Şimdi Ara

Sony Vaio SVE1711Z1E Dizüstü Bilgisayar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 25 Ocak 2014; 7:53:09 >

• Hocam bence yetkili servise götürün cihazı, aşırı ısınma problemi olduğunu söyleyin.
  • oldukça güzel bir donanım var aldığınız notebookta ancak kendi kendine kapanmaması gerekir cihazın hava almasını engelleyecek bir zemine koyarak ya da fan girişini tıkayacak bir yerde oynamadıysanız bir sorun var ve bu durumda adresiniz sony yetkili servisi bakalım o kadar pahalı satmanın karşılığı bir servis hizmeti verecekler mi burdn takip edelim siz de süreci yazın bize...
  • İlk konu başlığından başlayayım;
    1-oyunun küçük büyük olması şart değil ekran kartını kullandığı için haliyle sistemde işlemciyide kullndığından aşırı ısınmadan oyunda kasmalar olabilir ama ekran kartın ağır oyunlar için fhd ekranda yüksek ayarlarda yeterli değil zorlanmadan ısınma yapabilir gta4 sorunlu patch'lere sahip oyun sıkıntı yaşanabilir.
    2-Ekran yenileme hızınını 60 olmasından dolayı fps 60'ta takılır ama oyundaki vync özelliğini kapatırsanız gerçek fps değerlerini görürsünüz.
    3-Ses aygıtının markasını aygıt yöneticisinde ses ve video denetleyici kısmında var,hdmi output takılı değil uyarısı hdmi kabloyla bir tv ya da monitör gibi bir şeye bağlandığında etkin olur
    4-Mikrofon ayarını resimde gösterdiğin sayfadan yapabilirsin kayıt bölümünde var özellikler kısmına girerek ayarları yapabilirsin.Sende spdif çıkışı var mı? yoksa 5+1 desteklemez 2 hoparlör çalıştırabilir.

• dostum bende vpcf13s0e var. ben pek sorun yaşamıyorum. senin o bilgisayarda sorun yaşaman pek normal değil. servisle görüşebilirsin istersen. benm ekran kartı nvidia 425m. ekran kartı driverını güncelleyince ses driver ıda güncelleniyor
  • vala arkdaşım bu leptop aynısı bende var özeliikleri söylüyorum
    intel i7 işlemci turbo booth ile 3.10 kadar
    2 gb ekran kartı amd readeon 128 bit chip set atı
    oyunlar ve filmler için yansıtıcı önleyici özellik var bluray teknolojisi var ve gözlüğü aldığın zamn 3d film izleme özellğiyle bu leptop mükemmel sen diyosun o oyunlarda kasıo falan ben bu oyunda crsysis 2 yi geçen hafta bitirdim assesin cryd 3 bitirdim şuan hitman 5 i oynuyorum vede crysis 3 çıkınca direk yapıştırcam bence sen baya bi saçmalamışsın haA bide ful ışık klavyesiylede gece yazma oyun oynama özelliğyele insnın gözünü büyüleyen bir leptop vede 17.3 inçle kendini oyuna ve filme kaptırabilrisn
  • öncelikle o akşam işim olduğu için hızlı yazmak istedim evet bu leptop bende 1080 full hd yansıma özelliğiyle filmlerde çok iyi benim alay ediyosun ya kardeşim amacın ne senin benim gecnin vakti bu forma üye olup yalan atmak amacında dğeilim evet crysis 2 oyunun bu bilgisayarda bitirdim hitman 5i yüklemedim şuanda pes 2013 oynuyorum crysis 1920-1080 oyunyorum diyosun ki leptopun soğutma sitemiyok bilmeme ne leptop ısınmıyoki soğusun arkdaşa sen neyin kafasını yaşıyosun yani yok beğenmediysen ver geriye parasını geri al kimse sana zorla malzeme satmıyo haa bide milleytte bende sony wıro var derken aldığın zevki de unutma oke slk slk konuşuğ insanın canını sıkma ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hem bide sen hangi bellekten bahsediyon aga 2gb ekran kartı var diyosun 128 bit diyosun belleği azdiyosun tmm anladık kamlsnde kmllğını bu kadar belli etme mesela belleği az geliyomuş gibi cümleler kuruyomuşun hangi bellek 2 gb ekran kartı sana dar geliyosa ooo sen brk git bu işleri :D he bide 17 incte crysisi düşük seviyede oynayamssın ekran kartı buna izin vermiyo görüntü kalitesini % 60 düşürüyo ok ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.