Bildirim
Sony vaio pil problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Donanımsal bir üretim hatası olabilir...
Servisle görüşmenizi tavsiye ederim... -
o zaman sorun buyuk desenize tesekkurler cevap icin -
quote:
Orjinalden alıntı: szymek
merhaba arkadaslar
Gecen hafta sony laptop aldim.bilgisyari sarj edip kapattiktan sonra pili kendiliginden bosalmaya basliyor ama kullanirken bir sorun yok 2 saat uzeri gidiyor bunun sebebi ne olabilir?
tesekkurler
Bataryanın kendiliğinden boşaldığını nasıl tespit ettin? Yeni dediğin laptop 2 saat gidiyorsa, bırak pil bitene kadar boşalsın bakalım ne olacak?
Ben bu sorudan şüphe duyarım. Zaten en baba notebookun 2 saat pil ömrü vardır. -
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
quote:
Orjinalden alıntı: szymek
merhaba arkadaslar
Gecen hafta sony laptop aldim.bilgisyari sarj edip kapattiktan sonra pili kendiliginden bosalmaya basliyor ama kullanirken bir sorun yok 2 saat uzeri gidiyor bunun sebebi ne olabilir?
tesekkurler
Bataryanın kendiliğinden boşaldığını nasıl tespit ettin? Yeni dediğin laptop 2 saat gidiyorsa, bırak pil bitene kadar boşalsın bakalım ne olacak?
Ben bu sorudan şüphe duyarım. Zaten en baba notebookun 2 saat pil ömrü vardır.
sen soruyu anlamadin sanirim suphe duyucak birsey yok.Lap top i sarj ediyorum % 100 oluyor sonra kapatiyorum sonra bi daha actigimda sarj % 90 lara inmis oluyor onu sordum
-
quote:
sen soruyu anlamadin sanirim suphe duyucak birsey yok.Lap top i sarj ediyorum % 100 oluyor sonra kapatiyorum sonra bi daha actigimda sarj % 90 lara inmis oluyor onu sordum.
O zaten normal olan birşey. Windows üstünden baktığın değerler yanıltır.
Standart batarya %100 de durmaz. Şüphe duyuyorsan servise bir telefon aç veya e-mail yolla.
Bence normal.
-
Tesekkurler cevabin icin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- oc ne demek
- bios pili biterse ne olur
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- press any key to boot from usb
- kernel power 41 hatası
- telefon şarj almıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ping düşürme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X