Bildirim
Sony vaio pil problemi
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Donanımsal bir üretim hatası olabilir...
Servisle görüşmenizi tavsiye ederim... -
o zaman sorun buyuk desenize tesekkurler cevap icin -
quote:
Orjinalden alıntı: szymek
merhaba arkadaslar
Gecen hafta sony laptop aldim.bilgisyari sarj edip kapattiktan sonra pili kendiliginden bosalmaya basliyor ama kullanirken bir sorun yok 2 saat uzeri gidiyor bunun sebebi ne olabilir?
tesekkurler
Bataryanın kendiliğinden boşaldığını nasıl tespit ettin? Yeni dediğin laptop 2 saat gidiyorsa, bırak pil bitene kadar boşalsın bakalım ne olacak?
Ben bu sorudan şüphe duyarım. Zaten en baba notebookun 2 saat pil ömrü vardır. -
quote:
Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel
quote:
Orjinalden alıntı: szymek
merhaba arkadaslar
Gecen hafta sony laptop aldim.bilgisyari sarj edip kapattiktan sonra pili kendiliginden bosalmaya basliyor ama kullanirken bir sorun yok 2 saat uzeri gidiyor bunun sebebi ne olabilir?
tesekkurler
Bataryanın kendiliğinden boşaldığını nasıl tespit ettin? Yeni dediğin laptop 2 saat gidiyorsa, bırak pil bitene kadar boşalsın bakalım ne olacak?
Ben bu sorudan şüphe duyarım. Zaten en baba notebookun 2 saat pil ömrü vardır.
sen soruyu anlamadin sanirim suphe duyucak birsey yok.Lap top i sarj ediyorum % 100 oluyor sonra kapatiyorum sonra bi daha actigimda sarj % 90 lara inmis oluyor onu sordum
-
quote:
sen soruyu anlamadin sanirim suphe duyucak birsey yok.Lap top i sarj ediyorum % 100 oluyor sonra kapatiyorum sonra bi daha actigimda sarj % 90 lara inmis oluyor onu sordum.
O zaten normal olan birşey. Windows üstünden baktığın değerler yanıltır.
Standart batarya %100 de durmaz. Şüphe duyuyorsan servise bir telefon aç veya e-mail yolla.
Bence normal.
-
Tesekkurler cevabin icin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X