Şimdi Ara

SONY VAIO SVE1712W1EB Tavsiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bu laptopu takip edip araştırıyorum. Fakat henüz karar veremedim. Öncelikle benim laptopu şu amaçla kullanacağım; autocad, solidworks, catia vb tasarım programları ayrıca photoshop. Oyun oynayan biri değilim. Sizce benim işimi görürmü sorun çıkartmadan uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum. 17" full hd olması benim için artı. Pc'nin özelliklerine baktığımda harddisk 5400 rpm çok önemlimidir bu? Ayrıca ekran kartı AMD radeon. Ekran kartı konusunda pek bilgim yok nasıldır. Son olarak alternatif olarak Asuslara baktım fiyat olarak çok yükseliyor bu ayarda laptopları maksimum fiyat 2500 tl civarı olan 15" te olabilir alternatif laptop tavsiyesi olan varmı yoksa bunu almalımıyım? Cevaplarınız için teşekkürler.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/SONY-VAIO/SVE1712W1EB-p-82410-c-24.htm

• Ben alalı bir kaç gün oldu.Gerçekten mükemmel bir makina bende senin gibi işlerde kullanacam.Açılışı 10saniye olmuyor direkt açılıyor.Isınma fazla yok ses rahatsız etmiyor hızı mükemmel grafik baktım ekran kartı 5 gb yazıyor 2 gb paylaşımsız(bu grafik ve oyunlar için bile çok güzel bir ekran kartı.)BEn tavsiye ederim inşallah hayrını görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golmaster321 -- 15 Şubat 2013; 16:16:52 >
  • arkadaşlar size iki sorum olucak bende bu laptopu almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim..Klavye aydınlatmalı mı birde bluray okuyucu mevcut mu ? birçok sitede bu ürünün özelliklerine baktım ama heryerde ayrı ayrı özellikleri kimi sitede aydınlatma mevcut gösteriyor ve bluray okuyucu var diyor başka sitede baktığımda ikiside yazmıyor lütfen kullanmakta olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok makbule geçer eğer iki özellikte mevcut ise hemen alıcam şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.