satılmaktadır.
    İstediğiniz ürünler yok ama Yeni gelen Vaio çesitlerinden istediğiniz özelliklerde ürün bulabilirsiniz.
    http://www.hepsisony.com/catinfo.asp?slmt=1&mrk=&cid=16
  • Sizin ürünlerinizde biraz pahalı geldi bana
  • üsteki link çok daha iyi gözüküyor ama fiyat gerçekçi durmuyor.reklam için konulmuş bir ürün gibi gözüküyor.eğer fiyatı doğru ise muhteşemdir.siz yinede isterseniz bir stok bilgisi sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.