Şimdi Ara

Sony Vaio SB1S1E/S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.morfare.com/asp/product/4715/Sony-VPC-SB1S1E-S-13-3-Vaio-Notebook-Notebook-Kilif-Hediye

Linkteki notebooku almayı planlıyorum,iyi kötü yönlerini,kullananan kullanmayan hakkında bilgisi olan beyler...yorumlarınızı bekliyorum.Yenilenen SB serisinin öncekılerden ne farkı var bilen var mı arkadaşlar( forum içi ve nette araştırdım ama inceleme yazısı yada pek yorum yapan bulamadım,forumda da bir sayfa açılmış ama ordada pek yorum yazan yok)
    Daha çok günlük işlerde kullanacam,ofis proglamları,film seyretmek amaçlı..yanımda sürekli taşımam gerekiyo,arada oyunda açarım,azcık oynarım(sadece açsın yeter) zati ekranı küçük,oynadığmdan anlamam.Macbook Aire benziyoAsıl mesele önceki S serisinin fan sorunu ve kasa kalitesi..SB serisinde durum nedir arkadaşlar kasa ve fan problemi..En ucuz yukardaki sitede buldum,hepsiburada 2300 ereyonda 2150,vatanda da 2300..yorumlara göre sipariş verecem 4-5 gun ıcınde...

Engin ve derin yorumlarınızı bekler,şimdiden teşekkür ederim.

• Vaio SB modeli çok şık bir makine, hatta bir ara ben de bu modeli almayı düşünüyordum ancak internette biraz araştırma yaptıktan sonra almaktan vazgeçtim.

Havalandırma çıkışı cihazın arkasına konumlandırılmış ve ekran kapağı açıldığı zaman kapak bu çıkışın önünü kapatıyor.

Sony Vaio SB1S1E/S

Sony Vaio SB1S1E/S

Bataryayı sökebilmek için cihazın altındaki vidalı kapağı çıkartmak gerekiyor.

Sony Vaio SB1S1E/S

Sony Vaio SB1S1E/S

Bunların haricinde benim için başka bir kusuru yok ancak bu ikisi almamam için yeterli sebepler.

Kullanılan malzeme bende çok iyi bir izlenim bıraktı, kasaya dokunduğunuz zaman bunu anlıyorsunuz zaten.

Sony Vaio SB1S1E/S

Aydınlatmalı klavyesinin olması benim için çok büyük bir artıydı, karanlık ortamda kullandığımda işime yarayacak bir özellik.

Sony Vaio SB1S1E/S

Mat ekran kullanılmış olması yine ayrı bir artı özellik.

Sony Vaio SB1S1E/S

Intel - AMD Radeon grafik işlemcileri arasındaki geçişi cihaz üzerinden manuel olarak kendiniz yapıyorsunuz.

Sony Vaio SB1S1E/S

• Teşekkürler sarppy...Batarya pek sorun olmaz benım ıcın ama havalandırma nasıl bir muhendıslık planı ya...Notbooku acar açmaz fan çalışır bu durumda.Sarppy fiyat performans konusunda ne diyorsun sence hakeder mı bu kadar parayı(blg bilgim biraz kıt).
    Kullanan arkadaşlar da yorum yazarsa sevinirm,bu havalandırma sorun cıkarıyor mu,yani hem bilgisayarın aşırı ısınmasına hemde fanın gürültulu ,sürekli çalışmasına hemde kullanıcıyı rahatsız ediyor mu?
    Gençler yatmayın uyumayın yahu 3-4 gun ıcınde sipariş verecem
  • güncel
  • guncel
  • cihazı dün akşam Vatandan aldım,1.870,00 tl ye. 5 taksit. henüz inceleme fırsatım olmadı ama yakında izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şah_şehriyar

cihazı dün akşam Vatandan aldım,1.870,00 tl ye. 5 taksit. henüz inceleme fırsatım olmadı ama yakında izlenimlerimi yazarım.

Hayirli olsun..Vatanin sitesinde hala 2300 gorunuyor,nerdeki vatandan aldiniz?Kullananlar fan sesinden sikayetci,ozellikle de oyun oynadiklari zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyomat11

quote:

Orijinalden alıntı: şah_şehriyar

cihazı dün akşam Vatandan aldım,1.870,00 tl ye. 5 taksit. henüz inceleme fırsatım olmadı ama yakında izlenimlerimi yazarım.

Hayirli olsun..Vatanin sitesinde hala 2300 gorunuyor,nerdeki vatandan aldiniz?Kullananlar fan sesinden sikayetci,ozellikle de oyun oynadiklari zamanlar

Cevizlibağ 'dan aldım.%25 indirim kampanyası yapıyorlardı.(2.499,00 tl den indirim yapıyorlar) ben aldığında 10 adet daha vardı. Cihazı Oyun oynamak için kullanma(dığım)yacağım için o konuda bir değerlendirme yapmam mümkün değil.
  • normal kullanimda yada film seyrederken fanda bir sikinti var mi?Bazi arkadaslar normal kullanim icinde ayni sikintilardan sikayet etmisler.Acer 3830 ile bu urun arasinda kaldim,haftaya birinden alacam ama hala kararsizim
  • bugün bu ürünü aldım henüz açmadım
  • Arkadaşlar ısınmadan dolayı değil de fan sesinden rahatsız olurum .Kullanan arkadaşlarımız bu konuda bir yorum yapabilirler mi acaba? Fan sesi çok fazla çıkıyor mu ısınma anında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcelik

Arkadaşlar ısınmadan dolayı değil de fan sesinden rahatsız olurum .Kullanan arkadaşlarımız bu konuda bir yorum yapabilirler mi acaba? Fan sesi çok fazla çıkıyor mu ısınma anında?

fan sesi oldukça fazla çıkıyor,eğer takıntı oluyorsa hiç düşünme bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.