Şimdi Ara

Sony Vaio Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım win 8'di. Bana ücretsiz win 8.1 sürümü geldi marketten yükledim sonrasında birçok sorunla karşılaştım. Ben de format atmak istedim Vaio üzerinden format atamadım. Ben de hard diski söküp masaüstü bilgisayarıma taktım. Win7 Ultimate yükledim. Sorunsuz kullandım masaüstünde sonra tekrar laptopa taktım hard diski, çalıştırdım. Win7 başlangıç ekranı geldi yani 'Windows Başlatılıyor' ekranı. Ama birden kapandı mavi ekran göründü gitti. Başlangıç onarmayı başlat/Windows normal olarak başlat seçeneği olan ekran geldi. Windowsu normal olarak başlat dediğimde tekrar bu ekran geliyor. Diğer seçeneği seçtiğimde ise onarma gerçekleşmiyor kapanıyor açtığımda yine aynı ekran lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meili X

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım win 8'di. Bana ücretsiz win 8.1 sürümü geldi marketten yükledim sonrasında birçok sorunla karşılaştım. Ben de format atmak istedim Vaio üzerinden format atamadım. Ben de hard diski söküp masaüstü bilgisayarıma taktım. Win7 Ultimate yükledim. Sorunsuz kullandım masaüstünde sonra tekrar laptopa taktım hard diski, çalıştırdım. Win7 başlangıç ekranı geldi yani 'Windows Başlatılıyor' ekranı. Ama birden kapandı mavi ekran göründü gitti. Başlangıç onarmayı başlat/Windows normal olarak başlat seçeneği olan ekran geldi. Windowsu normal olarak başlat dediğimde tekrar bu ekran geliyor. Diğer seçeneği seçtiğimde ise onarma gerçekleşmiyor kapanıyor açtığımda yine aynı ekran lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim.

Çünkü windows 8.0 den windows 7 ye geçmek ya da win7 hdd yi tanıması için biostan UEFI modunu kapatıcan. Secure boot disable ve başlatma hızı normal seçilecek..
    Önce açılışta F2 ye basıp bu bios ayarlarını yapıp windows 7 yi öyle başkatabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarinizla ilgili biseyi merak ediyorum?
    4 tusa ayni anda basabiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UEFI Boot dan dolayı +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Laptop Kamera Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Sony VAIO Driver
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.